Mobilitate auto pentru orice firmă din România

Care sunt cele mai bune soluţii de mobilitate pentru o firmă? Vă invităm să descoperiţi câteva dintre ele chiar acum!

Secolul XXI este fără îndoială cel al vitezei şi al ritmului alert în societate şi nu numai. Trebuie să ţinem ţinem pasul cu valurile de schimbări zilnice. Chiar dacă este un ritm ameţitor, umanitatea per ansamblu are de câştigat. Inovaţiile tehnologice ne permit să efectuăm zeci de tranzacţii simultan (financiare, baze de date, fişiere media, etc.), să fim conectaţi cu orice locaţie de pe glob (indiferent de zi şi oră) şi să putem comunica rapid şi eficient oricând şi oriunde. Avem o libertate de comunicare ieşită din comun, care ne ajuta să fim mereu la curent cu ultimele ştiri.

Trăim într-o lume dominată de smartphones, calculatoare programate a fi din ce în ce mai inteligente cât şi de prezenţa site-urilor de tip social media. În prezent, majoritatea oamenilor sunt conectaţi la Internet şi prin intermediul acestuia reuşesc să găsească toate informaţiile necesare. Indiferent de domeniul de activitate al unei firme, este musai să fie prezentă şi în mediul virtual (inclusiv social media). În caz contrar, riscă să nu fie considerată o companie serioasă, profesională şi va pierde foarte mulţi clienţi. Din acest motiv nu poţi rămâne în urmă şi trebuie să te adaptezi noului context socio-economic.

Cheia succesului constă în abilitatea de a te adapta cu noile condiţii care sunt dictate de piaţă. În 2017, trebuie să pui accent pe crearea de pachete de servicii eficiente, ce pot fi accesate rapid şi fără bătăi de cap. Practic, trebuie să fii într-o continuă mişcare. Dacă tu nu vei putea să îndeplineşti noile criterii, cu siguranţă unul dintre competitorii tăi va reuşi.

La acest capitol, se pune problema îmbunatăţirii mobilităţii flotei firmei tale. Cu autoturisme bune şi de calitate, îţi va fi mult mai simplu să îţi îndeplineşti obiectivele. Vei fi surprins să constaţi că doar prin adăugarea unui mijloc de transport capabil în flota ta, vânzările tale vor creşte cu un procent considerabil. Totuşi, cu certitudine ştii aceste lucruri, doar din acest motiv citeşti articolul de fată.

Photo credit: Bogdan Tofan

Redescoperirea potenţialului auto al firmei tale începe cu o analiză serioasă a flotei: care sunt autoturismele de care ai nevoie pe termen mediu şi lung? Care sunt necesităţile imediate ale firmei? Cum poţi găsi un echilibru între aceste nevoi? Nu este uşor să găseşti răspunsuri la aceste întrebări. Însă cu o documentare serioasă cu privire la cele mai bune soluţii de adoptat poate fi de ajutor.

Iar la acest aspect, te poţi folosi de una dintre cele mai incredibile inovaţii tehnologice: Internetul. La o simplă căutare pe Google, vei reuşi să colectezi informaţii utile privind opţiunile de îmbunătăţire a parcului auto. Acest motor de căutare vă poate ajuta să găsiţi soluţii de mobilitate mai uşor decât credeţi.

De regulă, multe companii folosesc metoda de leasing operaţional atunci când vor să îşi extindă flota. De ce? Fiindcă este o variantă uşor de accesat şi îţi poate aduce numeroase beneficii. Dacă vei iniţia un parteneriat cu o agenţie de închirieri serioasă, atunci vei şti din start că vei dispune de maşini de calitate şi pe care să te poţi baza. Desigur, partea dificilă va fi să identifici acele pachete de leasing avantajoase pentru firma ta. Însă, cu răbdare şi multă atenţie, vei găsi şi soluţia potrivită pentru nevoile tale de transport.

Firmele de dimensiuni diverse (de livrări colete, produse alimentare, catering, etc.)  au nevoie de flote stabile, care să asigure un anumit grad de eficienţă şi utilitate. Profitul vine după dezvoltarea unei infrastructuri stabile şi eficiente, care să ducă produsul cât mai rapid la client. Orice fel de întârziere te poate costa un contract important şi pierderi din vânzări. Din acest motiv, firmele sunt foarte atente cu flotele pe care le dezvolta. Ele doresc să pună la punct un parc auto constituit din maşini utile, eficiente la costuri şi simplu de manevrat. De cele mai multe ori reuşesc să facă acest lucru prin alegerea unor oferte de leasing apropiate nevoilor lor de transport.

Cele mai bune soluţii de mobilitate vin după o analiză atentă. Leasingul operaţional poate fi o variantă care te va ajuta să te diferenţiezi de competiţie. Vei putea accesa pachete diverse, care se pot plia pe necesităţile firmei tale. Soluţiile de închiriere maşini pe termen mediu sunt la mare căutare în prezent. Managerii şi administratorii de firme doresc să găsească în timp util maşini de calitate pe care să le utilizeze cu încredere. Cu ajutorul profesioniştilor în domeniul închirierilor auto, vei reuşi să te foloseşti de autoturisme bune, la preţuri avantajoase. Ei sunt mereu pregătiţi să-ţi ofere soluţii de durată şi eficiente.

Unde poţi găsi pachete de leasing ce merită atenţia ta? AutoBoca este una dintre firmele de rent de top din România, iar pachetele noastre de servicii, au fost apreciate de mii de clienţi. Scopul nostru este de a veni în sprijinul celor care caută soluţii de mobilitate eficiente şi pe termen lung. În Acest sens, specialiştii noştri sunt foarte atenţi privind selectarea autoturismelor ce vor fi incluse în parcul nostru auto.

Vrem ca tu să ai parte doar de ce este mai bun şi nu ne este frică să depunem eforturi suplimentare în această direcţie. Aşadar, am pus bază şi unui program de leasing operaţional, 3SLease, special creat pentru întreprinderi de diferite dimensiuni. Ştim că fiecare client are nevoi de transport diferite şi de aceea vrem ca tu să ai acces la pachete personalizate de închirieri. Haide să afli mai multe detalii despre ce este vorba!

Descoperă avantajele 3SLease: mobilitate sporită la preţuri de nerefuzat!

Atunci când eşti în căutarea unor maşini de închiriat pe termen mediu său lung, trebuie să găseşti răspunsuri la întrebări precum: Ce avantaje îţi va aduce acest pachet de leasing? Ce fel de modele merită incluse în flota ta? De ce să colaborezi cu firma respectivă? Acestea sunt întrebări pertinente şi merită răspunsuri pe măsură.

AutoBoca nu doar îţi promite profesionalism şi seriozitate ci şi îţi oferă! Persoanele care au optat pentru un pachet de leasing 3SLease, au fost foarte mulţumite de maşinile primite cât şi de asistenta şi sprijinul primit din partea AutoBoca. De ce să alegi să colaborezi cu noi? Motivele sunt multe, însă îţi putem prezenta câteva dintre ele:

  • Flota diversă. La AutoBoca, vei găsi autoturisme din toate clasele (mini, compacte, microbuze, SUV) cu modele diferite. Astfel, indiferent de necesităţile de transport ale companiei tale, vei găsi maşina potrivită.
  • Modele noi. Pe lângă faptul că te vei bucura de diversitate, în flota noastră vei găsi modele noi de maşini (din 2017), cu puţini km la bord şi întreţinute în condiţii excelente.
  • Profesionalism şi experienţă. Dacă vei alege AutoBoca, vei colabora cu agenţi foarte bine pregătiţi care îţi pot oferi asistenta pe tot parcursul contractului de leasing. Orice fel de problema vei întâmpina, te poţi baza pe noi să găsim o soluţie.

Lista cu avantaje poate continua: rata fixă lunară, fără costuri ascunse, suport tehnic şi multe altele. Dacă vei alege 3SLease de la AutoBoca, nu vei fi dezamăgit. Descoperă şi tu pachetele noastre leasing operaţional şi extinde-ţi flota chiar astăzi!

Autoturisme bune de inchiriat