Misiunea noastră: călătorii auto plăcute în țară toamna

Descoperim împreună bucuria de a explora România

Ușor dar sigur ne apropiem de perioada vacanței de toamna. Foarte mulți români și-au plănuit vacanțele în lunile toamnei. Atrași de nostalgia naturii, pătură mohorâtă a frunzelor care-și găsesc sfârșitul pe pământ, oamenii ies cu bucurie din cochilia orașului. Natura începe să adoarmă, făcând loc iernii care abia așteaptă să iasă în evidență cu haina să albă și catifelată. Până la venirea fulgilor de nea, trebuie să ne obișnuim cu mantia multicoloră a frunzelor adormite. Copacii își pierd din vigoare și alungă din „casă” frunzele, care odată ajunse pe pământ formează un covor minunat. Probabil ați văzut și voi sute de fotografii cu frunze, munți pictați în culori pastelate, ce încânta ochii și înalta spiritul.

Goana după peisaje pastelate și povești mocnind a bucurii vizuale începe în momentul în care ne gândim să ieșim din orașul în care locuim. Toamna are o alură specială, care ne invită să ieșim din zona noastră de confort. Munții Carpați se pregătesc să întâmpine vizitatori din Europa și nu numai. Stațiunile, satele și orașele montane abia așteaptă să devină case primitoare pentru turiști. Ei se pot bucură de mâncare delicioasă, părții de schi și multe activități interesante. Având în vedere cât de multe posibilități de călătorie avem la dispoziție, cu siguranță aveți un plan de urmat. În această toamna avem la dispoziție multe locuri de vizitat și lucruri de făcut.

Dacă vrem să explorăm România toamna, ar fi util să fim bine informați. Așa vom reuși să dezvoltăm un itinerariu fain, care să includă o sumedenie de obiective turistice. Acestea dau savoare experienței. În funcție de punctul de plecare, avem la dispoziție câteva locuri faine de vizitat. De exemplu dacă pornim la drum din București, putem opta pentru călătorii la Brașov, Bran, Râșnov, Moeciu, Sinaia, Predeal sau Azuga. Dacă punctul de plecare este Iași, atunci putem explora Munții Orientali. Aici o să găsim câteva orașele și stățiuni montane incredibile, care pot deveni experiențe turistice de neuitat. Într-un posibil itinerariu aveți libertatea de a vizită Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Pojorâta, Rarau, Gură Humorului.

Photo credit: Constantin Andronic

Călătorii auto plăcute toamna prin țară

Atunci când contemplăm idea de a călători prin România toamna, dăm peste o sumedenie de recomandări și posibilități turistice. Acestea ne pot ajută sau încurcă. Dacă suntem puțîn atenți la numărul mare de obiective turistice existente în țară, sigur o să găsim ceva care să fie pe placul nostru. Totuși, dacă avem la dispoziție un mijloc de transport util și confortabil, devine mult mai ușor să ajungem oriunde ne dorim. Fie că ne place sau nu, mașină rămâne cel mai flexibil mijloc de transport. Aceasta ne ajută să explorăm diverse regiuni mai ușor. Poate dorim să vizităm obiective turistice descoperite în timpul călătoriei, care nu se aflau în planul inițial. Indiferent de itinerariul pe care-l avem, mașină ne ajută să ne îndeplinim obiectivele. Nimeni nu dorește să simtă fierul încins al limitării turistice. Toți cei care se încumetă să exploreze România, au în gând un singur lucru important: să se simtă bine.

În această perioada minunată a anului putem descoperi lucruri interesante despre țară în care trăim. Știm că majoritatea călătoriilor pe care le facem sunt acompaniate de râsete, voioșie și voie bună. În cadrul acestor călătorii reușim să luăm contact cu partea frumoasă a României. Această întâmpină majoritatea turiștilor străini. Așa se întâmplă în toate vacanțele pe care le avem în țară sau în străînătate. Rareori dăm peste clipe neplăcute, care să ne facă să fim nefericiți. Chiar și atunci când acestea ies la suprafață, găsim relativ ușor tăria de a le depăși.

În vacanță parcă totul are o tentă pozitivă. Nu ne lăsăm pradă emoțiilor negative și punem accent pe cele pozitive. Așa reușim să dăm naștere unor amintiri frumoase, care devin parte din noi pentru mulți ani la rând. Și acum ne mai aducem aminte de clipele speciale ale unor călătorii din copilărie sau adolescență. Câteva lucruri mici dar importante au rămas atașate de sufletul, inima sau mintea noastră. Ele dau glas amintirilor, ce caută, într-un mod sau altul, să fie reproduse în viitoare excursii.

opel astra transmisie automata de inchiriat pret mic

Alegeți o mașină de bun venit pentru uz în țară!

AutoBoca va așteaptă în România cu numeroase oferte de închirieri auto, pe care le puteți accesa ușor. De fiecare dată când un client apelează la serviciile noastre, facem tot ceea ce ne stă în putere că acesta să aibă parte de experiențe plăcute. Le putem tuturor la dispoziție autoturisme bune, atent alese de specialiști în domeniu. Cei care aleg să închirieze mașini de la noi, au parte de atenția și toată considerația AutoBoca. Muncim zilnic pentru a ne asigura că toți cei care ajung la noi se pot simți bine cu alegerea făcută. O să gășiți la noi agenți cu experiență în domeniu, mai mult decât capabili să va ajute în fiecare moment al procesului de închiriere. Misiunea noastră este clară: să ne ajutăm clienții să exploreze România într-un mod plăcut și lipsit de bătăi de cap.

Profitați de această ocazie pentru a închiria un autoturism de bun venit. Alegeți un mijloc de transport potrivit stilului vostru. În fiecare luna avem oferte speciale, ce merită să le descoperiți. O să gășiți în parcul nostru auto modele de la Opel, Hyundai, Dacia Logan, Mercedes Benz, Renault, Volkswagen și altele. Vă așteptăm zilnic cu mașini de bun venit, potrivite pentru tot felul de experiențe auto! 

Inchirieri auto oras