Oferta potrivită: o nouă firmă mulţumită de leasing

Flote performante, maşini noi şi rezultate excelente cu ajutorul AutoBoca Leasing! 

Nevoia de mobilitate creşte în fiecare lună în desfăşurarea activităţilor zilnice a firmelor din România. În societatea din prezent (dinamica şi mereu pe fugă), timpul este una dintre resursele cele mai valoroase ale oamenilor. Cu toţii încercăm să găsim soluţii avantajoase care ne-ar putea ajuta să ne planificăm cât mai minuţios activităţile de zi cu zi.

Nu ne permitem întârzieri şi nici să abordăm un ritm mai lent. De ce? Fiindcă vom rămâne în urmă iar competiţia va profita de această neatenţie şi îşi va consolida prezenta pe piaţă. Trebuie să fim atenţi cu anumite aspecte ale dezvoltării firmei şi să investim într-un mod inteligent.

Clienţii sunt din ce în ce mai pretenţioşi, au aşteptări ridicate de la produsele şi serviciile pe care le accesează. Mulţi dintre ei nu au o problemă cu a plăti un cost puţin mai mare dacă în schimb vor primi un bun de care au nevoie cu adevărat. Ei au nevoie de siguranţa atunci când urmează să acceseze un serviciu sau să cumpere un produs. Nu vor să fie dezamăgiţi.

Aşadar, firmele încearcă să se adaptează la cerinţele consumatorilor şi să pună la punct produse ce se aliniază la ideologiile şi necesităţile acestora. Ele au nevoie de maşini pentru personal, livrare de servicii sau produse sau participarea la diverse evenimente şi conferinţe (poate chiar şi organizarea lor). Într-un mediu de afaceri ce este într-o continuă mişcare, este imperativ să ne putem adapta cu noile tendinţe. Cei care nu reuşesc să ţină pasul cu piaţa, devin umbre ale performanţelor din trecut. 

În oraşele mari din România, agitaţia şi aglomeraţia sunt la ordinea zilei. Se pierd multe ore în trafic şi dacă nu dispunem de autoturisme de calitate, riscăm să nu ne îndeplinim numărul de comenzi cât să şi pierdem clienţi (sau potenţiali investitori).

Cererea de maşini este mereu în creştere, însă posibilităţile de investiţii sunt limitate de un buget bine planificat. Este şi de înţeles, viitorul companiei depinde de modul în care este administrat capitalul financiar. Mobilitatea este la îndemâna celor care ştiu să o caute. Aţi fi surprinşi de numărul de soluţii de mobilitate auto existente pe piaţă.

Mulţi oameni (manageri, administrator, CEOs şi directori de firme) au nevoie de maşini bune, pe care să le integreze în flota firmei. În acest mod se va spori mobilitatea întregii companii şi se vor fluidiza interacţiunile cu baza de clienţi, livrarea de produse cât şi îmbunătăţirea calităţii serviciilor oferite. Totuşi, atunci când bugetul te întreabă de două ori dacă urmează să iei cea mai bună decizie, nu strică să cauţi, cauţi şi să cauţi! 

Este foarte important să identificaţi varianta cea mai avantajoasă, mai ales dacă sunteţi o companie la început de drum. Orice pas greşit vă poate costa foarte scump şi uneori se pot ajunge în situaţii ce vă vor forţa să închideţi firmă. Bineînţeles, scopul principal este să evităm astfel de scenarii întunecate şi să ne concentrăm energiile către prosperitatea şi progresul companiei. Cum puteţi găsi variante de încredere pentru a beneficia de o mobilitate sporită? Cum puteţi accesa maşini noi, de calitate şi potrivite pentru necesităţile voastre de transport? Vă invităm chiar acum să aflaţi câteva răspunsuri utile la aceste întrebări. 

Un serviciu des ales de întreprinderile din România este leasingul operaţional. De ce? Fiindcă este o variantă foarte avantajoasă de a vă pune la punct o flotă de calitate la costuri minime. Nu doar atât, însă există varianta de plată eşalonată, ceea ce înseamnă că nu trebuie să suportaţi cheltuieli foarte mari într-o perioadă scurtă de timp. Sunt foarte multe firme romaneşti care folosesc servicii de leasing operaţional. Acestea au realizat într-o perioadă relativ scurtă cât de avantajoase sunt pachetele unui astfel de serviciu.

Avantajele leasingului auto sunt numeroase şi din acest motiv incanta multe firme. Dacă veţi colabora cu o agenţie de leasing profesionistă, veţi avea parte nu doar de modele noi, însă şi de o serie de beneficii. Practic, voi nu veţi avea nicio responsabilitate privind funcţionarea şi starea tehnică a autoturismelor nici achitarea de taxe sau alte costuri.

Cu un program de leasing bine pus la punct, veţi putea să vă bucuraţi de maşini de calitate pentru perioada de timp de care aveţi nevoie. Să ştiţi că nu este dificil să apelaţi la un astfel de program, mai ales dacă ajungeţi la o firmă profesionistă, cu ani de experienţă în domeniu.

În acest sens, vă propunem să descoperiţi programul de leasing auto de la AutoBoca. Cu 10 ani de experienţă în domeniu, AutoBoca a reuşit mereu să ofere clienţilor săi servicii şi autoturisme de încredere. Nu ne este frică de provocări şi muncim zilnic pentru a ne perfecţiona produsele. Obiectivul nostru este mereu ferm şi clar: să oferim firmelor acces la servicii de bună calitate.

Specialiştii noştri au pus la punct programul 3Slease, special conceput pentru a oferi soluţii de mobilitate. Prin intermediul 3Slease, veţi avea o flotă bine pusă la punct fără stres şi fără bătăi de cap. Despre ce este vorba mai exact? Vă invităm să aflaţi mai multe detalii în rândurile următoare!

Flote auto sigure şi de încredere prin programul de leasing 3Slease

În România, firmele de leasing operaţional sunt preocupate să dezvolte oferte avantajoase, pe care să le acceseze întreprinderile cu nevoi reale de mobilitate. Achiziţia de autoturisme noi, aduce o presiune financiară şi sunt bunuri care necesită îmbunătăţiri constante. 

Aşadar, dacă aveţi nevoie de maşini bune pentru perioade limitate de timp (în sezon sau când trebuie să participaţi la diverse evenimente şi conferinţe), varianta cea mai bună (atât pe termen lung cât şi scurt) este să optaţi pentru un serviciu de leasing operaţional.

La acest aspect, vă puteţi baza pe AutoBoca. Aşa cum am menţionat, specialiştii noştri au pus la punct programul 3Slease. Acesta fost structurat pe trei direcţii, tocmai pentru a deservi nevoile diferitelor companii din România. Firmele la început de drum pot opta pentru Start Lease (închirieri auto pe termen scurt, între 1-3 luni), IMM-urile pot alege Small Lease (leasing pe termen mediu 3 – 6 luni) iar firmele mari, ce au nevoie de mijloace de transport de calitate şi recurente pot opta pentru Smart Lease.

Indiferent pe care dintre cele 3 pachete veţi alege, veţi beneficia de modele noi, din clase diferite cât şi de asistenta pe toată durata contractului. De asemenea, unul dintre specialiştii noştri vă va oferi toate informaţiile necesare pentru că voi să optaţi pentru pachetul de leasing de care aveţi nevoie. Ce fel de maşini sunt incluse în oferta de leasing de la AutoBoca? 

Suntem foarte exigenţi cu autoturismele ce sunt incluse în flota noastră, tocmai fiindcă vrem să le oferim clienţilor doar ce este mai bun. Aşadar, puteţi închiria modele noi precum VW Polo Automat, VW Jetta, Opel Astra Automat, Suzuki Vitara, VW Touran, Mercedes Benz Vito Tourer şi lista poate continua. În funcţie de necesităţile voastre de transport, noi vă putem oferi un pachet de leasing operaţional personalizat! Agenţii de la departamentul de leasing sunt alături de voi în fiecare moment al procesului.

Photo credit: Bogdan Tofan

AutoBoca are sedii peste tot în ţară (în special în oraşele principale), aşa că nu va fi dificil să ne găsiţi. Orice nelămurire aţi avea, ne puteţi contacta cu încredere şi vom face tot posibilul să găsim o soluţie potrivită pentru a clarifica situaţia.

Descoperiţi chiar acum ofertele de leasing din programul 3Slease! Aflaţi cât de simplu poate fi să aveţi propria flota! Contactaţi-ne cu încredere pentru a afla mai multe lucruri despre 3SLease şi impactul pe care-l poate avea asupra afacerilor voastre!

Oferta inchiriere masini termen lung