Ne adaptăm drumurilor româneşti şi oferim spre rent doar maşini bune

Un călător roman poate descoperi tara cu o maşină de bun venit de la Autoboca…de ce să nu ajungeţi la destinaţie fără stres?

Foto: Dusmanu Ionut

Dacă eşti turist în România, te bucuri de o sumedenie de posibilităţi de drum, care mai de care mai fascinante. Te uiţi cu deosebită plăcere peste harta Romniei şi zâmbeşti. Sunt atât de multe locuri frumoase de văzut încât nu poţi decât să zâmbeşti. Dacă iubeşti istoria şi cultură, România are numeroase oraşe medievale şi cetăţi uitate-n negura timpului (redescoperite recent) ce merită să le descoperi. Ţara noastră are o istorie îndelungată, ce se întinde până în tărâmul necunoscut al Paleoliticului. Va mai aduceţi aminte de cultură Cucuteni? Dacii au lăsat şi ei o moştenire istorică şi cultura ce poate fi văzută şi simţită live. Dacă te duci la Sarmizegetusa Regia poţi vedea dibăcia meşterilor daci, lucrători în piatră cu o expertiză greu de ignorat.

Dacă alegi să dai o fugă până la cetatea Râşnov, aici poţi găsi un muzeu în aer liber care reuneşte elementele caracteristice Evului Mediu românesc şi nu numai. Rămăşiţele unor case vechi şi ateliere (parţial restaurate) transpun vizitatorul într-o lume nouă, atinsă de graţia călătoriei în timp. Aceasta este senzaţia care persistă în minte: ai călătorit în timp preţ de câteva ore. De altfel, mulţi din vizitatori se uitau cu uimire prin cetate. Restaurarea a fost făcută de specialişti care au reuşit să readucă la viaţa o amintire medievală deosebită. Dacă vreţi să extindeţi parametrii intruziunii în trecut, puteţi alege o călătorie spre Curtea Domnească de la Târgovişte sau Cetatea de Scaun a Sucevei.

 

Exploram România cu o maşină de bun venit…în fiecare zi pornim la drum cu mai mult drag!

Photo Credit: Dusmanu Ionut

Aşa cum am menţionat anterior, România are o sumedenie de locuri pe care le puteţi vizita cu plăcere şi de ce nu entuziasm. De ce să nu profitaţi de această ocazie pentru a crea cel mai interesant itinerariu posibil? Mulţi oameni doresc să strângă amintiri frumoase care să fie alături de ei ani în şir. Unii reuşesc chiar să contribuie serios la promovarea turistică a locului pe care tocmai l-au vizitat. Cum? Este chiar simplu: ei fac tot felul de fotografii şi apoi le postează pe Facebook, Twitter sau Google +. Sunt persoane care reuşesc să realizeze clipuri deosebite, postate cu sârguinţă pe Snapchat sau Youtube. Unele clipuri devin virale şi uite aşa multă lume afla lucruri interesante despre locuri noi şi frumoase româneşti. Dacă privim realist efectul social media asupra turismului românesc, o să observaţi lucruri cu adevărat speciale.

Chidia turn

Photo credit: Dusmanu Ionut

Sunt turişti care reuşesc să facă mult bine ţării pe care o vizitează. Ei reuşesc să creeze adevărate opere de artă, ce sunt distribuite mai departe de alţi oameni. Au fost campanii turistice întreprinse de diverse companii de marketing care nu au avut efectul unui singure fotografii făcute de un turist străin cu influenţă. Cei care iubesc să călătorească vor să strângă cât mai multe amintiri frumoase despre locul pe care l-au vizitat. Dacă ajungeţi la Curtea Domnească de la Târgovişte sau la Cetatea de Scaun a Sucevei cu siguranţă o să simţiţi nevoia de a face o poză sau două. Aceste două foste capitale ale Ţării Româneşti şi Moldova merită să fie descoperite la faţa locului. Câteva ore petrecute în perimetrul Curţii Domneşti de la Târgovişte o să fie cu adevărat speciale.

Povestea istorica a Cetatii de Scaun Suceava

Photo credit: Dusmanu Ionut

Oraşul Târgovişte merită atenţia oricărui călător. Sunt oameni care abia aşteaptă să dea peste un oraş cu iz medieval şi povesti nemuritoare. Cine nu a auzit despre Vlad Ţepeş şi pădurea lui de turci traşi în ţeapă de la Târgovişte? Pulsul istoric este grăitor pe străzile orăşelului din Dâmboviţa. Mulţi turişti străini abia aşteaptă să pornească la drum printr-un oraş medieval. În acest sens nu suntem surprinşi să vedem atât de mulţi oameni colindând fosta capitală a Ţării Româneşti. Să nu uităm de Turnul Chindiei, ce merită să-l urcaţi măcar odată. În interiorul turnului o să găsiţi frânturi din povestea lui Vlad Ţepeş. De ce să nu aflaţi şi voi câteva lucruri despre unul din cei mai importanţi domnitori româneşti? Povestea lui este cu adevărat impresionantă şi cu siguranţă merită să o aflaţi şi voi! La polul opus sau de nord se afla Cetatea de Scaun a Sucevei, locul de domnie al altui mare domnitor Ştefan cel Mare, văr cu Vlad Ţepeş.

Pentru a vă putea mişca în voie pe străzile României trebuie să ai la îndemână un mijloc de transport util şi uşor de condus. Aici intervin serviciile oferite de Autoboca, o firmă rent a car românească cu o flotă auto variată. Şi voi puteţi apela la serviciile noastre oricând aveţi nevoie de o maşină una, optimă pentru drumuri prin ţară. Puteţi profita de această oportunitate pentru a găsi într-un timp util cea mai bună ofertă de închirieri din cele existente! Vreţi să aflaţi mai multe lucruri despre ofertele noastre?

Autoturisme bune de inchiriat