O escapadă de weekend la Marea Neagră: doar voi doi şi un Hyundai I20

Surprinde-ţi cea mai importantă persoană din viaţa ta cu o excursie romantică la Marea Neagră! Porneşte într-o aventură specială pe litoralul romanesc…

În fiecare zi avem oportunitatea de a ne bucura de drumuri speciale, demne de împărţit cu prieteni buni! De ce să nu profităm de această ocazie pentru a ne bucura de momente plăcute alături de cei dragi? Trebuie să facem acest lucru din când în când pentru a strânge amintiri frumoase. Având în vedere că secolul XXI este cel al vitezei, unde evenimentele se petrec rapid şi uneori simultan (mai ales când suntem la serviciu), îţi rămâne prea puţin timp la dispoziţie să îţi concentrezi atenţia şi asupra altor aspecte ale vieţii.

Nevoia de libertate financiară de cele mai multe ori ne acaparează toată energia, şi ne determina să muncim foarte mult şi să ne simţim mai mereu stresaţi şi încorsetaţi. În acest fel, neglijam persoanele importante din viaţa noastră (nu în mod intenţionat, ci din cauza circumstanţelor) şi uitam să ne arătăm aprecierea pentru grija pe care ne-o arată zilnic.

Vacanta Marea Neagra

Photo credit: Dusmanu Ionut

De aceea, este esenţial ca din când în când să îţi aloci câteva zile doar pentru oamenii pe care-i iubeşti şi vrei să-i ai mereu alături (familie, soţ/soţie, iubit/iubită, etc.). În plus, poţi profita şi tu de această ocazie să te relaxezi, să te destinzi şi să valorifici şi alte faţete ale vieţii. Din fericire, şi cel mai simplu gest poate fi îndeajuns pentru a-i reaminti parterului/partenerei cât de mult contează pentru tine. Nu este musai să cumperi cel mai scump cadou sau să planifici cea mai luxoasă vacanţă.

Ar fi îndeajuns să pregăteşti o excursie de câteva zile într-un loc romantic, retras, unde vă puteţi bucura unul de celălalt în linişte şi fără stres. Şi ce locaţie poate fi mai romantică dacă nu marea Neagră? Litoralul romanesc atrage zi de zi persoane minunate, din diverse colţuri ale României!

Foto: Dusmanu Ionut

Noi, românii, suntem tare norocoşi în ceea ce privește relieful variat şi darnic al României. De ce? Aici o să găsiţi mereu obiective turistice interesante şi fascinante. Avem la dispoziţie aproape toate variantele de divertisment şi o multitudine de cadre naturale superbe demne de descoperit alături de cei dragi. Marea Neagră este accesibilă tuturor şi ar fi o destinaţie romantică excelentă, mai ales în perioada verii.

De asemenea, ar fi relativ simplu să îţi surprinzi persoana iubită cu un weekend romantic pe litoralul Mării Negre. Doar voi doi şi plajele însorite! Această combinaţie ar fi îndeajuns să te facă să uiţi de stres şi griji şi să te ajute să îţi recapeţi energiile şi cheful de viaţă.

Foto: Constantin Seghedin

Sunt foarte multe staţiuni pe litoral ce merită descoperite. În ultimii ani s-au făcut investiţii considerabile pentru a îmbunătăţi condiţiile de cazare şi de divertisment de la Marea Neagră. Deci, vei putea găsi cu uşurinţă un hotel drăguţ, cu vedere la mare şi cu mâncăruri delicioase. Însă, pe lângă detaliile privind cazarea, trebuie să te gândeşti şi la ce mijloc de transport vei alege.

Pentru o excursie de weekend, ai nevoie de o maşină eficienta, rapidă şi intimă (aşa, ca pentru voi doi). În acest sens, AutoBoca îţi propune să închiriezi un Hyundai I20: un autoturism mini perfect pentru cupluri! Haide să afli şi tu de ce aceasta maşini mini ar fi potrivită pentru excursia ta romantică!

În drum spre mare cu un Hyundai I20: ce avantaje îţi aduce această maşini mini?

În funcţie de zona de unde te porneşti spre Marea Neagră, vei avea variate posibilităţi să mai vizitezi şi alte locaţii interesante. Dacă vei pleca din Bucureşti, poţi să faci o mică oprire la Herghelia Dor Mărunt din judeţul Călăraşi, unde vei putea admira cai din rasa Trăpaşul Românesc, apreciaţi pentru rezistenţa şi loialitate. Podul Anghel Saligny (situat între Feteşti şi Cernavodă) poate fi un alt obiectiv ce merită vizitat. Construcţia lui a durat cinci ani şi este cel mai mare complex de poduri din Europa şi al treilea ca lungime din lume. Pe listă poţi adăuga Conacul Mihail Kogălniceanu, o clădire impresionantă unde poţi admira stilul arhitectural specific secolului XIX.

Photo credit: Dușmanu Ionuț

Înainte de a păşi pe litoralul românesc, trebuie să petreci şi câteva ore prin Constanța, un oraş-port important din România. Conform datelor istorice, Constanța este una dintre cele mai vechi aşezământe româneşti. Bogăţiile istorice sunt numeroase, având în vedere că au trecut atât de multe civilizaţii prin acest loc (greci, romani, turci, etc.). Şi dacă o să te simţi obosit de la condus şi vizitat obiective turistice, te poţi opri la o cafenea cochetă din Constanța să serveşti o cafea delicioasă (sau o limonadă revigorantă).

Foto: Constantin Seghedin

Fără îndoială că sunt foarte multe locuri de descoperit în drumul tău spre mare. Pentru a te putea bucura de flexibilitate şi libertate în mişcare, este musai să dispui de o maşină bună. Dacă vei alege să închiriezi un Hyundai I20 vei avea parte de o combinaţie deosebită între eficacitate şi confort. Este un autoturism din clasa mini, ceea ce înseamnă că are motorul optimizat să consume foarte puţin (asta înseamnă că din start vei face economii) şi te poţi strecura cu uşurinţă prin traficul aglomerat (mai ales cel în oraşele principale româneşti).

Chiar dacă Hyundai I20 este o maşină mini, vei avea îndeajuns de mult spaţiu pentru a depozita bagajele necesare unei excursii de weekend. De asemenea vei călători confortabil şi în siguranţă. Hyundai I20 este o maşină uşor de condus şi o poţi stăpâni fără probleme.

Ne-am permis să îţi recomandăm să închiriezi un Hyundai I20 pentru un weekend romantic, fiindcă am observat că majoritatea clienţilor care au închiriat această maşină au fost foarte încântaţi de performanţa ei. Foarte multe cupluri s-au simţit relaxaţi şi comod cu un Hyundai I20 şi s-au putut bucura de întreaga experienţă a tot ce presupune plecatul în vacanţă. Se spune că drumul până la destinaţia dorită este jumătate din toată distracţia!

Unde poţi închiria un Hyundai I20 rapid şi la un preţ avantajos? AutoBoca te aşteaptă cu promoţii speciale pentru a închiria maşini de weekend!

AutoBoca vrea să îţi vină în ajutor: la noi poţi închiria cu uşurinţă un Hyundai I20 şi să îţi surprinzi persoana iubită cu o excursie spre mare. Vei primi maşina curată, cu revizia la zi şi cu plinul făcut! Mai mult decât atât: în funcţie de preferinţele tale, noi îţi vom aduce acest Hyundai la locaţia care ţi-ar fi ţie cea mai convenabilă. Te poţi porni la drum cu încredere fiindcă ştii că ai alături o maşină bună, sigură şi potrivită pentru cupluri.

Nici procesul de închiriere nu îţi va consuma prea mult timp. AutoBoca a simplificat această procedură în doar câţiva paşi simpli, pentru ca să poţi închiria un Hyundai I20 în câteva minute. Dacă vei avea nevoie de informaţii suplimentare, te poţi baza pe experienţă şi amabilitatea agenţilor noştri să te ajute cu orice tine de maşină. Nu mai amâna weekendul tău romantic şi alege astăzi un Hyundai I20 de la AutoBoca! Este uşor şi nu durează mult timp să închiriaţi o maşină de la noi!

Autoturisme bune de inchiriat