Moş Crăciun vine cu un discount de 10%

Moş Crăciun a venit la Autoboca cu un discount special: 10% dacă menţionaţi codul ABUK10!

Decembrie, una dintre cele mai aşteptate luni din an, ne întâmpină mereu cu surprize minunate, promoţii şi cu spirit de sărbătoare cu totul special. În pofida vremii capricioase, nu poţi să nu te laşi cuprins de gândurile ce duc la Crăciun, vacanţă şi multe clipe de relaxare alături de cei dragi. Emoţiile te cuprind şi bradul de Crăciun prinde viaţă. Ba chiar ai putea profita de temperaturile scăzute şi să planifici o excursie de câteva zile în inima Munţilor Carpaţi. Aici te aşteaptă numeroase clipe minunate, demne de o colecţie sentimentală fără termen de comparaţie.

Photo credit: Marius Isac

O ninsoare frumoasă, lină, romantizează tot peisajul de iarnă şi parcă aduce un farmec aparte sărbătorilor. Îţi trezeşte amintiri din copilărie când te jucai zglobiu alături de prietenii tăi şi vă uneaţi forţele pentru a construi un „măreţ” om de zăpadă. Te poţi juca cu bulgări de zăpadă cu cei dragi. Ai la dispoziţie sania pentru a intra complet în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Desigur, în calitate de adult, Crăciunul poate avea o simbolistică aparte, îndemnându-ne să renunţăm la aprecierea bunurilor materiale şi să ne concentrăm atenţia asupra altor valori. În această perioadă, se accentuează în special legăturile familiale şi satisfacţia obţinută în urma aducerii unui zâmbet sincer persoanelor importante din viaţa noastră. Chiar şi cel mai mic gest poate avea un impact deosebit fiindcă aduce o schimbare plăcută în ziua cuiva.

Atunci când spui decembrie, de fapt spui cadouri şi o atmosferă completă de sărbătoare. Până şi oraşele sunt îmbrăcate cu luminiţe colorate, cu expoziţii frumos aranjate, fiecare din ele având un colţişor devotat magiei de Crăciun. Cadourile sunt mai puţin importante acum. Contează foarte mult să ne bucurăm de prieteni şi familie.

Photo credit: Marius Isac

Ceea ce face această perioadă deosebit de frumoasă, este faptul că dispunem de un prilej de a pune pe pauză tot ce înseamnă stres, responsabilităţi cât şi o şansă să rupem rutină. Câteva zile pot fi îndeajuns să te reîncarci cu energie şi să creezi multe amintiri frumoase cu familia. Acestea pot deveni surse de putere şi voioşie.

Un număr considerabil de români stabiliţi în alte ţări europene, vin cu mult drag înapoi pe tărâmurile natale. Dorul de casă nu poate fi alinat decât cu o vizită prin locurile care ţi-au marcat copilăria. În plus, nimic nu se compară cu tradiţiile româneşti de Crăciun, inclusiv reţele speciale pentru a pregăti masa festivă. Aceasta cuprinde mereu preparate delicioase, pe care merita să le descoperi.

Photo credit: Ștefania Lău

În decembrie, mulţi turişti aleg să îşi petreacă sărbătorile într-o staţiune montană precum Vatra Dornei, Păltiniş, Bălea Lac, Poiana Braşov şi altele. România a fost binecuvântată cu resurse naturale incredibile cât şi sute de monumente istorice, palate, castele şi fortăreţe medievale. În fiecare locaţie vei găsi câteva atracţii turistice care îţi vor permite să descoperi noi frânturi ale patrimoniului cultural românesc. Tot ce îţi trebuie este entuziasm pentru a călători şi o maşină bună alături. În acest mod te bucuri de drumuri sublime şi mereu surprinzător de plăcute.

Photo credit: Bogdan Tofan

Pentru drumuri lipsite de stres şi probleme, poţi apela cu încredere la AutoBoca. De ce să alegi să colaborezi cu noi? Răspunsul este simplu: fiindcă vei beneficia de servicii de rent de calitate şi autoturisme pe care îţi va face plăcere să le conduci. Nu doar atât, însă în perioada 1 – 20 decembrie poţi accesa o ofertă cu adevărat specială: 10% discount doar menţionând codul ABUK10! Este chiar atât de simplu! Moş Crăciun vine mai devreme la AutoBoca. Vrem să fim primii care te întâmpinăm cu un cadou pentru că tu să porneşti în călătoriile tale cu mai mult entuziasm. Credem că te putem surprinde în mod plăcut cu multe surprize bune!

Poţi profita de ocazie pentru a porni la drum cu o maşină de calitate (chiar una recent adăugată în flotă). În luna decembrie AutoBoca ţi-a pregătit noi modele pe care le puteţi descoperi fără probleme. Ar fi chiar păcat să ratezi această oportunitate pentru a închiria o maşină bună, nouă şi la un preţ mic! Haide să afli mai multe detalii despre oferta noastră de rent pentru decembrie 2017! În această lună avem pentru voi câteva oferte pe care merita să le descoperiţi!

Călătorii în decembrie cu iz de sărbătoare alături de o maşină de bun venit

Vacanţă de iarnă este doar la câteva săptămâni depărtare şi acum ar fi momentul potrivit să începi să o planifici. Cu siguranţă vrei ca acele câteva zile libere să îţi ofere atât posibilităţi turistice deosebite cât şi multe clipe speciale cu prietenii şi familia.

În acest sens, poţi să te bazezi pe noi să îţi punem la dispoziţie un autoturism de încredere şi care te va duce în siguranţă la destinaţiile dorite. Ce modele noi poţi închiria de la AutoBoca în decembrie 2017? Fiindcă ne place să ne surprindem mereu clienţii într-un mod plăcut, am introdus maşini noi în flota noastră, potrivite pentru diferite nevoi de transport.

Pe plan mondial sunt milioane de şoferi care consideră autoturismele ce poartă marca VW ca fiind cele mai bune de pe piaţă în ceea ce priveşte utilitatea şi costurile de întreţinere. Cu o maşină VW ai parte de calitate superioară, însă în acelaşi timp nu va trebui să depăşeşti bugetul pentru a te bucura de o experienţă auto plăcută.

Din acest motiv, am introdus în flota AutoBoca multe modele noi VW precum VW Polo Automat, VW Golf, VW Jetta şi VW Touran. Fiecare dintre acestea se pliază pentru un anumit tip de călătorie şi pot fi parteneri de drum de încredere. Vreţi să aflaţi câteva lucruri interesante despre aceste modele? Aveţi ocazia să faceţi acest lucru în rândurile următoare!

Photo credit: Bogdan Tofan

În cazul în care vei petrece mai mult timp prin oraşele mari din ţară, cunoscute pentru aglomeraţie, trafic intens şi agitaţie, atunci VW Polo Automat poate fi soluţia de care ai nevoie. Este o maşină practică, uşor de manevrat, cu un consum redus şi simplu de parcat. Sunt avantaje importante mai ales când vrei să scurtezi timpul petrecut pe şosea. Chiar dacă este un autoturism mini, vei dispune de îndeajuns de mult spaţiu pentru a călători confortabil.

Pentru familii, recomandăm noul model de VW Jetta. Deşi nu face parte din clasa de lux, vei observa că la dotări, constituţie, inclusiv motorizare, Jetta este foarte similar cu autoturisme considerate de cea mai bună calitate. Vei avea un control bun asupra maşinii, îndeajuns de mult spaţiu în portbagaj cât şi în interior pentru un confort ridicat. Este potrivit atât pentru călătorii în cadrul oraşelor cât şi în zonele extra urbane.

Photo credit: Cosmin Ilieș

VW Golf este autoturismul preferat de grupurile de prieteni. Majoritatea clienţilor noştri care aleg să închirieze acest model de VW, sunt grupuri de persoane tinere care caută aventuri turistice în Munţii Carpaţi. Golf da dovadă de o performanţă ridicată la drum şi se descurcă minunat chiar şi în cele mai dificile condiţii rutiere. Iar cei care intenţionează să călătorească cu mai mulţi prieteni şi familia, pot opta pentru un VW Touran. Este un nou microbuz introdus în flota noastră şi poate acomoda până la 7 persoane!

Şi partea cea mai bună este că vei găsi aceste maşini la AutoBoca, întreţinute în condiţii excelente, cu puţini km la bord şi cu un discount de 10%! De ce ai spune nu la această ofertă? Singurul lucru pe care trebuie să îl faci este să ne contactezi, să menţionezi codul ABUK10 şi vei putea economisi bani instant! Nu mai sta pe gânduri şi rezervă-ţi astăzi maşina ta de bun venit!

Inchirieri auto oras