Oportunităţi B2B în România: drumul spre o flotă auto diversă

A venit timpul să privim cu atenţie segmentul de leasing operaţional în România

Oferte leasing Romania operational

Din ce în ce mai mulţi manageri de firme încep să se intereseze de pachete de leasing operaţional, oferite de companii rent a car. De altfel, acest trend de business este uşor de înţeles dacă ne gândim la avantajele imediate ale leasingului. În Statele Unite ale Americii, Australia şi Franţa leasingul operaţional reprezintă principală opţiune pentru firmele care au nevoie de flote auto productive şi eficiente. În România atracţia pentru acest segment stârneşte curiozităţi şi întrebări adiţionale. Chiar dacă nu reprezintă prima opţiune, leasingul operaţional a devenit subiect de discuţie pentru multe firme. Drumul spre o flotă auto diversă şi eficientă începe cu o importantă întrebare: care sunt avantajele leasingului operaţional pentru firma mea?

Aceasta este cea mai bună întrebare pe care o puteţi pune atunci când cochetaţi cu ideea de a accesa un pachet de leasing operaţional de la o firmă sau alta. Trebuie să ştiţi dacă firma cu care urmează să colaboraţi o să vă ajute să duceţi mai rapid produsele la clienţi sau diverse puncte de lucru. Atingerea unui grad ridicat de mobilitate este important pentru firme care rulează produse des. Aveţi nevoie de flexibilitate atunci când începeţi discuţiile cu o firmă rent a car. Sunt numeroase oportunităţi de colaborare de care puteţi beneficia. În acest sens nu strică să strângeţi informaţii despre ofertele de leasing prezente pe piaţă. Nu sunt puţine. Având în vedere că vorbim despre o piaţă în dezvoltate, este normal să vedem o gamă variată de oferte. De asemenea în spiritul competiţiei apar şi oferte bune.

Cum puteţi identifica cea mai bună ofertă de leasing operaţional?

Rent a car in aeroport Henri Coanda

Ştim că este oarecum o provocare să mergeţi printre nenumăratele oferte de leasing operaţional şi să alegeţi doar una singură. În prezent mediul virtual poate fi un ajutor pe cinste. Noi am citit numeroase articole în care specialişti auto discuta despre avantajele leasingului operaţional. Acestea explica de la A la Z cum o flotă dezvoltată în urma unui contract de leasing operaţional poate fi cheia succesului. AutoBoca rent a car a dezvoltat un departament special, dedicat acestui segment auto. Am ales specialişti care pot ajuta orice firmă să dezvolte o flotă de încredere. Agenţii AutoBoca de leasing au experienţa necesară pentru a scoate în evidenţă avantajele imediate ale unui pachet personalizat. Flexibilitatea este esenţială atunci când puneţi bazele unei colaborări pe termen lung. Noi înţelegem acest lucru. Din acest motiv o să încercăm să adaptăm ofertele generale la particularităţile firmei pe care o conduceţi.

de unde pot inchiria o masinaÎn cele mai mari oraşe din România (Bucureşti, Iaşi, Cluj Napoca, Bacău, Târgu Mureş şi Braşov) o să găsiţi reprezentanţi AutoBoca care vă pot oferi informaţii detaliate despre pachetele de leasing operaţional disponibile.

Vrem să ştiţi că oriunde v-aţi afla în România, putem găsi o soluţie pentru nevoile voastre de transport. Avem o mobilitate auto ridicată, dezvoltată pentru a ajuta clienţii să-şi îndeplinească obiectivele de transport. Sunt „n” avantaje care pot surveni în urma accesări unui pachet de leasing de la noi. Le puteţi observa şi voi mai jos:

 

Avem şi pachete de leasing pe termen mediu…să ne cunoaştem mai bine…

Dacă nu ştiţi cum să abordaţi procesul de selecţie, nu strică să purtaţi o discuţie mai lungă cu reprezentanţii AutoBoca. Ei vă pot oferi live informaţii utile despre posibilităţile rent a car pe termen mediu şi lung. Pachetul 3SLease de la AutoBoca a fost dezvoltat pentru a întâmpina nevoi de transport precise în rândul unor persoane fizice şi firme mici şi mijlocii. În acest pachet o să găsiţi trei servicii: START Lease, SMALL Lease şi START Smart.

Aceste trei servicii reprezintă soluţii clare pentru cei care doresc să închirieze maşini pe perioade diverse de timp setate între 3 şi 12 luni. Fiecare serviciu rent a car pe termen mediu poate fi personalizat pentru a întâmpina nevoile de transport ale firmei pe care o conduceţi. Aveţi la dispoziţie în prezent posibilitatea de a personaliza fiecare ofertă de leasing. Reprezentanţii AutoBoca vă pot ajuta să înţelegeţi mai rapid care sunt avantajele pachetului 3SLease. De asemenea o să reuşiţi să înţelegeţi cum funcţionează sistemul de închiriere al leasingului operaţional. Doriţi să descoperiţi mai multe lucruri despre ofertele noastre?

Inchirieri auto oras