O mică vacanță de relaxare post-criză Covid-19

calatorii frumoase prin romania

Călătorii de relaxare, distracție și odihnă după sfârșitul crizei Covid-19 în România!

După o perioadă zbuciumată, marcată de stres, anxietate, griji și depresie, simțim nevoia de a ne relaxa sau distra. Această furtună silențioasă dar brutală prin care trecem o să se domolească (sperăm cât mai devreme). Atunci când o să ne trezim cu libertatea de mișcare la ușă, vom simți o bucurie aparte. Putem ieși cu prietenii în oraș sau cu membrii apropiați din familie. Așa că este indicat să ne pregătim din timp. Dacă întreprindem o documentare atentă și acum putem face acest lucru în tihnă, atunci vom găsi cu ușurință o locație care să-l vizităm cu deosebită plăcere.  

Foarte mulți români abia așteaptă sfârșitul crizei cauzate de coronavirus pentru a ieși din orașul în care au stat izolați. Ei vor să se destindă într-un loc nou, dedicat distracției depline! Avem nevoie de relaxare după stresul aferent crizei. Știm că nu a fost ușor pentru români să treacă prin această criză. Vorbim despre situație iesita din comun. Nu putem spune că lucrurile sunt ușoare, mai ales când avem în față un set de restricții atât de stricte. Generația noastră nu a avut o de-a face cu o asemenea criză. Am fost destul de protejați de natură. Evenimentele s-au scurs într-o manieră pozitivă, lipsită de probleme majore.

Dacă cu câteva luni în urmă, problemele societății mondiale erau legate de „politica corectă” cu accent pe drepturile unor minorități în detrimentul majorității, doar pentru a transforma normalitatea într-un set de privilegii nemeritate, astăzi discursul s-a estompat. Au dispărut polemicile legate de absolut orice deoarece oamenii se concentrează pe supraviețuire. Azi am realizat că sunt lucruri mai importante decât mici opinii politice divergente. De altfel, atunci când vom ieși din această criză, lucrurile se vor schimba (sperăm!). Nu putem rămâne ancorați în vechile metehne. Acestea nu condus omenirea către un ideal măreț, din contră. Dacă vom pune accent pe umanitate și unire și nu pe diferențe și scoaterea lor în evidență, atunci vom reuși să creștem.

drum transfagarasan 2019
Photo credit: Mihaela Abalaesei

Sfârșitul crizei vine cu oportunități turistice interesante!

Majoritatea persoanelor care iubesc să călătorească văd în libertatea de mișcare singura oportunitate de a strânge amintiri frumoase. Cei cu o viață socială activă au fost puternic afectați de restricțiile aduse de coronavirus și tot ce a implicat acest virus. Ei au fost nevoiți să-și desfășoare activitățile în casă și să iasă cât mai rar și cu un motiv bine determinat. De fiecare dată când suntem obligați să facem ceva, fericirea nu ne este ghid. Așa că trebuie să acceptăm noua realitate și să muncim pentru a obține lucruri pozitive din ea.

Nu este ușor dar trebuie să contribuim la înfrângerea coronavirusului. Dacă stăm acasă și limităm răspândirea virusului atunci ne-am făcut treaba noastră. Poate părea un lucru mic, dar lucrurile stau altfel. Fiecare persoană care stă acasă, reușește să oprească răspândirea virusului. Nu putem ignoră recomandarile autorităților de a respecta regulile. Dacă stăm acasă, nu invităm virusul să circule, ceea ce este extraordinar.

o plimbare prin oras cluj placut familie
Photo credit: Ionuț Dușmanu

O mică vacanță de relaxare post-criză Covid-19

Abia așteptăm să pornim în văcanță și să uităm de această perioada (chiar dacă o să fie foarte greu). Cea mai dificilă încercare a generației noastre nu poate fi uitată prea curând. Chiar și așa, vom descoperi plăcerea de a călători nestingheriți alături de cei dragi. Turismul românesc a avut de suferit în această perioadă. Hoteluri, pensiuni și restaurante au fost nevoite să-și suspende sau chiar închidă activitatea, cu un impact economic greu de calculat. Totuși, sperăm că sfârșitul crizei să însemne o revitalizare a turismului local și regional. Deja, mulți români și-au exprimat dorința de a vizita România atunci când restricțiile vor fi retrase. Ei abia așteaptă să descopere tot felul de locuri românești, care să fie acompaniate de povești captivante. Ar fi chiar păcat să nu profitați de noua libertate de mișcare.

Știm că o să fie greu și cu locurile de muncă. Mulții oameni sunt șomeri și trebuie să găsească firme unde să-și desfășoare activitatea. Dacă stăm bine la acest capitol, atunci dori să ne relaxăm într-un loc nou și interesant. Credem în puterea destresării complete dar și a distracției voioase. În prezent, mulți români depun efort considerabil pentru a găși locuri interesante de vizitat în România. Bucovina, cândva leagănul relaxării și distracției, o să sufere la acest capitol. Au fost atât de multe cazuri în județul Suceava, încât sigur românii o să simtă o reținere în programarea unei călătorii în această zonă. O să dureze cevă timp până o să avem încredere să ieșim ca înainte.

Mașini de bun venit, igienizate cu atenție pentru călătorii sigure prin România!

Până atunci, o să fim nevoiți să găsim soluții de mobilitate sigure. În acest sens, noi putem fi de real ajutor. Cum? AutoBoca vă pune la dispoziție autoturisme igienizate cu atenție de agenții noștri. De fiecare dată când o persoană închiriază o mașină de la noi, aceasta este predată curată și cu plinul făcut. Clientul primește mașina pregătită de drum. Nu mai pierdeți timp prin spălătorii sau benzinării. Dorim să vă oferim acces la mijloace de transport de încredere! Muncim din greu pentru a ne asigura că fiecare persoană care apelează la serviciile AutoBoca, primește mașina optimă de călătorie. 

Dacă ne gândim că peste 96% din cei care au ales să închirieze autoturisme de la noi, optează să ne recomande celor dragi, clienții pot opta cu încredere pentru serviciile AutoBoca. Această recomandare ne onorează și în același timp, ne determină să fim oferim cele mai bune servicii posibile. Utilizați cu încredere formularul nostru de rezervări online, pentru a închiria mașina dorită și chiar pentru a beneficia de reduceri dacă achitați integral.

Dacă există posibilitatea de a beneficia de o reducere, de ce să nu profitați de ea? Să știți că suntem la dispoziția voastră! Alegeți o mașină de la noi și bucurați-vă de experiențe turistice plăcute! Vrem că fiecare drum pe care-l faceți prin România să fie plin cu amintiri frumoase. Profitați de această oportunitate pentru a avea parte de cevă special, poate chiar de neuitat!

Contactați-ne oricând pentru a obține mai multe informații despre serviciile noastre. Închiriați online o mașină de bun venit!