Microbuzul pe care-l aşteptai: Mercedes Benz Vito 113 CDI

Un mijloc de transport sigur pentru a călători în România alături de un grup mare de persoane: de ce ar fi o idee bună să închiriezi un microbuz? Vă invităm să aflaţi mai multe chiar acum!

Sfârşitul lunii Mai, preconizează începerea sezonului estival, cel pe care îl aşteptai cu atâta ardoare în lunile friguroase de iarnă. Uşor gândurile ne duc spre mare sau munte, în funcţie de plăcerile noastre turistice. Uneori briza rece  a muntelui ne ajuta să uităm de probleme şi de griji. În alte situaţii marea vine cu valurile sale sublime şi ne oferă oază de linişte pe care o aşteptam de atâta timp. Acum că vacanţa de vară îţi bate la uşă, este momentul să te gândeşti la posibile variante de concediu.

Nu sunt puţine variantele de destinaţii turistice existente. România nu duce lipsa de obiective turistice. Pentru a găsi drumul ideal pentru voi, nu strică să vă documentaţi puţin. În acest mod o să reuşiţi să găsiţi destinaţia cea mai captivantă.

Peisaj vegetatie muntii Rarau

Photo credit: Dusmanu Ionut

În curând, vei putea să pleci undeva prin ţară ştiind că ai la dispoziţie câteva zile bune doar pentru a te relaxa şi a uita de grijile şi responsabilităţile de la serviciu. Având în vedere că timpul este mai mereu o resursă limitată (mai ales când vine vorba de vacanţe), trebuie să identifici acele activităţi care ţi-ar aduce cea mai mare plăcere (o vizită prin munţii româneşti sau la mare sau poate undeva la o pensiune rustică, etc.) şi să le incluzi pe lista ta. De ce să nu te bucuri la maximum de acest timp liber? Cu puţină atenţie o să reuşeşti să găseşti activităţi care să te bucure!

Bran cetate vizita Brasov

Photo credit: Dusmanu Ionut

Credem că vei găsi locuri fascinante şi interesante de vizitat în România. Frumuseţile naturale, bogăţiile istorice şi culturale ale ţării noastre atrag milioane de turişti din întreaga lume. Ei sunt curioşi să descopere minunăţiile ascunse în variate regiuni româneşti. Dacă ar fi să faci un tur al României, nu vei fi dezamăgit: fiecare locaţie are ceva aparte şi până şi cel mai mic sătuc are farmecul său.

Vei putea să te ascunzi de căldurile toride (specifice verii) în inima munţilor răcoroşi şi să te aventurezi la un traseu montan. Te vei bucura de aerul curat cât şi de peisajele încântătoare ale naturii: Braşov, Sinaia, Sibiu, Targu-Mures, Vatra Dornei, Curtea de Argeş sunt doar unele dintre posibilităţi.

Curtea de Arges de vizitat

Photo credit: Dusmanu Ionut

Pentru cei care vor să descopere partea religioasă a culturii româneşti pot vizita nordul Moldovei. Aici sunt numeroase mănăstiri şi biserici ce au fost construite acum câteva secole chiar. Mănăstirea Voroneţ este cel mai popular obiectiv turistic din această categorie. Se deosebeşte de celelalte laşase de cult prin calitatea frescelor şi măiestria cu care au fost pictate.

În Maramureş vei putea admira un număr ridicat de bisericuţe de lemn, unde oamenii se adună în fiecare duminică pentru a păstra tradiţiile transmise de la strămoşi. De altfel, Maramureşul este una din cele mai vizitate regiuni ale României, aducând mii de turişti pe meleagurile sale în fiecare lună.

Voronet 2016

Photo credit: Dusmanu Ionut

Iubitorii de istorie vor avea nenumărate cetăţi, fortăreţe şi palate de vizitat chiar şi în centrul oraşelor moderne (precum Iaşi, Bucureşti, Cluj, etc.). Castelul Peleş este una dintre cele mai impresionante palate construite pe teritoriul românesc. Are 160 de camere unde vei putea admira colecţii deosebite de arme, pictura cât şi luxul mobilierului şi atenţia acordată fiecărui element arhitectural. Apoi pe listă poți adăuga faimosul Castel Bran, Cetatea Râşnov, Cetatea de Scaun şi aşa mai departe.

Poze castel Peles Romania

Photo credit: Dusmanu Ionut

Se poate afirma că vacanţa ta prin România poate fi reuşita şi să îţi aducă multe ocazii pentru a-ţi crea amintiri de neuitat. Şi cum momentele cele mai frumoase le trăieşti alături de prieteni sau familie, cel mai bine ar fi să te porneşti la drum tot în compania celor dragi. Asta înseamnă că va trebui să găseşti un mijloc de transport spaţios (pentru a acomoda un grup mare de persoane) şi în special sigur. Dacă urmează să parcurgi câteva sute de kilometri, ar fi de preferat să te simţi şi bine la volanul acelui autoturism. Aşa că, pentru grupuri de 5-9 persoane, soluţia optimă ar fi închirierea unui microbuz. Aceste tipuri de autoturisme au fost special create pentru călătorii la drumuri lungi şi cu mai mulţi pasageri. De aceea şi mulţi ghizi de turism prefera microbuzele când au de efectuat tururi ale României.

În acest sens, AutoBoca îţi propune să închiriezi un Mercedes Benz Vito. Este un autoturism ce poate îndeplini cu brio nevoile de transport ale grupurilor de până la 9 persoane. În rândurile următoare îţi vom explica ce avantaje îţi va aduce un Mercedes Benz Vito.

Închiriază un microbuz Mercedes Benz Vito pentru o vacanţă lipsită de griji şi stres: mai multă siguranţă la drum!

Unul dintre avantajele principale ale acestui model de microbuz este spaţierea generoasă de care vei dispune. Vei avea îndeajuns de mult loc pentru a depozita bagajele şi pentru ca pasagerii să se simtă confortabil. Acest element este esenţial, mai ales dacă va trebui să petreci câteva ore bune în această maşină. Un alt avantaj este faptul că un Mercedes Benz Vito conferă un plus de siguranţă datorită constituţiei sale solide. Nici calitatea motorului nu te va dezamăgi. Sii prea bine că drumurile din România pot fi anevoioase uneori, însă cu acest microbuz vei putea trece fără probleme chiar şi prin cele mai dificile situaţii rutiere.

AutoBoca îţi recomandă să închiriezi un Mercedes Benz Vito 113 CDI pentru grupuri de 9 persoane fiindcă ştim că aceasta ar fi soluţia ideală pentru a călători plăcut şi fără stres. Îţi facem această sugestie în urma testimonialelor şi a feedbackului lăsat de alţi clienţi care s-au pornit la drum la volanul acestui microbuz.

Am primit multe reacţii pozitive şi cuvinte de laudă privind performanţa unui Mercedes Benz Vito. Conform experienţelor avute de clienţii noştri, cu acest microbuz s-au simţit în siguranţă şi au ajuns relaxaţi şi plini de energie la destinaţiile dorite.

Aşa că, nu ar fi o idee rea să consideri şi tu această opţiune pentru următoarea ta vacanţă. Nu vei regreta această alegere!

La AutoBoca poţi închiria un Mercedes Benz Vito 113 CDI cu un preţ special: fă economie fără a face compromis la calitate!

Acum că ai o idee de ce acest model de microbuz ar fi potrivit pentru vacanţa ta, următorul pas este să alegi şi firma de unde îl poţi închiria. Din fericire, majoritatea agenţii de rent din ţară au o secţiune de microbuze, de unde puteţi alege un model de calitate fără probleme. Însă, de ce să închiriezi un Mercedes Benz Vito 113 CDI de la AutoBoca? Răspunsul este simplu: fiindcă îţi putem oferi un preţ atractiv şi fiindcă vei beneficia de servicii profesionale.

Ne dorim să ne vedem clienţii mulţumiţi de calitatea maşinilor noastre, aşa că facem tot posibilul să menţinem cele mai înalte standarde de calitate. Aşa că poţi închiria cu încredere un microbuz din flota noastră, deoarece îl vei primi întreţinut în cel mai bune condiţii, cu plinul făcut şi gata să pornească la drum. De asemenea, în fiecare lună avem oferte speciale pentru închirieri maşini și microbuze, deci te poţi aştepta şi la reduceri considerabile.

Alege şi tu să pleci la drum cu un Mercedes Benz Vito şi fă parte din clienţii mulţumiţi că au ales acest microbuz! Noi te aşteptam cu mare drag în fiecare zi cu oferte noi!

Autoturisme bune de inchiriat