O placere turistică aparte de sărbătorile pascale în Bucovina

Bucurii bucovinene cu iz pascal: amintiri de neuitat în aprilie 2019

Gonim după liniște, pace și tihna în Bucovina, mai ales în apropierea sărbătorilor pascale. Luna aprilie este caracterizată de venirea Paștelui, o sărbătoare religioasă de rit ortodox care atrage atenția romanilor. De la cei mici până la cei mai bătrâni, sărbătoarea reușește adune membrii familiei și să-i „dojenească” cu zâmbete și voie buna. Preț de câteva ore, încercam să ne bucuram de compania celor dragi, sperând că telefonul și ecranul albastru nu o să-i „fure”.

Din nefericire, astăzi țoață lumea cade în mirajul albastru, uitând să trăiască în prezent. Lumina albastra a smartphone-ului ne atrage constant și cu greu îi scăpam de atracție. A venit timpul să uitam macar preț de o zi de rețelele de socializare. Daca privim constant cum își trăiesc alții viața pe Facebook, Instagram sau YouTube, atunci și noi uităm de darurile bucuriei simple de a trai.

Photo credit: Robert Raducanu

Presiunea societății moderne poate fi uneori atât de apăsătoare încât cu greu te poți odihni. Zilele au devenit o sursa constanta de stres și monotonie obositoare, mai ales daca rutina este prezent mereu în tot ceea ce facem. Daca dorim să ne relaxam și să uitam de lucrurile stresante din viață noastră, ne gândim la posibilitatea de a pleca în locuri noi. Vrem să descoperim locuri faine din România, care să stârnească emoții și sentimente pozitive, lipsite de ancora stresului. Nu este ușor să facem acest lucru, deoarece cu greu putem găsi un loc lipsit de presiunea societății. Totuși, încercam să ne documentam și poate, cu puțin noroc, vom reuși să găsim locul optim de vizitat.

Placerile turistice sunt des acompaniate de clipe minunate, împărțite cu prieteni buni și membrii apropiați ai familiei. Este important să studiem piață turistica și să găsim rapid cea mai buna varianta pentru ceea ce ne dorim să facem. Daca avem câteva zile libere la dispoziție, vrem să ne bucuram de experiențe plăcute. Apoi o să revenim la locul de munca și tot ceea ce implica acesta. Așadar, avem de-a face cu un nou tip de presiune: acela de a alege corect destinația turistica și serviciile adiacente călătoriei. În prezent este destul de ușor să găsești informații despre o anumită locație. Sunt nenumărate surse la dispoziția noastră care ne pot ajuta să găsim mai rapid destinația ideala.

Photo credit: Delia Gospodaru

Sărbătorile pascale în Bucovina

Daca tot suntem în luna aprilie, mulți romani se pregătesc de sărbătorile Pascale. Știm că unii duc pregătirile la extrem iar alții nu sărbătoresc deloc Paștele. Fiecare persoana are libertatea de a alege cum să petreacă sau nu zilele asociate Paștelui (creștin catolic sau ortodox). Cei care vor să aibă parte de o sărbătoare minunata, încearcă să găsească locuri faine de vizitat. Daca plănuiți o ieșire cu familia sau prietenii de Paste, atunci cu siguranță vreți că locația aleasa să nu vă dezamăgească. România este un vlastar de obiective turistice interesante.

Turiștii romani și străini iubesc tara noastră, mai ales atunci când descoperă locuri noi. Știm că sunt multe obiective turistice consacrate la nivel international, care reușesc să atragă vizitatori din diverse state europene și nu numai. Daca suntem atenți la posibilitățile turistice existente, atunci sigur vom găsi cea mai buna varianta. Vom identifica rapid o locație care să vă încânte, mai ales într-o perioada atât de sensibila că Paștele.

Cum ne putem bucura de o experiență plăcută de Paste? În primul rand trebuie să ne asiguram ca persoanele care ne acompaniază în timpul călătoriei sunt capabile să contribuie la creionarea unei amintiri minunate. Acestea pot forma un grup tare fain care pot transforma Paștele într-o experiență de neuitat. După ce formam grupul, trebuie să ne gândim la locul pe care trebuie să-l vizitam. Aici intervine un grad ridicat de subiectivism care ne îndreaptă atenția către locurile capabile să ne facă viață mai frumoasa. Daca ne gândim la tot ceea ce înseamnă sărbătorile pascale, este important să găsim un loc spiritual și liniștitor.

Photo credit: Tinel Andronic

Bucovina este una din cele mai vizitate regiuni ale României, în fiecare moment al anului. Totuși, nu putem ignora faptul că nord-estul tarii este magic în timpul sărbătorilor Pascale. Daca dorim să ne bucuram de o experiență spirituala aparte, atunci cu siguranță Bucovina merita atenția noastră. Majoritatea celor care și-au petrecut timpul în aceasta parte a României, au avut parte de momente incredibile. Natura este superba în zona și mâncarea strașnic de buna. În Bucovina turiștii se pot delecta cu mâncare tradițională pregătită așa cum trebuie. Aici mănânci cu drag și entuziasm fiecare preparat pe care-l comanzi. Abia aștepți să ajungi la desert deoarece acolo dai peste ceva și mai special.

Daca porniți către Bucovina în perioada sărbătorilor Pascale, cu siguranță o să vă simțiți bine. Împreună cu oamenii dragi și o gazda primitoare, puteți trece printr-o experiență minunata. De ce să nu vă bucurați de o serie de clipe frumoase? Să știți că meritați! Țoață lumea are nevoie de o pauza activa și plăcuta. În acest mod ne detașam corespunzător de lucrurile care nu ne fac bine și ne țin pe loc.

Să nu uitam de autoturismele de bun venit…

Atunci când vine vorba de mobilitate auto, credm că vă putem ajuta. AutoBoca are o sumedenie de autoturisme de calitate, ce pot fi închiriate cu încredere pentru perioade de timp precise. Puteți alege să colaborați cu o firma românească cu peste 10 ani de experiență în acest domeniu competitiv.

De-a lungul acestor ani minunați, am ajutat mulți romani și străini să închirieze mașini bune, optime pentru drumuri confortabile prin tara. Vă așteptam și pe voi să descoperiți bucuria de a conduce o mașină de bun venit!