O iarnă capricioasă şi călătorii minunate de Crăciun

Cum ne putem bucura de clipe de neuitat pentru sărbătorile de iarnă 2018? AutoBoca are o soluţie de mobilitate auto pentru voi!

Cu fiecare zi ce trece ne apropiem de zâmbete şi voie bună şi bineînţeles de zilele cele mai aşteptate din decembrie: Crăciunul şi Anul Nou. Într-o săptămână ne bucuram de clipe minunate alături de familie şi prieteni buni. Foarte probabil fiecare dintre voi aveţi câteva amintiri deosebite pe care le asociaţi cu această sărbătoare.

Poate fi vorba de senzaţia de împlinire şi mulţumire fiindcă aţi construit un om de zăpadă cu familia, poate fi acel miros specific bunătăţilor pregătite de Crăciun sau poate fi zâmbetul plin de fericire de pe chipul mamei care va aduce aceeaşi stare de bine. Câteodată zâmbetele sincere şi apărute din spontaneitatea fericirii transforma sărbătorilor în emoţii de neuitat.

Photo credit: Vasile Prisacariu

Pentru mulţi dintre noi, sărbătorile de iarnă înseamnă mai mult decât cadouri frumos împachetate sau semnificaţiile religioase. Crăciunul reprezintă un cumul de experienţe pe care cu greu o să le uităm. De ce? Fiindcă în aceste zile minunate, ne putem delecta fără restricţii de compania oamenilor pe care îi iubim cel mai mult. Nu doar atât, însă vom avea acces şi la bunătăţi culinare incredibile. În întreaga atmosferă se simte spiritul de sărbătoare şi magia specifică Crăciunului. Toţi încearcă să fie mai buni şi evident să se simtă conectaţi la o sursă de calm şi fericire.

Dacă veţi fi plecaţi într-o mică staţiune montană din România, pentru câteva clipe veţi crede că Moş Crăciun există. Ba mai mult decât atât, o să vi se pară că auziţi şi zurgalăii de la sania cu reni! La fiecare colţişor din orice oraş şi sat din ţară veţi auzi cum răsună liniştit colinde, veţi fi întâmpinaţi de copiii veseli care se joacă nestingherit în zăpadă şi parcă şi oamenii sunt mai prietenoşi şi primitori. Vrem să avem parte de experienţe plăcute, care să transforme Crăciunul într-o sursă de fericire! 

Photo credit: Marius Isac

Iarna a venit cu multe oportunităţi de distracţie şi nu strică să le dăm curs mai ales dacă avem parte de timp liber. Sunt prea puţine momente din an în care ne putem sincroniza concediile cu toată familia. Romani plecaţi prin alte ţări, reuşesc să revină pe meleagurile natale în pofida vremii nefavorabile şi a temperaturilor scăzute din România. Parcă sezonul rece are cu totul şi cu totul alt farmec în preajma sărbătorilor. Dacă ninge în seara de Ajun, va fi prilej de bucurie pentru toţi membrii familiei. Poate veţi ieşi să construiţi şi un om de zăpadă, sau să mergeţi la săniuş alături de cei mici!

Crăciunul schimba în totalitate părţile negative ale iernii. Acel viscol de zăpadă, devine mai suportabil dacă ştiţi că acasă va aşteaptă o cană de vin fiert cu scorţişoară sau o cană cu ciocolată caldă şi bezele. Dacă la sfârşitul zilei vă puteţi aduna în faţa unui foc alături de toţi membrii familiei şi să împărtăşiţi povesti amuzante, atunci orice motiv de grija sau supărare nu mai are relevanta. Probabil de aceea şi iubim această sărbătoare atât de mult: preţ de câteva zile stresul, rutină şi nemulţumirile nu îşi au loc în viaţa noastră.

Photo credit: Ștefania Lău

Nu ar fi o idea rea să şi călătoriţi în această perioadă. Aveţi la îndemână toate ingredientele necesare pentru a avea parte de o vacanţă inedită. Dacă vă veţi lua puţin din timp să cercetaţi opţiunile turistice existente, veţi găsi câteva variante de-a dreptul fascinante. Ce putem face cu ocazia sărbătorilor de iarnă? Care sunt cele mai frumoase locuri de vizitat iarna? Care sunt elementele magice care transforma un loc simplu în ceva special şi plin de magie? Cum puteţi călători fără probleme în timpul sezonului rece? Am încercat să vă oferim câteva răspunsuri utile la aceste întrebări.

AutoBoca vă poate fi de ajutor atât la a vă oferi câteva recomandări turistice cât şi prin a vă oferi acces la mijloace de transport de calitate şi întreţinute corespunzător. De ce să nu aveţi parte de un Crăciun cu adevărat de neuitat? În rândurile următoare veţi afla mai multe detalii! Le puteţi consulta cu încredere pentru a vă bucura de un Crăciun minunat! 

Călătorii fără stres pe timp de iarnă în România cu AutoBoca

Iarna este un sezon plin de surprize. Unele dintre ele pot fi plăcute (zăpadă, peisaje spectaculare) însă unele din ele ne aduc adevărate impedimente (ger, trafic aglomerat, carosabil periculos). De aceea trebuie să ne pregătim corespunzător ori de câte ori vrem să pornim la drum în această perioadă. Iarnă capricioasă vine cu provocări care vă vor pune la test răbdarea şi dibăcia la condus. Trebuie să luăm toate provocările cu atenţie şi răbdare. Acesta este poate cel mai bun mod de a descoperi plăcerea de a călători iarna prin diverse colţuri ale României.

Dacă alegeţi trenul în această perioadă se pare că sunt şanse mari să aveţi întârzieri (ştirile sunt elocvente în acest sens, un tren de la Arad la Bucureşti a avut 11 ore întârziere şi tot aşa). Utilizarea unui mijloc de transport în comun nu este opţiunea ideală tocmai fiindcă aţi putea să vă petreceţi Ajunul Crăciunului într-o gară, tremurând pe sub zecile de haine şi fulare. Însă asta nu înseamnă că nu există soluţii care să vă permită să călătoriţi fără stres. Este important să ne bucurăm de fiecare drum şi să strângem amintiri frumoase.

Din acest motiv, mulţi romani optează pentru servicii de închiriere şi implicit aleg maşini bune de la firme de top. Dacă veţi apela la profesionişti, va fi mult mai simplu să vă deplasaţi pe timp de iarnă în condiţii de siguranţă şi într-un timp util. AutoBoca poate oferi acces la maşini bune, atent pregătite pentru sezonul rece. Avem o flotă diversă, cu modele interesante ce pot fi închiriate fără reţineri. 

Pe timp de iarnă vă recomandăm să închiriaţi  Suzuki Vitara, un SUV spaţios, robust şi sigur, VW Jetta, un model compact, elegant şi puternic sau un microbuz precum Mercedes Benz Vito Tourer. În cazul în care vă veţi petrece majoritatea timpului explorând marile oraşe din ţară (precum Iaşi, Bucureşti, Cluj-Napoca), puteţi închiria un VW Polo (automat sau manual). Deşi este un model mini, da dovadă de o performanţă ridicată la drum. Clienţii noştri au fost tare încântaţi de noul Polo. Mulţi dintre ei l-au închiriat şi pentru călătorii viitoare.

calatorii prin tara cu vw polo

Şi partea bună este că la AutoBoca veţi găsi oameni bine pregătiţi, pasionaţi de domeniul auto şi care vă pot ghida către alegerile corecte. Nu doar atât, însă pentru luna decembrie, specialiştii noştri au pus la punct câteva oferte de rent deosebite (verificaţi homepage-ul nostru pentru mai multe detalii). Cu alte cuvinte, veţi putea să vă bucuraţi de maşini bune la preţuri mici! Depunem efort susţinut pentru a dezvolta oferte care să vă încânte. Uneori reuşim şi alteori învăţam cum să le corectăm.

Photo credit: Bogdan Tofan

De asemenea, agenţii AutoBoca vă aşteaptă la locaţia aleasă de voi şi la ora specificata. Ajungeţi în ţară la 3 dimineaţa şi aveţi nevoie de o maşină bună la aeroportul din Iaşi? Noi vă putem ajuta fără nicio problemă! Puteţi opta şi pentru servicii extra, tare utile pe timp de iarnă (lanţuri de zăpadă, scaun pentru copiii, Internet to Go şi tot aşa).

Vă invităm să descoperiţi chiar astăzi ofertele noastre de rent. Alegeţi o maşină de bun venit pentru călătorii fără stres prin ţară! De ce să nu vă bucuraţi şi voi de o experienţă plăcută? Vă invităm să închiriaţi o maşină bună de la noi şi să porniţi la drum cu drag!


Autoturisme bune de inchiriat