Mobili şi mereu în mişcare: soluţii auto pentru firme

În căutarea unei mobilităţi auto? În cazul unui da răsunător, noi vă putem ajuta cu o soluţie utilă: 3SLease!

 

A venit timpul să căutaţi o soluţie de mobilitate pentru firma voastră? Vara ne găsim timp pentru a dezvolta flote auto stabile, capabile să asigure flexibilitate firmei pe care o gestionam. Fără maşini sigure şi confortabile, nu putem oferi clienţilor produse sau servicii. Unele autoturisme sunt folosite de personalul firmei pentru a se deplasa în voie de acasă la locul de muncă şi invers.

Fiecare firmă are propria politică în ceea ce priveşte mobilitatea angajaţilor şi a serviciilor oferite clienţilor. În acest sens, sunt mereu la mare căutare ofertele de leasing operaţional uşor de personalizat. Aici intervin firmele de leasing, care oferă sau nu clienţilor capacitatea de a personaliza ofertele existente.

Anul 2018 trebuie să fie mobil şi dinamic, în ton cu ritmul viu al societăţii în care trăim. Toată lumea fuge dintr-un loc în altul, căutând timp şi calitate. Timpul este un lux pe care-l găsim din ce în ce mai puţin. Deşi toţi încearcă să gestioneze orele zilei într-un mod inteligent, se pare că mai mereu timpul ne păcăleşte.

Alegerea unei firme bune de leasing operaţional, ne poate ajuta să câştigăm timp şi implicit să facem profit în activitatea comercială pe care o administrăm. În România o să găsiţi multe firme de leasing operaţional care oferă servicii profesioniste în oraşele ţării. Totuşi, diversitatea naşte şi confuzie, ceea ce înseamnă că aveţi nevoie de asistenţă pentru a identifica în timp util cea mai bună variantă pentru firmă.

Photo credit: Bogdan Tofan

Identificarea celei mai bune oferte de leasing operaţional

 

În prezent AutoBoca a pregătit pachetul de leasing operaţional 3SLease, special pentru firme aflate la început de drum, Start-Up-uri şi IMM-uri. De ce aţi putea apela şi voi la pachetul 3SLease? Această soluţie de mobilitate auto a fost concepută pentru a preîntâmpina nevoi auto, cu posibilitatea de a personaliza anumite aspecte ale ofertei. Fiecare business poate discuta cu noi în vederea găsirii unei soluţii bune de mobilitate. De ce să nu profitaţi de această oportunitate pentru a dezvolta o flotă sigură, care să cuprindă maşini bune? AutoBoca vă poate ajuta cu o ofertă la următoarele maşini VW Polo, VW Polo Automat şi VW Jetta.

Photo credit: Bogdan Tofan

De ce am ales aceste trei modele de la VW? Am observat că oamenii iubesc să conducă maşini bune, care să nu dezamăgească în mijlocul călătoriei. În cei 10 ani de activitate în domeniul rent a car, firma a oferit experienţe auto pozitive. Clienţii au avut parte de experienţe pozitive şi au recomandat diverse maşini spre închiriere. Peste 96% din clienţii AutoBoca ne recomandă prietenilor şi familiei. Ei se pot baza pe servicii de încredere, ce pot fi accesate în peste 13 locaţii din ţară.

După deschiderea departamentului de leasing operaţional, multe firme ne-a contactat pentru accesarea ofertelor disponibile. Pentru a putea eficientiza întregul proces, am creat 3SLease, un pachet care poate fi accesat relativ uşor şi fără bătăi de cap. Cele trei modele de VW au fost alese cu mare atenţie de specialiştii AutoBoca. Ele reflectă nevoile de mobilitate cele mai des întâlnite la clienţi.

Să vorbim puţin despre 3SLease …

 

Pachetul 3SLease are trei elemente importante: START Lease – SMALL Lease – SMART Lease. Fiecare opţiune este potrivit pentru o anumită faza de dezvoltare a firmei, de la 1 – 12 luni. START Lease este opţiunea perfectă pentru firmele la început de drum şi start up. Acestea de regulă au nevoie de doar câteva maşini pentru a-şi continua activitatea. Perioada de închiriere a opţiunii este de 1 – 3 luni. Să ştiţi că aceste contracte se vor încheia fără existenţa unei taxe de reziliere anticipată. Un exemplu de preţ ar fi VW Polo 1.2 tsi de la 366 de euro/lună. În ceea ce priveşte VW Jetta 1.2 tsi, preţul începe de la 488 de euro pe lună (preţurile nu includ TVA).

A doua opţiune din pachetul 3SLease este SMALL Lease, care are o perioadă de închiriere de 3 – 6 luni. Acest serviciu a fost dezvoltat pentru cei care au nevoie de mobilitate cu caracter temporar. În acest segment vom regăsi persoane care desfăşoară activităţi de sezon sau au proiecte cu o perioadă de timp bine determinată.

SMART Lease a fost creat pentru firmele care înregistrează profit treptat sau cele care au proiecte în colaborare cu statul. Aici intră şi firme car au finanţare europeană sau firme internaţionale care-şi deschid puncte de lucru în România. Perioada de închiriere este de 6 – 12 luni.

Pentru a accesa pachetul 3SLease de la AutoBoca în unul din sediile noastre trebuie să ne contactaţi. O să descoperiţi cât de uşor puteţi lucru cu noi. Avem agenţi profesionişti, cu experienţă în domeniu care sigur o să vă ajute să găsiţi cea mai bună opţiune posibilă. Vrem să vă ajutăm să optimizaţi funcţionarea firmei voastre!

oferte masini termen lung