O vară perfectă de explorat cu noul Jetta

Călătorii pline de voie bună şi locuri minunate cu noul VW Jetta

Unul dintre cele mai frumoase sentimente este dat de pregătirea unei vacanţe cu familia şi oamenii dragi inimii. Ideea de a petrece câteva zile de relaxare, departe de stresul zilnic şi agitaţia din oraş, ne entuziasmează şi ne motivează să ne concentrăm mai abitir până la sosirea vacanţei mult aşteptate. Ce poate fi mai încântător dacă nu vizitarea unor atracţii turistice interesante şi descoperirea unor cadre naturale spectaculare?

Photo credit: Ionuț Dușmanu

Aşa se crează amintirile cele mai valoroase şi reprezintă punctul de referinţă pentru momentele când ne-am simţit cu adevărat fericiţi. În plus, călătoriile reprezintă o şansă de a descoperi locuri noi, de a schimba peisajul care ne înconjoară zilnic şi poate şi de a învăţa ceva util. România este o ţară bogată în resurse naturale, culturale şi istorice. Nu este deloc surprinzător că mii de turişti străini aleg să îşi petreacă vacanţele aici. Avem munţi frumoşi, litoral generos, tradiţii fermecătoare, construcţii deosebite şi oameni mereu calzi şi primitori. De asemenea, în unele părţi ale ţării, deliciile culinare sunt de-a dreptul incredibile!

Photo credit: Mihaela Abalaesei

Din păcate, în societatea în care trăim, ne vedem de multe ori obligaţi să lucrăm mult şi să neglijăm persoanele care contează cu adevărat. Însă, prin intermediul unor mici vacanţe, excursii sau chiar simple plimbări, ne putem elibera de stres, anxietate şi să ne bucurăm pe deplin de tot ce ne oferă viaţa. Aşa ne reîncărcăm cu energie şi putem continua să lucrăm către obiectivele propuse.

Având în vedere că vara este doar la câteva săptămâni distanţă, nu ar fi o idee rea să începeţi planurile pentru o vacanţă. Opţiunile sunt multiple mai ales în România. Veţi găsi multe locaţii interesante gata să întâmpine turiştii curioşi cu peisaje rupte din poveste, cascade îmbietoare, lacuri misterioase şi multe mistere şi legende care invită la explorare.

Photo credit: Vasile Prisacariu

În funcţie de preferinţe, vă puteţi aventura şi la drumeţii pe munte. Pe timp de vară este mai accesibil să pătrundeţi prin pădurile dese şi să descoperiţi minunăţii pe parcurs. Cabana Dochia, Cascada Bigar, Cascada Cailor, peşteri inclusiv castele sau fortăreţe medievale. Sau, vă puteţi petrece concediul pe malul mării şi să vizitaţi cetăţile romane şi greci. Poate sunteţi fascinaţi de arhitectură, aşa că includerea în itinerariu oraşele precum Sibiu, Cluj, Braşov ar fi o idee excelentă.

Brasov Tampa

Photo credit: Laura Seghedin

Însă, indiferent de destinaţia aleasă, veţi avea nevoie de o maşină de calitate, pe care să o conduceţi cu plăcere şi fără stres. Aci intervine AutoBoca, o firmă profesionistă pe care vă puteţi baza oricând aveţi nevoie de mijloace de transport de calitate. De ce să alegeţi să colaboraţi cu noi? Fiindcă de-a lungul anilor am reuşit să ajutăm mii de clienţi să plece la drum cu un autoturism de încredere. Suntem convinşi că avem o maşină potrivită şi pentru voi.

În acest sens, vă invităm să descoperiţi noul VW Jetta, un model aparte care a reuşit să surprindă plăcut milioane de şoferi din întreaga lume. Este un autoturism din clasa compact, care dispune de o spaţiere generoasă (atât în interior cât şi în portbagaj). Nu doar atât, însă motorul a fost optimizat să consume puţin (deşi este puternic), ceea ce înseamnă că la drumuri lungi, veţi economisi bani!

VW Jetta aduce un plus de eleganță, siguranţă şi confort. A fost creat într-un mod inteligent pentru a se adapta tuturor condiţiilor rutiere. Este o maşină fiabilă şi uşor de manevrat. Multe familii au optat să închirieze VW Jetta pentru vacanţele lor prin ţară. Însă, nu vă cerem să ne credeţi pe cuvânt. În rândurile următoare vom detalia ce părere au clienţii care au condus Jetta pentru călătoriile lor. Sunteţi curioşi? Dacă răspunsul vostru este DA, vă invităm să citiţi în continuare!

Vara aceasta vă invităm să descoperiţi România frumoasă la volanul unui VW Jetta

Alegerea unei maşini de calitate care se pliază pe nevoile voastre de transport nu este întotdeauna un lucru simplu de îndeplinit. Însă, cu ajutorul AutoBoca, întreg procesul de rent se poate încheia în doar câteva minute. Veţi primi asistență din partea agenţilor noştri, indiferent de zi sau oră. Ei sunt oameni cu multă experienţă în domeniu şi mereu pregătiţi să vă întâmpine cu o maşină bună.

calatorii prin tara 2018

Domnul Persa a urmat sfatul oferit de AutoBoca şi a închiriat un VW Jetta în Cluj-Napoca pentru o perioadă de 6 zile. La final, ne-a lăsat următorul feedback: „Sunt un client mai vechi. Am fost întotdeauna foarte mulțumit. Personalul este întotdeauna amabil și foarte politicos. Maşina curată şi predată în condiţii impecabile! V-am și recomandat altora! De fiecare dată apelez numai la compania dumneavoastră!” Altfel spus, domnul Persa a fost foarte mulţumit atât de modul în care a fost întâmpinat de agenţii noştri cât şi de starea tehnică a maşinii.

Domnul Dragomir a închiriat un VW Jetta din sediul nostru din Bucureşti şi întreaga sa experienţă poate fi sumarizată precum: „Excelent! Foarte mulţumit! Rapid şi eficient! Profesionalism!” Numărul de clienţi mulţumiţi de performanţa VW Jetta este considerabil. Vă invităm să citiţi mai multe păreri ce sunt prezentate pe site-ul nostru la secţiunea testimoniale.

Specialiştii noştri aleg doar autoturisme de calitate şi ne bucură nespus atunci când primim atât de multe feedbackuri pozitive. Aşadar, dacă aveţi nevoie de o maşină bună pentru vacanţa voastră de vară, vă recomandăm cu toată inima, noul VW Jetta. Nu doar atât, însă la AutoBoca, veţi găsi multe promoţii speciale cât şi servicii extra, menite să vă facă drumul cât mai plăcut. De ce aţi spune nu? Contactaţi-ne chiar astăzi şi profitaţi de ofertele noastre!

Autoturisme bune de inchiriat