Natura, omul şi maşina în România anului 2018

Explorăm România în 2018, cu drag şi entuziasm! Împreună, pornim la drum, căutând cele mai frumoase poveşti cu spirit românesc…

 

Vremea frumoasă ne invită să cutreierăm România şi să-i descoperim, atât cât timpul ne permite, micile secrete care fac ţara noastră atât de minunată. După o perioadă îndelungată cu temperaturi scăzute, a venit şi momentul să ieşim cu prietenii şi familia afară. În acest sens, începem să ne gândim la cele mai interesante drumuri pe care le putem face prin ţară.

Sunt multe locaţii minunate în România, ce merită atenţia noastră. Acest an poate fi unul caracterizat de călătorii şi voie bună, mai ales dacă avem la dispoziţie şi câteva zile libere de la lucru. De cele mai multe ori, alegem să ne bucurăm de locuri frumoase în natură, unde ne putem conecta la o sursă specială de relaxare.

Photo credit: Sebastian Ilie

De ce căutăm mereu liniştea în natură? Răspunsul este relativ simplu: vrem să ne detaşăm de pulsul oraşului, care uneori poate fi sufocant. Traiul la oraş vine cu avantaje şi dezavantaje. Uneori, marele dezavantaj legat de traiul într-un oraş românesc mare este poluarea. Aerul este destul de greu de suportat şi noxele autoturismelor par a forma uneori perdele de fum.

Din păcate, autorităţile locale nu investesc în aparate eficiente de filtrare a aerului. Din acest motiv simţim uneori nevoie de a fugi cât mai departe de oraş. Natura ne ajută să respirăm un aer curat şi evident, să ne bucurăm de peisaje minunate. Ţara noastră nu duce lipsă de locaţii incredibile, care ne fac să zicem „wow”. De multe ori suntem surprinşi de ceea ce ne oferă România, o ţară subestimata de turiştii străini. De regulă aceştia sunt plăcut impresionaţi de ceea ce găsesc în ţară. Ei ulterior scriu note de călătorie emoţionante.

Photo credit: Vasile Prisacariu

Exploram liberi România

Photo credit: Ionuț Dușmanu

Drumurile din România nu sunt tocmai extraordinare şi necesită o atenţie sporită. Infrastructura deficitară uneori cauzează probleme călătorilor dar cu răbdare putem „cuceri” chiar şi cele mai problematice şosele. Cum putem ocoli problemele legate de şoselele româneşti? Nu prea putem. Totuşi, avem posibilitatea de a ne asigura că avem la dispoziţie un autoturism bun, pe care să-l utilizăm cu încredere oriunde avem nevoie. Cum putem face acest lucru?

Dacă maşina personală iese din discuţie, atunci puteţi oricând apela la un serviciu de închirieri maşini. Mulţi turişti aleg să apeleze acest serviciu atunci când vor să conducă o maşină mai puternică. De exemplu: noi am observat că pentru călătoriile la munte, oamenii aleg autoturismele SUV pentru a se bucura de stabilitate sporită. Una din cele mai populare modele SUV de la AutoBoca este Suzuki Vitara. Deloc surprinzător, oamenii sunt mulţumiţi modul cum acest autoturism se comportă pe şoselele din România.

Photo credit: Bogdan Tofan

Aveţi oricând posibilitatea de a citi testimoniale scrise de clienţi care au condus Suzuki Vitara. Aici o să găsiţi mereu informaţii utile despre maşina şi cum s-a descurcat prin ţară. Cine nu doreşte să ştie mai multe lucruri despre autoturismul pe care urmează să-l conducă. Noi vă punem mereu la dispoziţie informaţii utile şi clare despre experienţele trecute ale clienţilor Autoboca.

Încercăm în fiecare zi să le oferim clienţilor acces la servicii profesioniste, în ton cu aşteptările lor. De cele mai multe ori reuşim să facem acest lucru, iar când primim un feedback negativ, depunem efort considerabil pentru a remedia situaţia. Păstrăm o legătură strânsă cu clienţii. Vrem ca fiecare client să fie mulţumit de serviciile primite.

 

Exploram România la volanul unui autoturism de bun venit

România este o ţară care mereu ne surprinde pozitiv, deoarece ascunde povesti minunate, demne de descoperit. Dacă avem în plan un drum prin ţară alături de prieteni sau familie, nu strică să facem un itinerariu interesant. Totuşi, trebuie să avem în vedere un element foarte important: timpul. Acesta nu este de cele mai multe ori darnic, ceea ce înseamnă trebuie să-l folosim cu atenţie. Care sunt cele mai interesante locaţii de vizitat în această vară? Greu de răspuns la această întrebare, mai ales dacă ne gândim la numărul mare de destinaţii superbe. Dacă investim puţin timp în documentare, cu siguranţă vom reuşi să dezvoltăm un itinerariu fascinant.

Printre cele mai populare destinaţii turistice o să găsiţi nume familiare dar şi unele complet noi. Credem că fiecare drum vine cu o poveste unică, marcată de cei care vă însoţesc. Fie că porniţi dintr-un oraş mic sau mare, nu strică să vă asiguraţi că aveţi la îndemână un autoturism bun. În funcţie de punctul de plecare şi timpul avut la dispoziţie, puteţi să organizaţi o călătorie incredibilă.

Dacă plecaţi din Bucureşti şi aveţi nevoie de un autoturism, noi avem sediu în Băneasa şi Otopeni. Trebuie doar să ne contactaţi sau să rezervaţi maşina online. Noi ne ocupăm de partea logistică. Un lucru interesant: vă oferim maşina curata şi cu plinul făcut. În acest mod porniţi la drum fără să treceţi pe la benzinării sau spălătorii. Pur şi simplu vă urcaţi în maşină şi porniţi la drum fără stres.

În flota AutoBoca o să găsiţi mereu autoturisme optime pentru diferite tipuri de călătorii. Ce înseamnă acest lucru? Avem secţiuni bine delimitate, ceea ce face munca utilizatorului mult mai uşoară. Dacă doriţi să închiriaţi un microbuz, mergeţi direct la secţiunea dedicată. La noi o să găsiţi maşini mini, compacte, standard, dube şi ieftine (disponibile spre închiriere la preţuri mai mici). Suntem siguri că o să găsiţi în flota noastră o maşină care să vă încânte pe drumurile din România.

Agenţii Autoboca o să vă ajuta să închiriaţi maşina dorită fără probleme. Dacă aveţi întrebări, ei o să vă ajute. La noi o să găsiţi agenţi profesionişti, mereu dornici să vă ofere asistenţă. Profitaţi de expertiză agenţilor Autoboca pentru a închiria autoturismul dorit.

Photo credit: Ștefania Lău

Este foarte uşor să închiriaţi de la noi o maşină online. De asemenea pentru plăti online, beneficiaţi şi o reducere, care nu strică niciodată. Avem un proces de închiriere online în 3 paşi. Câştigaţi timp şi aveţi la îndemână un autoturism bun. Profitaţi de această ocazie pentru a avea la dispoziţie o maşină de calitate, demnă de utilizat pe străzile româneşti. Sunteţi pregătiţi pentru o experienţă Autoboca? Vă aşteptăm!

rent a car oras