O săptămână petrecută în sudul țării

de inchiriat opel astra transmisie automata bucuresti

Aventuri turistice prin sudul României: bucuria unei experiențe greu de uitat  

Suntem norocoși. De ce? Trăim într-o țară frumoasă, cu multe locuri incredibile, demne de vizitat alături de prieteni buni sau membrii apropiați ai familiei. Această disponibilitate turistică ne place nespus de mult deoarece ne oferă posibilitatea de a alege. Nu suntem restrictionati la un singur tip de turism și putem găsi pe teritoriul tarii ceva care să ne facă plăcere. Avem în fată o sumedenie de posibilități turistice, atent cizelate de timp și îngrijite de dărnicia oamenilor. Romanii sunt întreprinzători și au văzut în turism o sursa sustenabila de venituri. Sigur nu sunteți surprinși să aflați acest lucru. Având în vedere că fiecare regiune din Romania oferă un anumit tip de experiență turistica, oamenii s-au mobilizat rapid și au deschis hoteluri, pensiuni și restaurante.

Daca suntem suficient de atenți la ofertele turistice existente, vom găsi varianta optimă pentru ceea ce dorim să facem. Pentru foarte mulți romani, timpul liber este un lux. Atunci când îl avem la dispoziție, încercam să nu-l irosim. Și așa ne documentam cu răbdare și atenție pentru a găsi rapid cea mai buna opțiune de călătorie prin Romania. Recent, ne-am aflat și noi în aceasta situație.

Profitând de o vacanta, aleasa cu bucurie și nerăbdare, am început să contemplam ideea de a călători prin tara. Iubim să călătorim și implicit să descoperim tot felul de locuri interesante. Acestea din urma devin amintiri minunate, pe care le prețuim țoață viață. De ce să nu avem parte și de emoții sublime? După câteva luni de munca, probleme de rezolvat, stres și bătăi de cap, dorim să ne relaxam.  

Photo credit: Constantin Andronic

Sudul României poate fi o sursă de voioșie turistică  

Atunci când trăiești într-o tara atât de frumoasă, cu greu poți alege o singură destinație. Românii încearcă să includă în itinerariul de călătorie cât mai multe locuri, pe care să le exploreze cu drag. De altfel, ar fi chiar păcat să nu fim bine pregătiți. Daca știm unde să mergem și de ce facem acest lucru, cresc șansele să ne bucuram de o experiență plăcuta. Din fericire, astăzi avem internetul în buzunar și prin intermediul smartphone-urilor găsim răspunsuri la o sumedenie de întrebări. Avem la îndemăna puterea internetului, care ne poate ajuta să descoperim locuri faine. Din fericire putem găsi fară prea multe bătăi de cap locuri pe care să le vizitam. Sudul României este minunat, mai ales daca aveți la dispoziție o săptămână liberă.  

Printre cele mai frumoase locuri de vizitat din aceasta regiune vom găsi orașe, sate și stațiuni montane și litorale. În funcție de tipul de experiență turistica pe care o căutam, sigur vom întâlni ceva care să ne facă placere. Printre cele mai vizitate locuri din sud o să găsiți orașele București, Târgoviște, Curtea de Argeș, Timișoara, Constanta. Aceste orașe sunt mereu pe buzele turiștilor care iubesc experiențele urbane. Ei vor să exploreze orașele romanești și astfel să descopere tara cu drag. Majoritatea celor care au obiceiul de a merge în city breakuri abia așteaptă să pornească la drum. Și noi avem acest obicei. Știm că romanii abia încep să cocheteze cu activitățile turistice de tip city break. Romania este mai darnică decât bănuiți, mai ales când vine vorba de vizite în orașe.

Photo credit: Constantin Andronic

Fiecare oraș are propia poveste, una pe care merită să o descoperiți. Povestea are multe secvențe istorice, culturale, artistice și de distracție sociala. Unii vor să pășească pe urmele trecutului viu: să exploreze cetăți, castele, ruine și biserici vechi. Atunci când fac acest lucru, nu doresc să fie surprinși într-un mod neplăcut. Daca știm cum și ce să vizitam, vom găsi placere în fiecare pas pe care-l facem. Atunci când vizitam un loc într-un mod conștient, cresc șansele să ne bucuram de fiecare moment al călătoriei.

Noi am placerea de a vizita toate orașele enumerate mai sus, desi recent doar Bucurestiul și Targovistea. Aceste orașe pot fi vizitate cu încredere dar să vă așteptați la experiențe diametral opuse. Capitala României este un loc modern, dinamic și mereu în mișcare. În ceea ce privește fosta capitala a Tarii Romanești, Târgoviște, ritmul este mai lent. Totuși, aici o să găsiți numeroase vestigii istorice, care vă pot satisface nevoia de a descoperi trecutul tarii.

Alegeți o mașină de la AutoBoca 

În ceea ce privește mobilitatea auto, AutoBoca este partenerul ideal de drum. De 10 ani oferim oamenilor acces la servicii de închirieri auto și în același timp mașini de bună calitate. Ne-am dorit de la început să ne ajutam clienții să-și îndeplinească toate obiectivele fară să întâmpine dificultăți. Mașinile noastre de bun venit au reușit să impresioneze clienții care le-au închiriat și utilizat prin tara. Astăzi puteți alege o mașină cu ușurință de la noi! Avem modele mini pentru călătorii în cuplu sau microbuze pentru drumuri în grup (de la 7 la 9 persoane). În fiecare zi de lucru depunem efortul necesar pentru a ajuta clienții să închirieze mașină dorita fară stres.

Oricând aveți întrebări sau pur și simplu doriți să aflați mai multe lucruri despre serviciile autoBoca, contactati-ne cu încredere! Avem agenți cu experiență care vă pot ajuta să găsiți mai ușor mașină optima de drum! Ei vă pot ajuta să alegeți mai ușor autoturismul dorit. Puteți profita de expertiza lor pentru a vă bucura de cea mai buna experiență de închiriere. Așa cum speram că o să observați, avem și un proces de închiriere online, care durează puțin și este intuitiv.

Inchirieri auto oras