O nouă călătorie minunată prin România

Revenim cu drag mereu pe teritoriul românesc

 

În goană după linişte şi relaxare, mulţi romani caută destinaţii prin ţara care să-i ţină departe de pulsul orașului modern. Deloc surprinzător, mulţi îşi îndreaptă atenţia către munte, unde natura încă reușește să impresioneze prin frumuseţea să milenară. Munţii Carpaţi reuşesc să atragă an de an vizitatori din diverse colţuri ale României. Fie că ne gândim la Carpaţii Occidentali, Meridionali sau Orientali, fiecare munte ne aşteaptă cu drag pentru o vizită cu prietenii sau familia.

Dacă avem puţin timp liber, atunci sigur dorim să ne delectăm cu experienţa turistică aparte. Pe măsură ce strângem informaţii despre cele mai frumoase locuri de vizitat din preajma munţilor Carpaţi, sigur o să găsiţi un loc care să fie apropiat de plăcerile voastre.

Photo credit: Mihaela Abalaesei

Aici sunt de asemenea numeroase staţiuni montane, gata oricând să primească un nou grup de turiști. Fiecare om vrea să uite de probleme şi să se bucure de cel puţin o zi de linişte şi voie bună. Totuşi, nu este uşor să uiţi de lucrurile apăsătoare de acasă sau de la lucru. Dacă ajungem într-un loc liniştitor, unde natura ne înconjoară şi aerul curat ne umple plămânii, cresc şansele să avem parte de clipe minunate.

Mai mult decât atât, prietenii care sunt alături de noi, pot să ne ofere şansa de crea amintiri frumoase, pe care cu greu să le uităm. Aceştia din urmă sunt mereu aproape de noi, pregătiţi cu un subiect interesant de discuţie sau cel puţin de trecerea vremii.

Photo credit: Tinel Andronic

Finalul anului 2018 poate fi utilizat ca un resort de claritate şi înțelepciune. Cu paşi mici dar siguri, vom reuşi să punem bazele unei călătorii minunate. Vara ne-a părăsit şi luna septembrie deja a început să ofere temperaturi scăzute şi ploi sâcâitoare.

Acest lucru nu înseamnă că trebuie să stăm în casa toată ziua. Din contră! Prima lună a toamnei poate fi o oportunitate inedită de călătorie. Un drum la munte toamna are un aer nostalgic, care ne aduce în faţă câteva imagini incredibile. Majoritatea celor care astăzi se gândesc la călătorii tomnatice, au în vedere o sumedenie de opţiuni turistice. România deschide porţile unei călătorii interesante şi mereu provocatoare.

Photo credit: Mihaela Abalaesei

Cum lăsăm în urma stresul atunci când plecăm la drum?

Photo credit: Mihaela Abalaesei

În anul 2018 mulţi romani se gândesc la cele mai bune drumuri de urmat pentru a se detaşa de stresul cotidian. Ei aleg să se strângă în grupuri şi să pornească la drum cu drag. Totuşi, când autoturismele personale ies din ecuaţie (mulţi oameni nu vor să pornească la drum lung cu acestea), serviciile de rent a car sunt la ordinea zilei.

Sunteţi surprinşi? Probabil că răspunsul vostru este un NU veritabil. Dacă cu câţiva ani în urmă, romanii erau destul de sceptici în privinţa accesul la servicii rent, astăzi lucrurile s-au schimbat simţitor. De ce? Romanii au găsit firme româneşti serioase cu care au colaborat fără stres. Dacă au avut parte de experienţe auto plăcute, atunci au revenit la serviciile accesate şi le-au recomandat chiar prietenilor.

Photo credit: Mihaela Abalaesei

Acest lucru s-a întâmplat şi cu serviciile AutoBoca. Noi am început să oferim maşini de închiriat în anul 2008 şi de atunci oamenii au fost impresionaţi de ceea ce au primit. După 10 ani, avem sedii în peste 13 locaţii din România, unde oferim servicii de calitate celor care au nevoie. Suntem mereu dispuşi să le oferim oamenilor şansa de a porni la drum cu maşini de bun venit. În 10 ani am ajuns la un procent de 96% din clienţi care ne recomandă serviciile prietenilor şi membrilor de familie. Nu a fost uşor să ajungem la acest procent. Am muncit din greu în fiecare zi pentru a ajuta clienţii (romani sau străini) să se bucure de experienţe auto pozitive. De asemenea, atunci când oamenii se afla la volanul unor maşini de calitate, ei reuşesc să lase deoparte stresul.

Photo credit: Robert Raducanu

În flota noastră o să găsiţi multe maşini de calitate, alese după analize serioase de specialiştii AutoBoca. Avem modele de la producători auto de top (Dacia, Volkswagen, Suzuki, Hyundai, Chevrolet, Opel, Citroen, Mercedes Benz, Renault) care merită să fie conduse pe străzile României. Cum s-au descurcat aceste maşini în timpul călătoriilor prin ţară? Vă invităm să citiţi testimonialele scrise de clienţii AutoBoca, care au utilizat maşinile noastre în diferite situaţii.

Acestea pot fi puncte de referinţă utile pentru cei care nu ştiu dacă firma AutoBoca merită încredere şi implicit bani pentru o închiriere. Oricând doriţi să accesaţi o maşină de la noi, intraţi fără probleme pe site-ul nostru.

Aici o să găsiţi un formular online de închiriere, care poate fi completat în doar 3 paşi. De asemenea, suntem şi la dispoziţia voastră cu informaţii utile. Dacă aveţi întrebări, le puteţi pune agenţilor noştri. Ne găsiţi la telefon, Facebook, Whatsapp, Twitter sau Instagram. Vom răspunde în timp util pentru a vă ajuta să porniţi la drum cu maşina potrivită!

Inchirieri auto oras