Noi clienţi mulţumiţi de Autoboca

În martie te aşteptam cu maşini de calitate şi oferte de nerefuzat! Autoboca te invită la drum cu un autoturism bun şi NOU! 

Primăvara vine cu mici secrete turistice pe care merita să le descoperim cu plăcere şi fără stres. Într-un final putem spune adio lunilor de iarnă, frigului şi temperaturilor scăzute. Bye-bye! Primăvara ne întâmpină cu multă voie bună, zile însorite şi multe motive de a porni la drum prin ţară.

În această perioadă, natura prinde uşor viaţa, şi acest lucru se răsfrânge şi asupra planului energetic: cu toţii ne simţim revigoraţi şi cu mai mult entuziasm să începem proiecte noi şi interesante. Totul înverzeşte şi ulterior prinde culoare. În momentul în care ajungem în situaţia de a porni la drum, nu strică să ne asigurăm că avem la îndemână un mijloc de transport bun.

Photo credit: Vasile Prisacariu

În mediul de business lucrurile evoluează într-un ritm mai alert, lăsând puţin loc liber interpretărilor. Vremea bună aduce noi oportunităţi mai ales în sectorul turismului, comerţului, organizării de evenimente, conferinţe chiar şi team-buildinguri. Foarte mulţi oameni îşi programează mici concedii şi nu este deloc atipic ca un număr ridicat de turişti străini să viziteze România.

Într-un oraş mare precum Bucureşti, indiferent de sezon, vei observa oameni din prin toate colţurile lumii care se grăbesc pentru a-şi îndeplini activităţile propuse. Capitala atrage prin istoria sa şi numeroasele obiective turistice.

Photo credit: Constantin Seghedin

De la an la an, numărul vizitatorilor străini este în creştere. Ei vin aici atât pentru a se bucura de frumuseţile naturale ale României cât şi pentru a demara noi afaceri şi parteneriate. Astfel, nevoia de mobilitate în capitală a devenit un element prioritar. Cum poţi să te deplasezi eficient şi rapid într-un oraş aglomerat dacă nu cu ajutorul unei maşini de calitate?

Cum ai putea să livrezi produsele firmei tale sau să îţi îndeplineşti targetul zilnic dacă nu dispui de mijloace de transport bune şi potrivite pentru aceste condiţii de trafic? Te invităm să descoperi chiar acum. Ne-am gândit că nu ar strica un mic ajutor.

Photo credit: Diana Iordache

În acest secol al vitezei, timpul este o resursă preţioasă ce nu poate fi irosită. De aceea, pentru orice fel de drum, este nevoie să dispui de un autoturism de încredere. În acest sens, majoritatea oamenilor cât şi firmelor apelează la o agenţie de închirieri maşini. Este o soluţie avantajoasă pentru o problemă importantă. Cu ajutorul profesioniştilor din domeniu, vei avea acces la multe modele noi şi potrivite pentru nevoile tale de transport. Ei pot fi consultaţi cu încredere pentru a înţelege mai bine segmentul rent-a-car şi particularităţile sale.

La acest aspect, te poţi baza oricând pe AutoBoca. Scopul şi rolul nostru este de a furniza tuturor clienţilor noştri autoturisme performante, de la producători de top şi întreţinute în condiţii excelente. Nu doar atât, însă avem şi câteva oferte de rent care merită descoperite. Practic, îţi oferim oportunitatea să economiseşti bani, fără a face compromis la calitate. Însă, de ce să alegi să colaborezi cu AutoBoca? Ce fac maşinile de bun venit din flota noastră să se deosebească de cele ale competiţiei? Te invităm să descoperi chiar acum!

Photo credit: Bogdan Tofan

Acestea sunt întrebări pertinente care merită un răspuns pe măsură. Iată câteva motive pentru care să alegi AutoBoca:

  • Modele noi şi diverse. În flota noastră, vei găsi multe autoturisme noi, cu puţini km la bord şi din clase diferite. Fiecare călătorie are specificul ei, iar noi te putem întâmpina cu maşina potrivită.
  • Profesionalism şi transparență. Dacă vei alege să ne contactezi, te poţi baza pe agenţii noştri să te ajute să selectezi modelul de care ai nevoie. Nu doar atât, însă acesta te va întâmpina la locaţia aleasă de tine cu autoturismul pregătit de drum şi cu plinul făcut. De asemenea, la AutoBoca, totul se desfăşoară pe principiul de transparentă. Vei şti exact cât plăteşti şi pentru ce plăteşti!
  • Preţuri şi oferte avantajoase de rent. În fiecare lună, specialiştii noştri lucrează cu multă atenţie pentru a crea promoţii deosebite. Vrem ca fiecare client să plece din birourile noastre cu un autoturism pe placul inimii şi cu satisfacţia că a plătit un preţ corect.

Photo credit: Bogdan Tofan

Desigur, oricine poate face promisiuni, însă faptele sunt mult mai răsunătoare decât cuvintele. Şi de aceea nici nu ne aşteptam să ne crezi fără să cercetezi. În acest sens, îţi propunem să descoperi două testimoniale din partea clienţilor mulţumiţi de serviciile AutoBoca. Haide să afli chiar acum  experienţa lor cu maşinile noastre de bun venit!

Foarte mulţumit! Un preţ corect şi totul foarte bine organizat!

Orice călătorie presupune că înainte de a porni la drum să iei în considerare atât condiţiile rutiere, destinaţia aleasă cât şi numărul de pasageri pentru a te asigura că vei conduce fără stres. De aceea, este foarte important să acorzi o atenţie deosebită mijlocului de transport folosit. Cu modelul potrivit vei avea parte de o experienţă auto inedită şi te vei bucura de excursia ta.

Şi aici suntem noi să te ajutăm. AutoBoca îţi stă la dispoziţie 24/7 pentru a furniza informaţii cât şi sugestii privind posibilităţile de rent. Agenţii noştri sunt oameni cu multă experienţă în domeniu şi te pot asista să pleci la drum cu maşina de care ai nevoie. În rândurile următoare vei putea citi mai multe detalii despre experienţa a doi dintre clienţii noştri. Ei au fost foarte cooperativi şi au răspuns la chestionarul de calitate.

Primul client a fost compania renumită World Class România SĂ care a ales să închirieze un Mercedes Benz Vito Tourer din Bucureşti. La finalul contractului de închiriere, şi-au descris experienţa cu AutoBoca după cum urmează:

1. Cât de mulţumit aţi fost de raportul calitate-preţ? 5 STAR – Comentariu: Foarte mulţumit!

2. Cât de mulţumit aţi fost de modul în care aţi fost primit/întâmpinat de personalul de la biroul de închiriere 5 STAR – Comentariu: Foarte mulţumit!

3. Cum apreciaţi timpul petrecut la preluarea maşinii? 5 STAR – Comentariu: Foarte mulţumit!

4. Cum apreciaţi timpul petrecut la predarea maşinii? 5 STAR – Comentariu: Foarte mulţumit!

5. Cât de mulţumit aţi fost de curăţenia maşinii? 5 STAR – Comentariu: Foarte mulţumit!

6. Cât de mulţumit aţi fost de starea tehnică a maşinii? 5 STAR – Comentariu: Foarte mulţumit!

7. Cum apreciaţi locaţia biroului de închirieri? uşor/greu de găsit 5 STAR – Comentariu: Uşor de găsit.

8. Ne-ai recomanda şi altora? 5 STAR – Comentariu: Cu siguranţă DA

9. Veţi apela la serviciile noastre în viitor? DA – Comentariu: DA

10. Putem publica răspunsurile tale pe site-ul nostru www.autoboca.ro? DA – Comentariu: Da

Este foarte simplu de observat că cele mai predominante cuvinte din răspunsurile oferite, sunt „foarte mulţumit”. Astfel, putem susţine că am reuşit să ne ridicăm la standardele de calitate ale unei companii naţionale importante, precum World Class. Nu este uşor de menţinut serviciile de rent la un nivel profesional, însă zilnic, depunem eforturi considerabile în acest sens.

Domnul Gheorghe Marius a închiriat un VW Polo, pentru 4 zile (1.03-05-03) din Bucureşti Băneasa. A fos deosebit de încântat de rapiditatea şi eficientă agenţilor noştri cât şi de performanţă noului Polo în aglomeraţia din capitală. Iată răspunsului domnului Marius:

Photo credit: Bogdan Tofan

1. Cât de mulţumit aţi fost de raportul calitate-preţ? 4 STAR – Comentariu: Un preţ corect.

2. Cât de mulţumit aţi fost de modul în care aţi fost primit/întâmpinat de personalul de la biroul de închiriere 5 STAR – Comentariu: Informaţii suficiente atât telefonic cât şi la sediu.

3. Cum apreciaţi timpul petrecut la preluarea maşinii? 5 STAR – Comentariu: Totul bine organizat. Timp minim de aşteptare.

4. Cum apreciaţi timpul petrecut la predarea maşinii? 5 STAR – Comentariu: Scurt,

5. Cât de mulţumit aţi fost de curăţenia maşinii? 5 STAR – Comentariu: Impecabil!

6. Cât de mulţumit aţi fost de starea tehnică a maşinii? 5 STAR – Comentariu: VW Polo automatic. Minunat pentru oraş!

8. Ne-ai recomanda şi altora? 5 STAR – Comentariu: Cu plăcere!

Photo credit: Bogdan Tofan

Practic, din răspunsurile oferite, vei identifica la ce anume te poţi aştepta de la AutoBoca: preţ corect, organizare, profesionalism şi maşini predate în condiţii impecabile. Astfel de reacţii pozitive ne încurajează să continuăm să ne îmbunătăţim atât flota cât şi serviciile oferite. Vrem ca tu să fii mereu mulţumit de autoturismele noastre şi suntem dispuşi să facem paşii necesari pentru că acest obiectiv să fie îndeplinit.

Aşadar, dacă şi tu ai nevoie de o maşină de calitate, ne poţi contacta oricând cu încredere. Suntem aici să te ajutăm să călătoreşti fără stres şi fără griji. Descoperă şi tu noile modele şi ofertele speciale pentru luna martie. Eşti pregătit pentru o experienţă auto plăcută?

Autoturisme bune de inchiriat