Ne pregătim cu fervoare pentru noul an: rent smart în 2016

Fiecare drum vine cu povestea lui… Ne pregătim să oferim experienţe auto tuturor clienţilor

oferta de inchiriere vw Golf

În fiecare lună primim cereri de la clienţi pentru maşini care să-i ajute să călătorească cu uşurinţă oriunde doresc. Cum cererile pentru închirieri maşini creşte de la an la an, ne-am gândit şi noi să ne pregătim cu mare atenţie ofertele pe noul an 2016. Romanii s-au familiarizat cu fenomenul rent a car. Înţelegând că acest serviciu aduce numeroase beneficii. Ei doresc să închirieze maşini bune, la preţuri mici şi potrivite pentru diverse activităţi. Ne pregătim pentru noul an. Să ştiţi că fiecare drum poate scoate la suprafaţă povesti sublime, demne de ţinut minte peste ani şi ani. Cum puteţi închiria inteligent în 2016? Hai să aflăm împreună!

În prezent aveţi posibilitatea de a găsi o maşină de calitate la preţuri mici, fără a întâmpina dificultăţi în ceea ce priveşte calitatea. Sunt foarte multe firme care oferă servicii rent a car în diverse oraşe din România. Diversitatea determina firmele să ofere servicii profesioniste, care să ajute oamenii să găsească rapid o maşină bună. Autoboca rent a car vă poate ajuta să găsiţi o maşină care să vă ofere siguranţă şi confort. Ştim că fiecare client are nevoie de un autoturism care să corespundă unor standarde ridicate de siguranţă şi confort. Din acest motiv încercăm în fiecare zi să le oferim clienţilor posibilitatea de a închiria maşini de calitate. În momentul în care v-aţi urcat la volanul uneia dintre maşinile noastre de Bun Venit aveţi certitudine că o să vă simţiţi bine. Vă invităm să descoperiţi mai multe lucruri despre ofertele noastre rent a car din cele mai importante oraşe şi aeroporturi din România.

 

În 2016 puteţi închiria o maşină de calitate la un preţ avantajos

Oferte inchirieri Dacia Logan

Avem o flotă bogată, care include numeroase diverse autoturisme, potrivite pentru călătorii scurte şi lungi. Autoboca rent a car va invită să închiriaţi maşini mini, standard, compacte, premium, microbuze şi de transport. O să găsiţi o sumedenie de promoţii la diverse maşini! Dacă vă abonaţi la newsletterul nostru o să fiţi la curent cu toate ofertele noastre. De ce să nu profitaţi şi voi de ofertele noastre speciale? Agenţii Autoboca rent a car vă vor ajuta să găsiţi rapid o maşină de calitate, care vă pot ajuta să călătoriţi cu uşurinţă oriunde doriţi. Procesul nostru de rezervare şi închiriere este uşor de parcurs.

În doar câteva minute o să închiriaţi o maşină bună şi la un preţ avantajos. De asemenea puteţi opta şi pentru diverse servicii extra: GPS, mobile rent, asigurare exces, asigurare storno, scaun de protecţie pentru copii, internet to go şi lanţuri de zăpadă. Aveţi toate instrumentele la dispoziţie pentru a vă bucura de fiecare moment petrecut în maşină.

hyundai elantra masina de inchiriatO să găsiţi o sumedenie de autoturisme în oferta noastră, optime pentru tot felul de călătorii prin ţară! Scopul nostru este de a vă ajuta să călătoriţi în linişte oriunde vă doriţi. Noi vrem să descoperiţi aşa cum se cuvine România, la volanul unei maşini de calitate, capabile să ofere experienţe auto memorabile.

De asemenea am observat că majoritatea clienţilor Autoboca s-au declarat mulţumiţi de modul cum maşinile închiriate s-au comportat pe drum. Ne bucurăm să aflăm că persoanele care conduc maşinile noastre cu diferite ocazii se bucura de alegerea făcută. Ştim că este dificil uneori să acoperim nevoile de transport ale tuturor clienţilor însă încercam să oferim servicii profesioniste. Toţi cei care fac parte din echipa Autoboca rent a car depun efort considerabil zi de zi pentru a le oferi clienţilor acces la servicii ireproşabile.

Doriţi să aflaţi mai multe lucruri despre ofertele rent a car de la Autoboca? Noi vă putem ajuta să găsiţi rapid un mijloc de transport util şi sigur. Suntem zilnic la dispoziţia tuturor celor care doresc să închirieze maşini, pe termen scurt său lung. Depinde doar de nevoile de transport pe care voi le aveţi – treaba noastră este să ne conformăm şi să oferim soluţii. Avem un departament de leasing operaţional care poate fi de folos celor care administrează firme mici şi mijlocii. Specialiştii noştrii de la leasing vă vor ajuta să puneţi bazele unor flote auto stabile şi nu în ultimul rând productive. Până la urmă toate firmele doresc să fie profitabile.

Inchirieri masini