Oferte de leasing pentru companii în Cluj Napoca

Leasing auto – garanţia unei eficiente sporite a flotei unui IMM

VW Golf de inchiriat Bucuresti

În Cluj Napoca din ce în ce mai IMM-uri apelează la servicii de leasing operaţional pentru a avea acces zilnic la maşini de calitate. A trecut vremea flotelor permanente, care de multe ori implica costuri iniţiale şi de durată foarte mari. Acum managerii de firme prefera să opteze pentru flote auto flexibile şi administrate inteligent.

Popularitatea ofertelor de leasing operaţional nu ne surprinde. Firmele mici şi mijlocii au descoperit avantajele acestor oferte. De altfel, un studiu recent atâta ca din ce în ce mai mule firme apelează la leasing operaţional pentru a pune bazele unei flote auto stabile şi eficiente. Profitul apare dacă mobilitatea firmei este fluidă şi lipsită de restricţii.

Efervescenta economică prin care trece oraşul Cluj Napoca a determinat o repoziţionare a firmelor care oferă servicii de închirieri maşini. În ceea ce priveşte ofertele de leasing operaţional, diversitatea a prins bine firmelor interesate de astfel de servicii. Preţurile variază de la oferta la ofertă şi avantajele de asemenea. Dacă în prezent căutaţi o ofertă de leasing pentru compania pe care o administraţi în Cluj Napoca, cu siguranţă o să găsiţi o multitudine de variante, care mai de care mai atrăgătoare. Cum puteţi găsi o ofertă care să se potrivească nevoilor de transport ale firmei pe care o conduceţi?  Răspunsul la această întrebare poate veni doar după o analiză serioasă a necesitaţilor imediate şi de lungă durată ale firmei voastre.

 

Oferte leasing operaţional în Cluj Napoca de la Autoboca

 

Volkswagen Jetta

Având în vedere că sunt atât de multe firme de leasing operaţional în Cluj este oarecum dificil să găseşti rapid o ofertă bună. De altfel, în astfel de cazuri nu este indicat să vă grăbiţi.

Trebuie să analizaţi cu atenţie fiecare ofertă în parte şi să găsiţi una care să se apropie de profilul firmei pe care o administraţi. Autoboca rent a car este o firmă de la care puteţi alege în Cluj un pachet de leasing operaţional personalizat şi avantajos. Care sunt avantajele unei colaborări cu această firmă? Sunt multe şi fiecare cu beneficii imediate pentru firma voastră. În rândurile următoare vom încerca să le enumerăm. În acest mod o să ştiţi dacă pachetele de leasing 3SLease sunt optime. Oricum noi vă recomandăm să discutaţi direct cu reprezentanţii Autoboca. Ei o să vă ofere informaţii utile despre fiecare pachet în parte.

de unde pot inchiria o masina

  1. Deductibilitate integrală – să ştiţi că rata lunară este 100% deductibila fiscal
  2. Avans 0: nu trebuie să faceţi o investiţie iniţială, ceea ce înseamnă că puteţi aloca fonduri mai uşor activităţii firmei
  3. Mentenanţa integrală: absolut toate reparaţiile şi reviziile sunt acoperite de raţă lunară
  4. 24/24 – 7/7 – asistenta rutieră – dacă întâmpinaţi probleme auto, vă stăm la dispoziţie cu ajutor rapid
  5. Maşina la schimb; dacă aţi avut parte de un accident cu maşină acoperită de pachetul ales, vă oferim una la schimb pentru a vă continua activitatea
  6. Asigurare RCA inclusă
  7. Impozite şi taxe incluse: noi o să achităm toate impozitele şi taxele aferente de drum
  8. Noi suportam în totalitate devalorizarea maşinii

Doriţi să primiţi mai multe informaţii despre pachetele de leasing operaţional de la Autoboca? În Cluj reprezentanţii Autoboca vă vor răspunde rapid la orice întrebare.

Autoturisme bune de inchiriat