O comparaţie sinceră între Renault Trafic şi Vito Tourer

Să închiriem Renault Trafic sau Mercedes Benz Vito Tourer? Să aflăm răspunsul la această întrebare!

Călătoria a devenit în ultimii ani cel mai bun mod de relaxare şi detaşare totală de surse de stres. Ajungem într-un loc nou sau care ne-a atins inima cândva şi uităm de toate problemele care ne macină zilnic. De multe ori chiar drumul spre destinaţie este o plăcere. Din fericire România nu este o ţară plictisitoare. Aventura turistică a găsit o „casă” primitoare în ţara noastră. Din acest motiv din ce în ce mai mulţi oameni aleg să viziteze diverse regiuni româneşti în timpul liber.

Photo credit: Dusmanu Ionut

În ultimii ani, s-a observat o creştere constată a numărului de turişti străini care aleg să îşi petreacă vacanţele pe teritoriul Românesc, sau efectiv vin  aici doar pentru câteva zile (fie în scopuri de afaceri sau să participe la diverse evenimente). Potenţialul turistic al României este din ce în ce mai apreciat în rândul vecinilor noştri europeni. Foarte mulţi germani, spanioli, francezi, englezi (şi alţii), au fost impresionaţi de frumuseţile naturale ale României cât şi al mixtului cultural şi istoric.

În fiecare regiune vei avea şansa să descoperi ceva deosebit, în special tradiţii şi obiceiuri străvechi păstrate cu atenţie din generaţie în generaţie. Cu siguranţă nu sunteţi surprinşi să aflaţi aceste lucruri. Aţi observat chiar în oraşul vostru un flux important de turişti străini.

Photo credit: Georgiana Boca

Sunt foarte multe rezervaţii şi monumente istorice ce au caracter unic în lume şi din acest motiv, atrag atenţia vizitatorilor curioşi. Pe lista patrimoniul cultural UNESCO, România figurează cu şase monumente importante şi cu alte 15 care sunt pe lista de aşteptare. Delta Dunării este una dintre rezervaţiile naturale foarte apreciate în întreaga Europă. Este un adevărat paradis ce găzduieşte peste 300 de specii de păsări şi 45 de specii de peşte (ca să nu mai vorbim de peisajele de-a dreptul spectaculare).

De asemenea, au fost incluse şi 8 biserici, datorită unicităţii frescelor şi a arhitecturii cât şi fortăreţele dacice din Munţii Orăştie. Printre acestea putem enumera Mănăstirea Arbore, Mănăstirea Humor, Mânăstirea Suceviţa,  Mănăstirea Bârsana şi lista poate continua la nesfârşit. Poate aţi observat şi voi cât de multe articole sunt despre obiectivele turistice româneşti. Aveţi de unde alege o sursă de informaţii utile.

Photo credit: Bogdan Almajan

Fără îndoială că România este o ţară frumoasă plină de comori turistice şi sute de ani de istorie. Din acest motiv, foarte mulţi turişti străini aleg să facă un mini-tur al ţării pentru a surprinde câte un fragment din cultura şi natura vastă a ţării noastre. Ei călătoresc în grupuri mai mari (prieteni şi familie) pentru a se bucura împreună de tot ce reprezintă România. Desigur, nu doar turiştii străini aleg excursii prin ţară ci şi turiştii români.

În ultimii ani, un număr considerabil de români au ales să îşi petreacă concediile pe meleagul natal. Chiar dacă te-ai născut în România, tot ai multe locuri noi de descoperit. Şi cum altfel, dacă nu într-o vacanţă cu prietenii şi familia? În plus, călătoriile alături de cei dragi sunt mult mai relaxante şi ai şi numeroase oportunităţi să creezi amintiri deosebite pe care le vei preţui pentru toată viaţa.

Photo credit: Ștefania Lău

Primul pas este să stabileşti un itinerariu şi o rută favorabilă (pentru a ajunge cât mai eficient la destinaţii). Al doilea pas este să te informezi în privinţa unui mijloc de transport corespunzător. Grupuri din străinătate sunt mereu interesate de închirierea unor microbuze spaţioase şi confortabile, potrivite pentru drumuri prin România.

De regulă, acestea sunt şi familii numeroase sau persoane care participă la diverse evenimente sociale (nunţi, botezuri, petreceri private sau corporate) cu nevoi de transport speciale, mai precis au nevoie de microbuze de calitate. Dacă evenimentul implica prezenţa mai multor persoane, atunci microbuzul este cu siguranţă mijlocul de transport perfect.

Din fericire, sunt multe microbuze disponibile spre închiriere în Bucureşti şi alte oraşe din ţară (Iași, Cluj Napoca, Radauti, Suceava, Bacău și nu numai), ce pot servi drept mijloace de transport utile. Însă, alegerea unui singur model şi implicit a unei firmă de rent poate dura ceva timp, mai ales că vrei să fii în totalitate mulţumit de autoturismul şi serviciile primite. La acest aspect contează să alegi microbuzul potrivit pentru nevoile tale de călătorie.

Cu ajutorul unei firme de rent profesionale este destul de uşor să faci acest lucru. Şi aici, ai avea multe avantaje dacă vei opta pentru o colaborare cu AutoBoca. Suntem o companie 100% românească cu o politică de 100% transparență. Asta înseamnă că ne place să fim sinceri şi deschişi către clienţii noştri: ei vor şti din start ce fel de maşini vor primi şi în ce condiţii. Contează foarte mult ca firma de la care închiriezi microbuzul să fie în ton cu standardele tale de calitate şi seriozitate.

Şi fiindcă vrem să îndeplinim cele mai înalte standarde de calitate, suntem foarte atenţi în ceea ce priveşte autoturismele incluse în flotă. Specialiştii AutoBoca analizează în detaliu piaţa auto şi selectează acele modele pe care ţie ţi-ar face plăcere să le conduci. În acest sens, ar fi păcat să nu descoperi noile microbuze introduse în flota şi anume: Mercedes Benz Vito Tourer şi Renault Trafic. Sunt două modele deosebite pe care suntem convinşi că ţi-ar oferi o experienţă auto plăcută. Haide să afli mai multe detalii despre aceste microbuze!

Promisiunea unei experienţe auto pozitive în România cu AutoBoca

Înainte de a alege microbuzul potrivit pentru vacanţa ta, trebuie să te asiguri că acesta îndeplineşte o serie de criterii care ţi-ar face drumul plăcut şi fără probleme. În acest sens, AutoBoca îţi propune să închiriezi Mercedes Benz Tourer sau Renault Trafic.

Ce caracteristici deosebite au aceste modele de microbuze? Numărul acestora este considerabil şi majoritatea clienţilor AutoBoca care au optat pentru aceste autoturisme s-au arătat foarte încântaţi privind performanţa lor. De ce să închiriezi şi tu un Mercedes Benz Vito Tourer sau Renault Trafic? Iată câteva motive plauzibile:

  • Siguranţă şi confort. Cu aceste două modele de microbuze, te vei simţi în siguranţă indiferent de traseul pe care urmează să îl parcurgi. Ambele pot acomoda până la 9 persoane şi vei dispune de toate condiţiile pentru a călători confortabil.
  • Spaţiere generoasă. Cu un Mercedes Benz Vito Tourer sau Renault Trafic nu vei avea motive să te plângi în privinţa spaţiului. Vei avea la dispoziţie un portbagaj generos pentru a depozita bagajele necesare.
  • Modele noi, cu puţini km la bord. Dacă vei alege să închiriezi un Mercedes Benz Vito Tourer sau Renault Trafic de la AutoBoca, vei avea ocazia să conduci autoturisme noi şi întreţinute în condiţii excelente.

Nu vei avea motive să fii nemulţumit de aceste două microbuze şi suntem convinşi că vei avea parte de o experienţă turistică specială cu ajutorul lor. Unde poţi închiria un Mercedes Benz Vito Tourer sau Renault Trafic?

AutoBoca are sedii mai peste tot în ţară, deci nu va fi greu să ne găseşti. Poţi apela cu încredere la unul dintre agenţii noştri  care te va ajuta pe tot procesul de închiriere. În doar câteva minute vei avea microbuzul dorit gata de drum. Contactează-ne acum şi profită de ofertele noastre de toamnă! Credem că nu o să regretaţi. De ce să nu descoperi două dintre cele mai bune microbuze disponibile spre rent de pe piaţă?

Autoturisme bune de inchiriat