Oferta ideală pentru compania ta, la Autoboca

Află cum poţi înveşti inteligent în businessul tău fără costuri iniţiale mari…Cum? Te invităm să descoperi mai multe lucruri interesante în rândurile următoare:

Una dintre preocupările majore ale fiecărei companii este de a identifica noi moduri în care îşi pot îmbunătăţi serviciile oferite. În acest mod firmele reuşesc să se extindă pe piaţă şi evident să câştige noi clienţi. Doar aşa te poţi asigura că businessul tău va ajunge la nivelul pe care ţi-l doreşti.

Desigur, acesta este un proces anevoios, îndelungat şi trebuie să fii înarmat cu multă răbdare şi tenacitate. Resursele financiare sunt foarte valoroase şi nu poţi risca să le iroseşti în investiţii care nu aduc câştiguri pe termen mediu şi lung. De aceea trebuie să fii mereu atent la fluctuaţiile de pe piaţă şi să analizezi când ar fi momentul oportun să investeşti şi mai ales în ce anume. Aici intervin analizele atente asupra posibilităţilor de investii existente.

În 2017 sunt multe companii care caută posibilităţi sigure, care să le ajute să mărească flota de maşini cu modele cât mai variate şi flexibile. De ce? Fiindcă mobilitatea devine primordială în mediul de afaceri. Nu îţi poţi permite întârzieri la livrarea comenzilor, la întâlnirile de afaceri sau la transportarea de mărfuri dintr-un loc în altul. Toate aceste întârzieri aduc cu ele un set de complicaţii ce se pot transforma în repercusiuni grave. Poţi risca să pierzi clienţi sau potenţiale parteneriate.

Dacă te ocupi de organizarea unui eveniment şi nu poţi aduce la timp bannerele, pliantele comandate, cu certitudine că vei transmite un mesaj neprofesional. Iar dacă istoria se mai repeta de câteva ori, rişti să îţi câştigi o reputaţie nefavorabilă ce ulterior duce la pierderea clienţilor. Astfel de “etichete” rămân cu tine dacă nu eşti atent.

Din fericire, există soluţii viabile pentru a evita astfel de situaţii şi chiar să te ajute să şi evoluezi pe piaţă. Este vorba de pacheţele de leasing operaţional puse la dispoziţie de agenţiile de rent a car pe piaţa românească. Aceste pachete îţi oferă şansa să închiriezi un număr de maşini pentru a îţi creşte mobilitatea afacerii tale într-un mod inteligent. Un mare plus la aceste servicii este faptul că nu cer costuri iniţiale. Astfel, îţi poţi desfăşura activităţile fără stres şi grijă că nu vei putea livra produsele la timp. În rândurile următoare vei afla mai multe detalii privind beneficiile pachetelor de leasing operaţional.

Cum te poate ajuta pe tine leasingul operaţional? Cum poţi identifica pachetul de leasing optim firmei tale?

Leasingul operaţional este un serviciu creat special pentru companiile care vor să îşi extindă flota de autoturisme şi care au nevoie de mijloace de transport diverse pe perioade determinate de timp. Cel mai probabil ai observat că în unele trimestre ai înregistrat un flux ridicat de activităţi şi atunci ar fi tare la îndemâna să dispui de un număr de maşini extra (de variate modele: microbuze, maşini compacte, SUV-uri etc.). În acest mod poţi profita de mediul lucrativ şi să adaugi pe lista nişte bonusuri substanţiale.

Însă, achiziţia unor noi autoturisme ar implica costuri considerabile. Nu toate firmele reuşesc să aloce bani pentru astfel de investii semnificative. Pe lângă preţul maşinilor în sine, trebuie să iei în considerare şi alte cheltuieli adiţionale (asigurare, mentenanţa, reparaţii etc.). De asemenea, trebuie să ţii cont de faptul că noile autoturisme îşi vor amortiza investiţia în câţiva ani chiar.

Practic, vei fi pus în situaţia să cheltuieşti o parte esenţială din capitalul tău pentru a îţi îmbunătăţi mijloacele de transport, fără a avea o anumită garanţie privind profitul. Desigur, garanţiile nu sunt multe în mediul de afaceri, dar poţi face alegeri inteligente care să îţi minimalizeze riscurile. O astfel de investiţie ar fi pachetele de leasing operaţional, foarte populare în România astăzi.

În acest sens, AutoBoca rent a car a creat 3 pachete speciale pentru leasingul operaţional ce lucrează sub emblema 3SLease. Sunt servicii adaptate pentru toate tipurile de companii (start-up, IMM-uri şi firmele mari), astfel încât tu să îl alegi pe cel care ţi se potriveşte cel mai bine. Bazele au fost puse de specialişti în domeniu care au analizat piaţa de rent şi au identificat care modele de autoturisme sunt cele mai eficiente şi sigure pentru leasing operaţional.

Pachetul Small Lease este destinat firmelor start-up, care abia şi-au început activitatea pe piaţă şi şi-ar dori un mijloc de transport de calitate. Perioada de închiriere este între 1 şi 3 luni, în funcţie de preferinţele clientului. Pachetul Start Lease este destinat companiilor mici şi mijlocii ce pot închiria maşini pe perioade medii de timp, între 3 şi 6 luni. Pachetul Smart Lease este destinat firmelor de talie mare ce vor să închirieze maşini pe perioade mai lungi, între 6 şi 12 luni.

Te poţi aştepta la o calitate ridicată privind autoturismele din flota noastră. AutoBoca îţi pune la dispoziţie maşini precum: Citroen C-Elysee, Skoda Rapid, VW Jetta, VW Golf, VW Polo, Suzuki Vitara, Opel Zafira şi multe altele. La AutoBoca tu eşti cel care alege.

De ce leasing operaţional AutoBoca?

top rent a car serviceAceasta este o întrebare foarte bună ce merită un răspuns pe măsură. Trebuie să ştii din start la ce te poţi aştepta dacă vei alege maşini de la AutoBoca.

În primul rând, pachetele de leasing operaţional din 3SLease sunt foarte uşor de accesat şi pot fi oricând modificate pentru a se plia cât mai bine pe nevoile tale de transport. Poţi jongla cu autoturismele disponibile în flota noastră şi poţi conta pe faptul că le vei primi în cele mai bune condiţii.

În al doilea rând, la AutoBoca te vei bucura de preţuri şi oferte speciale ce includ o sumedenie de maşini interesante ce merită descoperite. Vei putea dispune de o flotă stabilă şi la un preţ deosebit.

În al treilea rând, AutoBoca poate oferi asistenta firmelor din marile oraşe româneşti (Iaşi, Bucureşti, Cluj-Napoca, Târgu Mureş, Bacău, Suceava), fiind foarte uşor să ne găseşti. Acest aspect poate fi esenţial, mai ales dacă întâmpini vreo problemă cu maşina închiriată.

Romania rent a car

În al patrulea rând, pachetele de leasing operaţional de la AutoBoca îţi aduc o serie de avantaje care pot face diferenţa între tine şi competiţie. Care sunt acestea? Uite şi o listă compactă:

  • Avantaje pe termen scurt: dispui rapid de maşini diverse de calitate cu ajutorul cărora poţi testa un nou segment de piaţă, sau efectiv pentru a-ţi îndeplini un anumit tip de obiectiv.
  • Avantaje pe termen mediu: vei avea parte de maşini eficiente şi sigure, pe care te poţi baza oricând. Indiferent ce deficite vor apărea privind performanta autoturismelor, AutoBoca se va ocupa de soluţionarea lor.
  • Avantaje pe termen lung: vei avea siguranţa unei flote de calitate pe care o poţi folosi zilnic în vederea îndeplinirii activităţilor firmei tale. De asemenea, vei avea la dispoziţie toate serviciile necesare în vederea funcţionalităţii perfecte a autoturismelor.

Indiferent de ce pachet de leasing operaţional vei alege, un lucru va rămâne mereu constant: te poţi baza oricând pe AutoBoca. Noi ne vom asigura că maşina închiriată din flota noastră va avea performanta rutieră promisă. Îţi punem la dispoziţie şi maşini la schimb, dacă va fi necesar. Sub nici o formă nu te lăsăm la greu! De asemenea, toate costurile şi responsabilităţile sunt ale noastre. Tu îţi poţi conduce maşinile alese fără stres şi fără bătăi de cap.

Încearcă şi tu pachetele de leasing operaţional de la AutoBoca. Nu rata această şansă de a înveşti inteligent în afacerea ta!

Autoturisme bune de inchiriat