Optimizare turistică în fiecare zi: călătorii plăcute de vară

vacanta la pojorata bucovina

Vara pornim la drum cu drag! Călătorii minunate alături de cei dragi!   

Luna iunie și-a început valsul vacantelor. Observam cu deosebită plăcere cum prietenii și câțiva membrii ai familiei se bucura de vacante superbe prin România și străinătate. Ei postează cu drag diverse fotografii și clipuri video pe Facebook, Instagram sau Youtube. Le urmărim cu deosebită plăcere și abia așteptăm să le întoarcem favorul cu creațiile noastre. De cele mai multe ori reușim să surprindem bucuria unei vacante în diverse locuri. Daca reușim să zâmbim atunci când suntem plecați de acasă, atunci cu siguranță ne bucurăm de o experiență plăcută. Până la urmă acesta este scopul oricărei vacante: să îmbrățișăm latura haioasă și plăcută a vieții.  

O vacanta frumoasa începe cu primul zâmbet născut din neant. Acel surâs minunat care apare neplanuit poate să dea tonul vacantei. În fiecare zi ne gândim la vacanta, mai ales daca avem un fel de countdown până la momentul plecării. Sunt mulți romani care și-au plănuit vacantele în lunile iunie, iulie sau august. Vremea buna și temperaturile ridicate ne determina să pornim cu drag la mare sau la munte (după preferințe). Fiecare călătorie pe care o facem are potențialul de a deveni o amintire frumoasa. Fie că alegem munții Carpați drept destinație sau Marea Neagra, putem găsi locuri minunate, care să le vizitam cu entuziasm.

Photo credit: Ionuț Dușmanu

Avem la dispoziție atât de multe opțiuni turistice încât cu siguranță vom identifica locul potrivit pentru vacanta. Așa cum probabil ați observat, exista locuri ideale pentru vizite cu familia sau cu prietenii. Sunt locații superbe pentru studiul istoriei, culturii, artei sau religiei. Cum găsim locul optim pentru vacanta noastră? Răspunsul este clar: trebuie să ne documentam.

Daca investim puțin timp, macar câteva ore, într-o documentare atenta, vom găsi relativ ușor un loc pe care să-l exploram. Doriți să vă distrați la mare? Mulți români vor să se bucure de darurile stațiunilor de pe litoralul romanesc. Marea Neagra este „casa” de suflet pentru mulți romani care vor să se distreze. Ar fi bine să alegem o stațiune care să fie pe placul nostru. Vama Veche, Costinești, Eforie Nord, Eforie Sud, Mamaia și multe alte stațiuni pot fi vizitate cu drag, mai ales daca particularitățile lor, sunt în conformitate cu ceea ce vă doriți să faceți.  

Photo credit: Tinel Andronic

Bucuria unei vacanțe minunate

Pe litoralul romanesc o să găsiți o sumedenie de locuri frumoase, care vă pot surprinde plăcut. Să nu uitam de fascinația munților Carpați. Sunt multe stațiuni minunate care merită incluse într-un mic top de călătorie: Vatra Dornei, Sinaia, Predeal, Gura Humorului, Azuga, Frasin, Rarău, Borsa și multe altele. Fiecare stațiune are propia poveste și merita să o descoperim. În acest mod reușim să ne bucuram de o experiență minunată, pe care să o ținem minte ani la rand. Totuși, nu putem uita de magia litoralului romanesc, care uneori devine o bucurie incredibila. Un sejur reușit la Marea Neagra poate rămâne cu noi în forma de amintire o perioadă îndelungată de timp. Și toată lumea vrea să se simtă bine în timpul vacantei.

Vara călătoriile pot fi obositoare din perspectiva căldurii care ne „atacă” constant. Totuși, dacă avem la dispoziție un autoturism bun, echipat cu aer condiționat, atunci drumurile devin mult mai plăcute. Pur și simplu dăm drumul la aerul condiționat și pornim la drum cu ușurință. Confortul contează, mai ales daca avem în fată o călătorie lungă.

Pentru a găsi cea mai bună variantă de drum, este important să ne informam. Pentru o călătorie frumoasă prin tară, am putea opta pentru un serviciu de închirieri mașini. Alegem mașină potrivită pentru drumul pe care-l avem în fata și parca totul vine de la sine. Putina atenție și răbdare nu strică, mai ales daca știm că avem nevoie de un mijloc de transport de încredere.  

AutoBoca și bun venit în România frumoasă!

În 2019 aveți șansa de a închiria mașini bune de la AutoBoca, o firma românească cu peste 10 ani experiență în domeniu. De ce ați putea alege o mașină de la noi? Este bine de știut că avem modele de la producători auto de top. În aceasta lista putem enumera Mercedes Benz, Opel, Renault, Dacia, Hyundai, Volkswagen și alte branduri. Avem categorii precise, unde o să găsiți multe modele interesante, potrivite pentru călătorii specifice. Puteți închiria de la noi microbuze, mașini mini, compacte sau standard. În acest sens, aveți posibilitatea de a închiria de la noi Opel Corsa, Renault Clio, Skoda Fabia, Dacia New Logan, VW Polo, Skoda Rapid, Opel Astra (manual și cu transmisie automată) și altele.  

Contactati-ne cu încredere pentru a închiria o mașină bună de la noi! Agenții AutoBoca sunt mereu la dispoziția celor care au nevoie de informații suplimentare despre mașini sau despre serviciul de închiriere. AutoBoca vă poate ajuta să închiriați rapid mașină dorita! De ce să nu profitați de ofertele noastre de vară?

Inchirieri auto oras