Pași mărunți și entuziasm turistic cu iz feeric prin țară

Minunății turistice îmbrăcate-n povești românești de neprețuit

Românii își iubesc țară și încearcă mereu să-și afișeze devotamentul pentru pământul strămoșesc prin mici acte de patriotism. Loialitatea pentru țară în care trăiește familia, grupul de prieteni se transformă ușor într-o iubire sinceră. Această da glas vieții românești într-o oarecare măsură un sens demn de prețuit. Vatra românească are loc pentru toată lumea. În România, ancestrală Doina și-a retras cântecul, lăsând loc Internetului, IT-ului și grijii pentrunatura. Valorile occidentale au fost îmbrățișate de români. Ei vor să trăiască într-o țară modernă, capabilă să le ofere șanse să reușească în viață personală și profesională. Știm că sunt și probleme, dar toate țările se confruntă cu ele.

Fiecare țară se confruntă cu probleme și nu trebuie să ne concentrăm atenția doar pe ele. Există foarte multe lucruri frumoase, care pot fi descoperite cu drag și entuziasm. Așa cum poate ați observat deja, România poate fi o casă primitoare pentru milioane de turiști români și străini. Știm că nu sunteți surprinși de acest lucru. Ospitalitatea românească este vestită în Europa și nu numai. Fie că turiștii vin din Statele Unite ale Americii, Franța, Italia, China, Japonia și alte țări în România, ei vor să se bucure de experiențe minunate. Eliberarea de sub jugul încins al comunismului a însemnat pentru mulți români șanse de dezvoltare economică. Ei au deschis afaceri, care au prins rădăcini în România și s-au extins pe pământul european.

Știm că an de an se vorbește despre potențialul turistic românesc. Uneori dăm peste soluții interesante iar alteori cădem pradă promisiunilor fără fundament. Totuși, țară noastră rămâne o bucurie turistică pentru foarte multe persoane. De-a lungul anilor am dat peste mulți turiști fericiți, care și-au împărtășit experiențele cu cei dragi. Așa au venit noi oameni în țară, descoperind multe povești interesante.

Photo credit: Constantin Andronic

O nouă experiență turistică minunată: bucurii demne de împărțit cu prietenii

Datorită diverselor forme de relief din România, avem alegeri de făcut, unele mai superbe decât altele. Munții Carpați, Subcarpații, Delta Dunării, cursul fluviului Dunărea, râurile Olt, Mureș, Prut, Siret dau naștere unor experiențe turistice cu totul speciale. Acestea sunt mai mult decât potrivite pentru spiritul nostru explorator. Vrem mereu să dăm peste locuri interesante, cu povești captivante. Și de cele mai multe ori reușim să găsim destinații românești incredibile, care rămân în inimile noastre. Le prețuim mult timp! Mai mult decât atât, acestea devin parte din experiențele de viață care ne ghidează pașii printre momentele grele sau frumoase. Atunci când dăm peste darurile turistice României, încercăm atât cât putem să le punem în valoare. Cum reușim să contribuim la promovarea țării? Ați fi surprinși să aflați cât de ușor promovăm România!

Fiecare poză făcută într-o zona turistică și distribuită în rețele de socializare că Facebook, Twitter, Instagram sau YouTube, reușesc să contribuie la expunerea țării la audiențe noi. Dacă vezi o poză incredibilă cu Sfinxul, Babele, crucea Caraiman de pe platoul Bucegi, parcă îți dorești să ajungi acolo. Aici timpul parcă nu îndrăznește să-și facă apariția, lăsând natură să crească și să dea naștere unor locuri minunate. Am avut deosebită plăcere de a vizită platoul Bucegi de nenumărate ori.

Photo credit: Dusmanu Ionut

De fiecare dată când am ajuns aici, ne-am bucurat de o experiențe plăcute, lipsite de griji sau bătăi de cap. Și este tare plăcut să ajungi într-un loc lipsit de problemele zilnice. Știm că este important să avem un loc al nostru care să ne încânte fizic și mental. Majoritatea oamenilor au un loc al lor, unde se pot relaxa așa cum doresc. Credem că este esențial pentru sănătatea noastră să ne refugiem într-un loc confortabil, cu peisaje minunate și voie bună. Pentru noi, platoul Bucegi este acel loc.

În fiecare an găsim locuri faine care devin parte din noi. Deloc surprinzător, Instagram a devenit o sursă incontestabilă de promisiuni turistice. Acest canal social poate fi de real ajutor pentru toți cei care nu știu unde să pornească la drum și au nevoie de informații utile. De foarte multe ori am găsit la diverse persoane idei de călătorie care le-am pus cu drag în practică. Așa am reușit să descoperim multe locuri faine, imortalizate în fotografii și clipuri video. În nemurate city breakuri românești, am dat peste obiective turistice relativ necunoscute. Așa reușim să explorăm corespunzător orașele vizitate. Dăm peste tot felul de locuri faine, demne de prețuit și împărtășit cu cei dragi.

Photo credit: Dusmanu Adina Alexandra

Recent am avut parte de o vacanță scurtă în capitală României, unde am luat contact cu un puls dinamic, relativ necunoscut. Nu ne așteptăm că Bucureștiul să fie atât de animat. În zona Piața Unirii o să gășiți foarte mulți oameni. Unii bucureșteni își dau întâlnire pentru a socializa și pentru a se plimbă prin centrul vechi.

În același timp, aici vin turiștii străini, care trec pe la Hanul lui Manuc, biserica Stravolopeos, Palatul Parlamentului, Muzeul Național de Istorie sau Palatul Kretzulescu. Aceste locații sunt des vizitate de localnici și străini. Le-am vizitat și noi cu deosebită plăcere. De asemenea, ne-am plimbat și prin parcul Cișmigiu, care ne-a plăcut foarte mult. Aici o să gășiți un loc liniștitor, calm și plin de copilași, bunici fericiți și părinți îngrijorați.

inchiriere opel astra automat drumuri romania

Și dacă aveți nevoie de o mașină de închiriat, cum procedati?

În ultimii ani, am avut plăcerea de a ajută mulți oameni să închirieze mașini bune. De 10 ani oferim servicii de rent a car tuturor celor care ne-au contactat. Uneori nu a fost ușor să răspundem la toate cerințele clienților, dar de cele mai multe ori am depus efort suplimentar pentru a asigura mobilitatea auto dorită de cei care ne-au contactat.

Astăzi ne bucurăm de încrederea clienților, care în proporție de 96% ne recomandă serviciile celor dragi. Această încredere ne onorează dar ne și ambiționează să oferim cele mai bune servicii posibile. Dacă căutați un autoturism de închiriat în această perioada, profitați de ofertele noastre.

În fiecare luna dezvoltăm oferte interesante la diverse mașini. Încercăm să întâmpinăm nevoile de transport ale clienților. De cele mai ori reușim să le oferim clienților acces rapid la mașini bune, chiar dacă trebuie să depunem efort suplimentar. Asadar, dacă vreți să închiriați o mașină de la noi, contactați-ne cu încredere!

Inchirieri auto oras