Ne pregătim de luna iunie cu maşini cu transmisie automată de bună calitate

În vara lui 2017, AutoBoca te aşteaptă cu multe surprize! Modele noi de maşini de bun venit gata să te ducă în vacanţă oriunde doreşti!

Luna Iunie este cea care dă startul perioadei cel mai mult aşteptate din an: vacanţa de vară. Acum este momentul să începi să îţi planifici concediul la care visai de atât timp şi gândurile tale să se îndrepte către momente pline de voie bună şi relaxare. Este un prilej bun să te imaginezi undeva pe o plajă însorită, lipsit de griji şi stresul de la serviciu. Marea Neagră poate fi o destinaţie de vacanţă pentru 2017.

Foarte mulţi romani aleg să îşi petreacă câteva zile prin staţiunile de litoral alături de familie şi cei dragi. Vei avea acces la multe posibilităţi de divertisment pentru toate categoriile de vârstă (festivaluri, concerte, vizite la muzee, etc.). În plus, orice activitate efectuată pe plaja marii nu poate fi plictisitoare, nu? Dacă aveţi şi prieteni buni aproape atunci cu siguranţă o să aveţi parte de experienţe de neuitat. Ar fi de altfel păcat să nu vă simţiţi bine la Marea Neagră!

Vacanta Marea Neagra

Photo credit: Dusmanu Ionut

Dacă vrei să scapi de căldură toridă a verii, poţi alege să dai o raită prin Munţii Carpaţi. Aici vei putea descoperi peisaje încântătoare, staţiuni montane cochete şi primitoare cât şi diverse locaţii pline de istorie şi legende misterioase (Castelul Bran, Castelul Peleş, cetăţi medievale şi aşa mai departe). Pe lângă asta vei putea să te aventurezi şi la drumeţii montane: un mod sănătos şi interactiv de a te bucura de frumuseţile ascunse în inima munţilor. Aerul rece şi peisajele magnifice fac din Munţii Carpaţi un loc cu adevărat minunat. Credem că puteţi trece printr-o salbă de amintiri frumoase, greu de uitat.

Photo credit: Dusmanu Ionut

În România sunt foarte multe locuri ce merită atenţia ta şi ţi-ar putea face vacanţa mai plăcută şi memorabilă. Însă, pentru a putea să le vizitezi cu maximum de libertate de mişcare şi fără restricţii, vei avea nevoie de un mijloc de transport de calitate pe care să te poţi baza şi în cele mai dificile situaţii. În această manieră, vei putea explora oricâte regiuni româneşti vei dori şi să te bucuri de tot ce au de oferit acestea. Cu puţină organizare şi informare corespunzătoare îţi poţi transforma vacanţa în una cu adevărat memorabilă şi la care să te gândeşti peste ani şi ani cu mare drag.

Acesta este cel mai bun mod de a identifica relativ rapid un autoturism bun şi uşor de condus prin România. Să nu uitaţi şi de testimonialele scrise de diverşi client. Acestea pot fi de folos atunci când nu sunteţi siguri că o anume firma merita atenţia voastră. Să ştiţi că mulţi clienţi lasă testimoniale atunci când folosesc un serviciu de rent a car.

Photo credit: Cosmin Ilieș

La capitolul mobilitate şi uşurinţă în mişcare, poate interveni AutoBoca. Ştim că îţi doreşti să te porneşti la drum cu o maşină de calitate care să îţi ofere o experienţă auto inedită: să te bucuri de confort şi siguranţă şi să ştii că vei ajunge la destinaţia dorită fără bătăi de cap. Noi ne-am pregătit de vară cu oferte interesante la numeroase maşini¸ unele noi şi altele consacra (am păstrat modele iubite de clienţi de-a lungul anilor).

Credem că în luna Iunie 2017 ar trebui să încercaţi să vă bucuraţi de fiecare drum pe care-l aveţi în faţă ! Acest lucru poate deveni posibil dacă ai la îndemână un autoturism bun şi de încredere. O să îţi fie mult mai uşor să descoperi România fiindcă o vei putea face în ritmul tău. Descoperă în această lună câteva oferte speciale de la firma noastră!

Aşa că, ţi-am pregătit câteva oferte speciale la închirieri maşini pentru luna Iunie demne de încercat! Eşti pregătit pentru noile maşini cu transmisie automată de la Autoboca?

Vrei să conduci un autoturism cu transmisie automată? La AutoBoca vei avea această oportunitate!

Noi punem foarte mult accent pe feedbackul lăsat de clienţii noştri şi ne dorim mereu o comunicare deschisă cu ei. De aceea după fiecare închiriere, trimitem un chestionar de calitate pentru ca tu să ne poţi evalua serviciile. Aşa, avem ocazia să aflăm direct ce îţi place la maşinile noastre, ce ţi-ai dori să fie schimbat şi ce modele preferi să conduci pentru călătoriile tale. În urma analizelor răspunsurilor primite, am constatat că foarte mulţi clienţi şi-ar dori să închirieze autoturisme cu transmisie automată. Nu este chiar atât de surprinzător, nu-i aşa?

Următorul pas a fost să evaluăm posibilităţile existente pe piaţă şi să identificăm opţiunile cele mai potrivite pentru flota noastră. Specialiştii Autoboca au lucrat cu atenţie pentru a identifica cele mai bune opţiuni. Ne dorim ca tu să închiriezi autoturisme de calitate şi de care să fii mulţumit indiferent de drumul ce urmează să îl întreprinzi. Ştim că ne vei alege cu încredere doar dacă depunem eforturi constante să ne menţinem serviciile la nivelul aşteptărilor tale. Noi considerăm că nu vei fi dezamăgit de noile adiţii în flota noastră.

Sunt multe motive pentru care maşinile cu transmisie automată pot fi parteneri de încredere la drum. Un mare avantaj ar fi că sun mult mai simplu de condus decât cele cu transmisie manuală. Asta înseamnă că te poţi concentra mult mai atent la trafic! Haide să afli ce oferte de închirieri maşini automate poţi găsi în luna Iunie la AutoBoca! Credem că nu o să regretaţi!

Unde poţi închiria maşini cu transmisie automată pentru a te porni în vacanţa ta de vară? Descoperă şi tu ofertele AutoBoca!

În luna iunie poţi închiria maşini cu transmisie automată la oferte cu adevărat speciale! Mai mult decât atât: sunt modele noi, cu puţini kilometri la activ, deci te poţi aştepta la o calitate şi performanţă la drum excelentă. Vei putea pleca în călătoria ta prin ţară cu un autoturism uşor de condus şi care te va duce la destinaţia dorită cu un plus de siguranţă şi confort. Şi fiindcă ne dorim să te vedem zâmbind, acum poţi închiria maşini cu transmisie automată la preţuri avantajoase. De ce să nu profiţi de această ocazie să economiseşti şi bani?

Autoboca îţi poate oferi această oportunitate să dispui de un mijloc de transport performant care va transforma condusul într-o adevărată plăcere. Tot ce trebuie să faci este să discuţi cu agenţii AB pentru a primi mai multe informaţii despre maşinile din flotă, astfel încât tu să faci alegerea potrivită pentru tine. Maşinile cu transmisie automată sunt modele diferite din clase utile: compact, standard, mini, microbuze şi foarte uşor de condus pe străzile româneşti. De asemenea, poţi beneficia de servicii extra pentru a te simţi şi mai relaxat la volan. Poţi opta pentru Internet to Go, sistem de navigare prin GPS, telefon mobil şi multe altele. Tu eşti cel care alegi şi ai posibilitatea să îţi personalizezi maşina închiriată.

Vrem să te întâmpinăm cu oferte deosebite la maşinile noastre de bun venit pentru că tu să te simţi încântat de fiecare dată când te afli la volanul uneia dintre ele. La AutoBoca, luna iunie poate fi mai mult decât surprinzătoare! Descoperă şi tu noile modele de autoturisme cu transmisie automată şi da start vacanţei tale de vară! De ce să nu călătoreşti fără griji şi fără stres? Tot ce trebuie să faci, este să ne contactezi!

Inchirieri auto oras