Mobili auto după criza coronavirus în România

fotografie lacul bicaz din romania

Soluții de mobilitate pentru cei care iubesc să călătorească după criza Covid-19!

România trece printr-o criză fără precedent, care ne pune la încercare în fiecare zi. Românii, mici și mari, trebuie să fie suficient de puternici și răbdători pentru a respectă toate recomandările autorităților. Acestea din urmă, încearcă să facă tot ceea ce pot pentru a limita răspândirea virusului Covid-19 în țară. Virusul reprezintă o amenințare la adresa societății moderne pe care o cunoaștem, iubim sau urăm. După sfârșitul crizei, lucrurile se vor schimbă în diferite domenii. Deloc surprinzător, oamenii vor avea de ales între onestitate, performanță, eficientă și corupție (cu toate caracteristicile nefaste ale acestui fenomen).

În mod cert, românii nu vor trece cu vederea situația spitatelor românești în martie 2020 și modul cum doctorii, asistentele au luptat pentru sănătatea și siguranță pacienților. Se vede lipsa unor investiții în spitale sau dezvoltarea unor locuri dedicate îngrijirii oamenilor. De asemenea, există o frântură de logică în prezența unor manageri, cel puțîn fruntea spitatelor românești, fără să aibă o competență medicală. Sistemul medical românesc trebuie analizat din temelii și găsit soluții utile pentru o revitalizare corectă, onestă și de durată. Trebuie să adoptăm modelul occidental de dezvoltare a spitalelor, unde patientii și doctorii să se simtă în siguranță. A venit timpul să părăsim mentalitatea „șmecherească” care în criză coronavirus a cauzat atât de multe probleme, dar și pierderi de vieți omenești.

Lucrurile se vor schimba simțitor și merită să fim pregătit mental pentru ele. Mai mult decât atât, sunt șanse destul de mari să avem de-a face cu o criză financiară. Această o să implice foarte multe schimbări și probleme. Viața, ușor dar sigur, merge într-o direcție necunoscută, pe care nu o putem ignoră. Pe măsură ce strângem informații despre ceea ce se poate întâmplă după ce scăpăm de ceea ce implică pandemia de coronavirus, devine puțîn mai clar drumul optim de urmat. O să avem în față o nouă provocare, una cu efecte directe asupra stabilității financiare a familiei.

turism la pasul tihuta foto
Photo credit: Tinel Andronic

Mobilitate auto pentru cei care vor să călătorească prin România în 2020

Atunci când o să scăpăm de tot ceea ce înseamnă criză coronavirus, vom simți nevoia să ne detașăm de oraș. Chemarea naturii o să fie mai puternică că niciodată, ceea ce nu ar surprinde pe nimeni. Foarte mulți români deja fac planuri de călătorie. Ei doresc să se detașeze complet stresul cauzat de izolare (după trecerea crizei) și să exploreze România. Credem că o să treacă ceva timp până când vom dori să ieșim din țară. De altfel, majoritatea țărilor vor dori să se protejeze de eventuale probleme de sănătate cum a fost Covid-19.

La momentul redactării acestui articol, este destul de dificil să ne imaginăm viitoare călătorii prin Europa, însă sperăm că lucrurile vor întră pe un făgaș normal. A devenit o reală provocare să ne gândim la drumuri prin Spania, Italia, Franța sau Germania. Spectrul pandemiei rămâne impregnat în minte. Așa că sunt șanse destul de mari să rămânem în România o perioada.

Photo credit: Constantin Andronic

Țara noastră este cu siguranță o bucurie turistică. Trebuie doar să facem un grup de prieteni sau membrii apropiați ai familiei și să ne simțim bine. Fiecare plan de călătorie implică utilizarea unui mijloc de transport. Sunt români care vor să folosească trenurile, autobuzele și microbuzele pentru a ajunge la diverse locații. Totuși, sunt și multe persoane care doresc să închirieze mașini pentru a se bucură de călătorii plăcute prin tot felul de locuri minunate din România. Aceste mașini pot fi utilizate cu drag și deosebit entuziasm pentru a ajunge la obiective turistice superbe. Cine nu vrea să ajungă într-o locație captivantă? Astăzi doar visam să descoperim locuri faine, care să ne revitalizeze mental și spiritual. De ce să nu investim într-o călătorie plăcută prin România? Putem face acest lucru cu entuziasm, mai ales dacă ne-am propus să ieșim din tiparul monotoniei.

Atunci când aveți la dispoziție un autoturism bun, reușiți să călătoriți cu mai mult drag. Libertatea de mișcare este acompaniată de un veritabil puls curios. Acesta ne determina să includem în itinerariu locații interesante. Credem că o să vedem un interes aparte pentru călătorii prin România. Totul depinde de cum o să ieșim din această criză. Dacă impactul coronavirusului nu o să fie incisiv în societatea și economia românească, atunci sunse destul de mari că lucrurile să-și revină. Nu o să fie ușor să facem acest pas înainte dar trebuie să luptăm pentru a recăpăta un sens de normalitate.

Pentru cei care doresc să închirieze mașini, AutoBoca are soluții de mobilitate auto!

De-a lungul anilor, am trecut prin foarte multe provocări însă această are un caracter aparte. Încercăm să rezistăm și să ne așteptăm cu mașini de bună calitate, potrivite pentru tot felul de călătorii plăcute prin țară. Așa că în flota AutoBoca o să găsiți modele din clasa mini, standard, compact, microbuze și dube. Am vrut să le oferim tuturor clienților soluții de mobilitate auto. Uneori acest lucru înseamnă o muncă extra, care nu ne deranjează, absolut deloc! Cei care au închiriat autoturisme de bun venit, s-au bucurat de momente plăcute și experiențe de neuitat. Agenții AutoBoca au fost mereu alături de clienți, făcând procesul de rezervare facil și lipsit de stres!

În momentul în care va decideți să închiriați o mașină de la noi, apelați cu încredere la serviciile AutoBoca. Firma noastră a reușit an de an să impresioneze prin calitatea autoturismelor oferite spre închiriere. Acest lucru contează foarte mult, mai ales atunci când trebuie să vă mișcăți cu drag prin țară. Fiecare călătorie devine mult mai plăcută dacă aveți la îndemână un autoturism spațios și ușor de condus.

De ce să nu profitați de această oportunitate pentru a vă bucura de o experiență turistică plăcută? Este destul de simplu să închiriați online mașină ideală de drum. Avem un proces de rezervare online ce durează doar câteva minute. Da! Noi primim cererea și o onorăm rapid și fără bătăi de cap pentru clienți. Contează. Așa că trebuie doar să intrați pe site-ul nostru și să plasați rezervarea! 

Inchirieri auto oras