O vacanță scurtă în Poiana Teiului

Relaxare, distracție și multă voie bună în Poiana Teiului!

Persoanele care iubesc să călătorească mult prin România, încearcă să găsească locuri minunate dar oarecum secrete turistice. Această caracterizare nu o să o găsiți lipită multor locuri românești. Țară este explorată în fiecare zi de oameni curioși, ce vor să se simtă bine și să strângă cât mai multe amintiri plăcute. Mânați de o curiozitate incredibilă, oamenii încearcă să descopere locuri frumoase, care să fie acompaniate de povești captivănte. Acestea din urmă rămân cu noi toată viață. De altfel, viață noastră este clădită pe amintiri. Unele dintre ele ne colorează existența, motiv pentru care încercăm, atât cât putem, să găsim rețetele ideale pentru experiențe frumoase. Știm că nu este foarte ușor să ne deconectăm de la sursele obișnuite de stres și anxietate.

Photo credit: Constantin Seghedin

Un drum plăcut după o săptămâna lungă și grea poate fi remediul optim! Astăzi putem explora regiuni minunate din România. Alături de prieteni apropiați sau membrii dragi din familie, ne putem răsfață cu clipe de prețuit o viață. Chiar și simple călătorii la munte ne ajută enorm să respingem presiunea monotoniei sociale sau a temutului stres. Prea mulți români se lupta într-un mod sau altul cu diverse probleme emoționale, care cu greu pot fi depășite. Stresul în mod special este prezent în toate straturile sociale. Așa că este recomandat să găsiți un mod de a uită de dificultăți. Mici călătorii prin diverse regiuni ale României pot fi minunate, mai ales dacă destinațiile sunt pe măsură.

Dacă știm cum să gestionăm procesul de căutarea a călătoriei perfecte, atunci devine mult mai ușor să ne bucurăm de momente minunate. Deloc surprinzător, câtevă ore petrecut într-o sesiune lungă de documentare, contribuie semnificativ la găsirea rapidă a unor destinațîi faine. Țară noastră nu duce lipsa de locuri superbe, motiv pentru care ar fi bine să căutați informații cu răbdare și atenție. Așa o să reușiți să identificați locul ideal pentru ce v-ați propus pentru călătorie. Unii oameni vor să se relaxeze și implicit aleg regiuni mai izolate, în mijlocul naturii. Alții vor să se distreze și să schieze pe părții. Fiecare om are așteptări diferite de la călătoria pe care urmează să o întreprindă.

Photo credit: Constantin Seghedin

Poiana Teiului și liniștea munților Stănișoară

Timpul petrecut pe drumurile României ne-a adus în cale multe oportunități turistice interesante, care le-am înmagazinat în amintiri sublime. Printre cele mai faine locuri care le-am vizitat în ultimii ani se numără Poiana Teiului. Recent am avut ocazia de a ne bucură de un weekend liniștitor la Poiana. Ne-am simțit atât de bine încât am decis să scriem câtevă lucruri despre această locație. O puteți vizită cu încredere oricând vreți să vă relaxați și să uitați de probleme.

Cum „acționează” locul asupra voastră? Este simplu. Ne îndepărtăm de orașul în care locuim, unde ritmul alert, poluarea și vivăcitatea mașinilor. Găsim refugiu în natură, unde ne putem simți bine, lispiti de griji. Așa cum am descoperit în repetate rânduri, natură are un efect incredibil asupra noastră. Ea ne poate revitaliza complet. Am putea investi timp și în sănătatea noastră. Trebuie să facem acest lucru! Sunt foarte mulți oameni care vin cu drag aici și îi vezi cum zâmbesc, ceea ce este extraordinar.

Ce trebuie să știți despre Poiana Teiului? Au fost multe lucruri pe care nu le cunoașteam despre această comună din județul Neamț. Am aflat destul de rapid că această comună se numea în trecut Călugăreni. Această este situată la poalele munților Stanisoarei, în apropierea răului Bistrița. De asemenea destul de aproape se află și lacul Izvorul Muntelui, care merită să fie vizitat. Am făcut și noi un mic drum până la acest lac minunat, unde ne-am recules gândurile.

Photo credit: Constantin Seghedin

Noi am pornit din Iași la Poiana și nu am făcut mult timp până la destinație. În doar trei ore am reușit să parcurgem cei 158 de kilometri. Nu ne-am grăbit deoarece am vrut să ajungem în siguranță la destinație. Din nefericire am văzut și mulți șoferi grăbiți care împingeau la maximum limitele decenței și ale regulilor de circulație. Nu a fost plăcut să-i vedem. Totuși, noi am continuat drumul în liniște și cu mare atenție.

Am petrecut un weekend minunat aici și am observăt că mulți oameni erau prezenți pe pârtia de la Durau. Cei care iubesc să schieze și să se dea cu snowboardul pot merge cu încredere la Durau. Aici ei vor găși o veselie aparte, motiv pentru care mulți călători revin an de an aici. Știm cât de mulți oameni aleg să-și petreacă timpul aici. Merită menționat că noi am fost într-un grup cu 3 copilași (da, ați citit bine!) și bine am făcut. Ei au descoperit bucuria zăpezii și s-au jucat cu alți micuți. Dacă alegeți să vă petreceți un weekend liniștitor în Poiana Teiului, sigur o să vă simțiți bine aici. Așa cum puteți vedea, peisajele din această parte sunt odihnitoare. Pur și simplu vă puteți trezi dimineață cu gândul la o cafea bună, pregătită pentru a ne revitaliza.

Rămâne doar să vă apropiați de destinație și să descoperiți bucuria unei experiențe speciale. Puteți porni în grup, țînând aproape discuțiile interesante. În acest sens ați putea opta pentru un microbuz, ușor de închiriat de la AutoBoca. Avem în flota Renault Trafic, Mercedes Benz Vito și VW Touran, microbuze care au demonstrat în repetate rânduri că pot fi utilizate cu încredere.

microbuz 9 locuri de inchiriat

Ați putea alege și voi un microbuz de bun venit de la noi. Pentru a înțelege de ce merită să aruncați o privire peste ofertele noastre din această perioada a anului, vă invităm să citiți și cele mai recente testimoniale lăsate de clienți. Acestea merită consultate cu atenție mai ales dacă vreți să aflați de ce peste 96% din cei care închiriază mașini de la noi, aleg să recomande mai departe serviciile. Suntem mereu dornici să le oferim clienților suportul necesar pentru a alege rapid mașinile dorite. Înțelegem că este uneori o reală provocare că aceștia să găsească rapid autoturismul optim, dar noi suntem aproape. Aveți întrebări despre serviciile noastre? Răspundem cât de rapid putem pentru a fi alături de clienți.

Rezervăți online autoturismul pe care-l doriți în siguranță și fără stres! Avem un formular online care poate fi completat rapid și în doar trei pași. Profitați de ofertele noastre lunare și alegeți mașină potrivită. Știm că o să le găsiți interesante. Contactați-ne oricând aveți nevoie de informațîi extra despre mașinile noastre!

Inchirieri auto oras