O săptămână până la venirea Crăciunului

Au început pregătirile pentru un Crăciun Fericit și darnic cu amintiri frumoase!

Încep emoțiile de Crăciun pentru adulți și copii. Toată lumea se gândește la magia zilelor de 24 și 25 decembrie, când Moșul începe să umple atmosfera cu voie bună, cadouri și fericire. Sfârșitul anului 2020 este așteptat cu deosebit de români, care vor să scape de el! Apartamentele și casele au fost împodobite cu lumini colorate și decorațiuni de Crăciun, menite să asigure o atmosfera magică. De asemenea, orașele și satele românești sunt și ele „îmbrăcate” de sărbătoare, pentru a încânta localnicii și vizitatorii (atât cât sunt ei în această perioadă).

Majoritatea orașelor au renunțat la Târgurile de Crăciun, însă acestea au fost înlocuite de speranța oamenilor că vor avea parte de zile liniștite. Această sărbătoare a fost mereu caracterizată de emoții profunde și liniște sufletească. Mai avem câtevă zile până la ziua mult-așteptată de 25 decembrie. Pentru mulți români, Crăciunul reprezintă o zi specială, patronată de sentimente pozitive. Avem grijă de sănătate și respectăm măsurile de siguranță și protecție, însă păstrăm magia zilei cât se poate de vie.

Într-un an mai greu decât ne-am fi putut imagina, găsim în ultima lună o sursă de voie bună. Știm că o să avem parte de un Crăciun diferit, puțîn mai restrictiv și departe de prieteni. În ciuda acestui lucru, vom găși o modalitate prin care să transformăm sărbătoarea într-o amintire de neuitat.

Pregătim cu bucurie casă de Crăciun. Bradul este deja gata să lumineze serile. Bomboanele le-am cumpărat și beteală cu Merry Christmas atârnă de ușă. Colindele pot rula în tihna la Magic FM și uite așa suntem gata de cea mai frumoasă sărbătoare a anului. 

Photo credit: Dusmanu Ionut

Crăciun călător și curajos!

Sărbătoarea Crăciunului o sărbătorim diferit. Sunt oameni care aleg să stea acasă și alții optează pentru călătorii prin România și chiar străînătate. Văcanță de iarnă nu trebuie irosită. Avem timp liber pentru a ne răsfață cu liniște și distracție (de ce nu?). Fiecare ora investită în odihnă și departe de sursele tradiționale de stres și anxietate, conduce omul către experiențe plăcute.

Acestea din urmă devin borne de referință pentru activități viitoare. Dacă v-ați propus să explorați România în preajma Crăciunului, să vă asigurați că urmează să vizitați locuri sigure. Știm că românii au o pasiune aparte pentru sporturile de iarnă. Ei merg la schi, săniuș și distracție cu zăpadă. Copii abia așteaptă să se joace cu bulgarii de zăpadă și să facă forturi buclucașe.

Stațiuni și orașe montane sunt pregătite de sezonul rece, chiar și cu măsurile de siguranță și prevenție care sunt astăzi în vigoare. Crăciun alb? Poate că da, poate că nu. Vremea a fost imprevizibilă în utlimele luni, ceea ce înseamnă că nu putem fi siguri dacă odată ajunși la munte, o să ne bucurăm de zăpadă. Chiar și fără fermecatorii fulgi de zăpadă, munțîi Carpați pot fi destul de captivănti. Peisajele montane ne pot încânta ochii și revitaliza spiritul, ceea ce este binevenit într-o perioada dominată de stres și anxietate.

Photo credit: Dusmanu Ionut

În preajma sărbătorilor de iarnă, ținem legătură cu cei dragi prin intermediul smartphoneurilor. Acestea ne ajută să discutăm cu membrii familiei dar și cu prietenii. Nu o să-i putem vedea ca în trecut dar folosim internetul pentru a uită de restricții. Vorbim cu bunicii prin intermediul Skype sau Facebook și așa ii colindăm cu deosebită bucurie.

Presă digitală a publicat numeroase articole despre apetitul românilor pentru călătorii la munte de sărbători. Ei fie închiriază cabane în zone izolate pentru a evita contactul cu persoane străine, fie doresc să găsească pensiuni sigure. Românii au la dispoziție și hoteluri, care s-au adaptat la cerințele moderne în vreme de pandmie. Aceste disponibilități sunt binevenite, mai ales când dorința de confort primează. Am văzut și mici unități de cazare, extrem de cochete și situate în munți. România surprinde an de an cu inventivitatea proprietarilor de pensiuni și hoteluri. Aceștia au trecut printr-un 2020 destul de dificil. Totuși, unii au fost creativi și s-au adaptat rapid la cerințele românilor.

Photo credit: Andronic Constantin

Mobilitate auto de la AutoBoca de Crăciun și revelion

Majoritatea persoanelor care plănuiesc să meargă la munte de Crăciun sau revelion, pot opta cu încredere pentru mașini de bun venit. Avem o sumedenie de autoturisme, care au fost des folosite de clienți.

În 2021, o să împlinim 13 ani de când oferim servicii de închirieri în România! Porniți la drum împreună cu noi și bucurați-vă de experiențe auto sigure și confortabile! Până atunci, echipa AutoBoca vă spune „Crăciun Fericit”!

Inchirieri auto oras