Microbuz de weekend de închiriat pentru călătorii în grup

Bucurii turistice în grup în 2020: alegeri inteligente de transport în weekend

Fiecare weekend românesc reprezintă o oportunitate aparte de relaxare, distracție și fericire. În momentul în care avem puțin timp liber, vrem să „scăpăm” din ghearele ascuțite ale monotoniei, care lucrează din greu cu stresul pentru a ne limita accesul la bucuria vieții. După o săptămână de lucru, cu multe probleme rezolvate și presiune constanta de a performa, devii prizonierul unui ritm alert, uneori chiar nebun, cu consecinte negative asupra sănătății. Așa că este important să ne îndepărtam de sursele negative din viața noastră. Cum putem face acest lucru? Simplu: strângem lângă noi prietenii sau membrii dragi din familie și pornim la drum.

Pentru călătorii de grup de succes în 2020, avem o responsabilitatea de a găsi locuri frumoase de vizitat dar și mijloace de transport de încredere. Aici nu este tocmai ușor deoarece diversitatea ne surprinde zilnic. Avem multe locuri faine de vizitat în România, care ne pot surprinde în cel mai plăcut mod posibil. Unele locuri sunt extraordinare pentru pulsul nostru intelectual iar altele pentru relaxare trupeasca și mentala.

Photo credit: Laura Seghedin

Același lucru poate fi spus și despre latura spirituala, care câteodată ne poate oferi liniștea după care tânjim. Din fericire, România este o țară spirituală, unde o să găsiți o sumedenie de mănăstiri, biserici și schituri. Acestea pot fi vizitate cu deosebită plăcere, mai ales de cei care caută liniște interioară.     

Timpul este un lux special pentru români. Nu toată lumea îl poate gestiona așa cum trebuie, mai ales în cazul când avem programe bine definite. Totuși, avem la îndemână weekendul, care ne oferă doua zile de relaxare și odihnă. Așa că nu strică să ne informam corespunzător pentru a profita la maximum de weekend. Timpul liber poate deveni o sursa de bucurie și liniște sufletească. Așa că ne-am gândit să-i ajutam pe cei care vor să profite la maximum de weekend. Nu este tocmai ușor, mai ales când ne gândim la nenumăratele opțiuni disponibile. A venit timpul să ne bucuram de zilele libere și de darurile pe care acestea ni le oferă. Vrem să fim conectați la bucuria libertății sincere de a accesa emoții plăcute, lipsite de efectul negativ al restricției monotone.  

Photo credit: Pascu Mariana

Un weekend fericit în România: călătorii în grup   

Am observat că un număr impresionant de români folosesc weekendul pentru a descoperi locuri noi și interesante. Ei vor să exploreze orașe și sate noi, cu care să interacționeze într-un mod plăcut. Așa că este important că ei să dezvolte itinerarii, menite să surprindă plăcut și să încânte spiritul. Curiozitatea și entuziasmul merg împreună. Fiecare călătorie pe care o putem face prin România și nu numai, ne ajuta să descoperim lucruri noi. Acestea din urmă contribuie la dezvoltarea noastră intelectuală, culturală și artistică. Luam contact cu oameni noi și interesanți, care ne pot ajuta să privim altfel viață.

În timpul călătoriilor noastre prin Bucovina am întâlnit bătrânei simpatici care au împărtășit cu noi tot felul de povesti fascinante. Așa am învățat să apreciem mai mult viață și să-i căutam darurile prețioase în interacțiunile cu alte persoane. Nu este ușor mereu, mai ales când ne gândim la faptul că nu toți oamenii pe care-i întâlnim au intenții bune. Unii ne vor răul și trebuie să ne protejam. Un pic de pozitivism nu strica, mai ales daca este acompaniat de realism. Acesta din urma este garantul succesului și de cele mai multe ori tine naivitatea în frâu.  

Photo credit: Constantin Andronic

Daca contemplați ieșiri de weekend alaturi de prieteni buni, nu strica să aveți la îndemană mijloace de transport optime. De ce să nu optați pentru un microbuz bun care să-i tina pe toți membrii grupului aproape? În acest mod, ei pot socializa și profita din plin de timpul petrecut împreună. Și din fericire, astăzi este mai ușor că oricând să găsiți microbuze bune, pe care să le închiriați pentru călătorii de weekend și nu numai. Aici vă putem ajuta (și încă cum!). De-a lungul celor 10 ani de când oferim mașini clienților romani și străini, am oferit un „apetit” aparte pentru microbuze. Așa că am avut mereu grija că în flota să se afle microbuze spațioase și ușor de utilizat. Majoritatea celor care au ales de la noi microbuze de bun venit, și-au îndeplinit obiectivele cu încredere și fară stres. Acest lucru ne-a ajutat mereu să continuăm munca și să le oferim acces la modele respectabile.   

În prezent, vă așteptăm cu următoarele microbuze – Renault Trafic, VW Touran și Mercedes Benz Vito Tourer – pe care le puteți închiria oricând aveți nevoie. Aveți nevoie de un microbuz pentru un weekend? Apelați la serviciile noastre și descoperiți microbuzul potrivit drumului pe care urmează să-l faceți prin România. Fie că vorbim despre călătorii scurte sau lungi, alegeți un microbuz care să nu vă dezamăgească. Aceste microbuze au suficient spatiu pentru 7 persoane – VW Touran și 9 persoane Renault Trafic și Mercedes Benz Vito Tourer. Daca doriți mai multe informații despre aceste microbuze, agenții AutoBoca vă pot ajuta. Ei sunt mereu pregătiți să vă ofere acces la informații utile despre toate mașinile disponibile spre închiriere.

microbuz 9 locuri de inchiriat
Alegeti un microbuz spatios in Romania!

Știm că uneori este o reala provocare să găsiți o mașină care să fie exact așa cum vă doriți. La AutoBoca o să găsiți agenți profesioniști, gata oricând să vă ofere asistenta. De ce să nu profitați de ocazie pentru a închiria o mașină buna? Merită să citiți testimonialele lașate de cei care au închiriat mașini de la noi. Avem o pagină dedicată unde le puteți găsi. Așa o să descoperiți mai ușor cum au închiriat alte persoane mașini de la noi. Suntem mereu dornici să vă oferim acces la mașini bune.

Alegeți un microbuz spațios și confortabil pentru toți cei din grup. Rămâne doar să intrați pe site-ul nostru și să alegeți microbuzul dorit. Îl rezervați online și noi ne ocupam de predare. Fiecare mașină rezervată este predată curată și cu plinul făcut. Simplu și fară bătăi de cap. Vrem că cei care ajung la noi să știe că se vor bucura de atenția noastră 100% și de profesionalism dedicat! Vă așteptăm cu drag în februarie 2020 pentru a descoperi microbuzul ideal de închiriat în weekendul dorit! 

Inchirieri auto oras