Oferte de închirieri maşini pe 1 – 3 luni în Bucureşti

Soluţii de transport pentru 1 – 3 luni în Bucureşti de la Autoboca!

În orice oraş mare este important să te bucuri de o siguranţă auto clară şi mereu sigură. Mobilitatea eficientă şi rapidă a devenit o necesitate pentru foarte mulţi oameni. Zilnic, sunt mii de oameni grăbiţi care vor să ajungă în diferite locuri şi fiecare dintre ei încearcă să evite pe cât de mult posibil traficul. Uneori este inevitabil şi trebuie să gestionăm şi situaţii neplăcute. Acestea sunt mereu prezente în orele de vârf. Din acest motiv este important să găsim în timp util autoturisme de calitate, optime pentru drumuri prin ţară!

Photo credit: Constantin Seghedin

În ultimii ani, zeci de companii multinaţionale şi-au deschis filiale în capitala României. Acest fapt a dus la creşterea numărului călătoriilor în scop de afaceri, cât şi la o creştere economică pentru ţara noastră (mai multe locuri de muncă, crearea unor pachete de servicii noi şi de calitate, îmbunătăţirea nivelului de trăi şi altele). De asemenea, au apărut noi oportunităţi pentru colaborări între investitorii străini şi firmele româneşti. Această fuziune duce şi la creşterea activităţii şi a vânzărilor, implicit şi a nevoilor de transport. Localnicii pot găsi mai uşor locuri de muncă şi evident să se bucure de condiţii de viaţă mai bune!

Photo credit: Constantin Seghedin

În prezent, clienţii au alte standarde în privinţa accesării serviciilor (de toate tipurile şi în domenii diverse). Cu Internetul la îndemână, comenzile pot fi preluate şi online în decurs de câteva minute. Trăim într-o societate în cadrul căreia accentul cade pe mişcare continuă, fără întârzieri şi fără aşteptări îndelungate. Suntem obişnuiţi ca totul să aibă loc în timp real (dacă efectuăm o plată aceasta este tranzacţionată în  decurs de câteva secunde). Aceste aşteptări se transpun şi asupra modului de livrare a bunurilor și serviciilor unei firme. Acestea trebuie să se reinventeze mereu şi să le ofere clienţilor şansa de a accesa servicii profesioniste. Este important să te bucuri de un serviciu care să nu te dezamăgească mai târziu.

Trebuie implementată o strategie care să permită fluidizarea comenzilor şi îndeplinirea acestora cu succes. Într-un oraş precum Bucureşti, timpul de livrare poate fi îngreunat considerabil din cauza traficului aglomerat. Însă, cu o flotă de maşini de calitate, acest impediment va fi mult mai uşor de trecut. Cât de greu este să dezvolţi o flotă cu autoturisme bune? Răspunsul vă poate surprinde: este mai uşor decât bănuiţi.

Desigur, îmbunătăţirea parcului auto (sau crearea unuia nou, de la zero), nu este o sarcină uşoară. Sunt foarte multe elemente ce trebuie luate în considerare, pentru a face alegeri pertinente şi potrivite afacerii tale. De exemplu, va trebui să calculezi costurile pentru fiecare achiziţie nouă, profitul cât şi cheltuieli cu întreţinerea. Vei avea nevoie de modele noi de maşini, din diferite clase pentru a putea îndeplini nevoi de transport diferite. Pentru multe companii (mai ales cele la început), o astfel de investiţie ar fi mult peste bugetul acceptat. Deşi pe termen lung, ar putea fi o idee bună să cumperi autoturismele din capitalul firmei (cu toate că nu este 100% adevărat), este posibil să nu poţi rezista să-ţi desfăşori activitatea corespunzător, din lipsa resurselor financiare.

Însă, asta nu înseamnă că nu sunt soluţii. Din contra! Foarte multe firme (mici şi mijlocii) optează pentru un pachet de leasing operaţional. Este o variantă optimă de a-ţi îmbunătăţi flotă, fără să fii nevoit să blochezi o mare parte din capitalul firmei tale. Desigur, asta înseamnă să găseşti o ofertă de leasing avantajoasă, care să îţi permită închirierea maşinilor pe termen scurt, de 1-3 luni. În cel mai mare oraş românesc nu strică o flotă sigură şi de încredere care să le ofere firmelor soluţii de transport sigure.

Următoarea întrebare este: cum poţi găsi un pachet de leasing care să vină în sprijinul nevoilor tale de transport? Răspunsul la această întrebare îl vei obţine în urma unei cercetări şi analize corespunzătoare a pieţei. În Bucureşti, sunt foarte multe firme de rent a car care dispun şi de programe de leasing. Scopul tău este să identifici acea companie care îţi poate aduce cele mai multe beneficii. Din acest motiv nu trebuie să te grăbeşti. Fiecare decizie trebuie cântărită cu atenţie. Acesta este probabil cel mai bun mod de a găsi o colaborare productivă.

Photo credit: Bogdan Tofan

Informaţia este cheia tuturor investiţiilor de succes. Dacă îţi vei alege parteneri de încredere care dau dovadă de profesionalism, atunci vei avea mult mai multe şanse să pui bazele unei afaceri care va da roade. O modalitate foarte bună pentru a găsi oferte de leasing operaţional de calitate, este să te interesezi de experienţele altor persoane care au accesat astfel de pachete şi de la ce firme anume. În această manieră, vei reuşi să faci o listă cu cele mai bune oferte de leasing operaţional în Bucureşti.

AutoBoca este una dintre acele firme de rent ce îţi pot oferi maşini bune de închiriat pe termen scurt în capitală. Avem sute de clienţi mulţumiţi care au folosit autoturismele noastre atât la drumuri lungi cât şi scurte şi peste tot în ţară. Specialiştii noştri au creat un program de leasing operaţional, 3SLease, special pentru a veni în ajutorul firmelor de variate dimensiuni. Noi îţi punem la dispoziţie maşini noi, din diferite clase şi la preţuri accesibile. Nu este dificil să accesezi un pachet de leasing operaţional de la AutoBoca. Ne poţi contacta oricând şi unul dintre specialişti îţi va crea un pachet special adaptat pentru tine. Cum te poate ajuta AutoBoca să dezvolţi o flotă bună de maşini? În rândurile următoare, vei afla mai multe detalii!

3Slease: soluţii profesionale de leasing în Bucureşti

Este foarte important ca firmele de dimensiuni mici şi medii să poată găsi rapid o ofertă avantajoasă de închirieri maşini pe termen scurt. Pentru o companie ce este în curs de dezvoltare, este crucial să poată ţină pasul cu competiţia. De aceea, trebuie să dispună de toate atuurile pentru a putea oferi servicii de calitate. AutoBoca te poate ajuta să pui bazele unei flote auto deosebite şi la preţuri accesibile. Programul 3SLease permite oricărei firme să se bucure de modele noi de autoturisme din clase diferite. Ce fel de maşini poţi închiria de la Autoboca pentru 1-3 luni în Bucureşti? Răspunsul este: multe şi diverse! În continuare, îţi vom prezenta câteva oferte de leasing operaţional, greu de refuzat!

Firmele start-up, sau cele medii, care au nevoie de maşini pentru o perioadă scurtă (1-3 luni), pot opta pentru pachetul Start Lease. Este o soluţie de leasing operaţional profesionistă pentru cei care au nevoie de mijloace de calitate pe termen scurt. Dacă vei alege să colaborezi cu AutoBoca, vei putea închiria autoturisme precum  noul VW Polo de la 366 euro/lună sau noul model de Polo Automat de la 413 euro/lună. Dacă ai nevoie de o maşină mai mare, atunci poţi opta pentru noul VW Jetta la doar 488 euro/lună!

Photo credit: Bogdan Tofan

Desigur, în programul 3SLease, vei găsi şi alte pachete de leasing operaţional pentru companiile care au nevoie de mijloace de transport pe perioade medii sau lungi. În funcţie de nevoile tale, noi îţi putem oferi servicii de leasing personalizate şi la preţuri avantajoase! AutoBoca are sediu şi în Bucureşti, deci ne poţi găsi cu uşurinţă. Dacă eşti interesat de îmbunatăţirea flotei tale, contactează-ne astăzi şi profită de ofertele noastre de leasing. Cu siguranţă nu vei fi dezamăgit de ofertele firmei noastre!

Autoturisme bune de inchiriat