Pășim cu încredere în anul 2021!

A venit timpul să ne luăm rămas bun de la infamul an 2020!

După 12 luni dificile, cu atât de multe surprize neplăcute și greutăți peste măsură, a venit și mult-așteptata zi de 31 decembrie. Ne luăm rămas bun de la anul 2020 și întrăm cu încredere în noul an, care sperăm să fie mai darnic cu experiențe plăcute și mai puține probleme. Ne-a fost de ajuns în 2020 cât de multe surprize nefericite apăreau în fiecare lună. Încercăm să uităm greutățile anului care a trecut dar vom prețui învățămintele, care nu au fost puține. Din contră!

Românii abia așteaptă să pășească în teritoriul virgin al posibilităților și să redescopere pasiunea pentru călătorii prin țară. Profităm de noul an pentru a ne delecta cu emoții profunde și sesiuni de experiențe frumoase, lipsite de greutăți și stres. Încet și cu grijă, începem să recăpătam libertățile pierdute în timpul pandemiei. Nu o să fie ușor să revenim la normal, dar vom parcurge fiecare pas cu încredere și bucurie. Umbra anului pandemic o să se disipe în tărâmul șoaptelor, iar oamenii vor putea întreprinde activitățile iubite cu plăcere. Timpul devine un prieten de nădejde, care nu ne lasă la greu.

Photo credit: Dusmanu Ionut

Ați pregătit bagajul pentru prima călătorie în 2021?

Din ce în ce mai mulți români și-au pregătit bagajele pentru călătorii plăcute prin România. Bine, nu ne gândim la drumurile cu probleme tradiționale, cum ar fi DN1, unde ambuteiajele sunt comune, mai ales de sărbători. Un sfat util din partea noastră, alegeți cu grijă perioada când doriți să călătoriți prin România.

Evitați locurile tradiționale, unde oamenii se îngrămădesc și traficul devine o corvoadă. În acest mod, călătorii se pot bucură de fiecare moment al călătoriei, fără să întâmpine dificultăți. De altfel, cine dorește să stea ore întregi în trafic, privind în oglindă alți șoferi dezamăgiți de ritmul înaintării?

Photo credit: Dusmanu Adina

Valea Prahovei este una din zonele problemă ale României. În timpul vacanțelor de vară, iarnă sau alte ocazii speciale, românii vin fără număr în această regiune. De regulă, bucureștii folosesc timpul liber pentru a ajunge la munte. Așa că, în drumul lor către Predeal, Azuga, Bușteni, Sinaia sau Câmpina, se formează cozi aparent interminabile. În fiecare an, televiziunile transmit de pe Valea Prahovei problemele cu traficul. An de an. Din nefericire, soluțiile de decongestionare al traficului, întârzie să apară. Sperăm că viitorul să fie mai darnic cu persoanele care vor să exploreze acesta parte a României.

Dacă v-ați pregătit bagajul pentru o posibilă călătorie prin România, sigur aveți anumite așteptări. După un an de pandemie, turiștii români și străini abia așteaptă să iasă din spectrul monotoniei, care a devenit clasică. Nu-i tocmai ușor să uităm tabieturile acumulate de-a lungul anului 2020. Așadar, nu-i tocmai surprinzător să observăm atât de mulți oameni căutând informații despre cele mai frumoase obiective turistice din România.

Turismul românesc în 2021 poate beneficia de atenția sporită a călătorilor. Hotelurile, pensiunile, restaurantele și cafenelele românești sunt pregătite să întâmpine turiștii. Industria HORECA speră că anul 2021 să fie mai darnic decât 2020. Perspective optimiste sunt la orizontul turismului românesc însă cu acest virus complex nu știi niciodată cum vor evolua lucrurile. În ciuda acestei instabilități, români vor să călătorească în noul an, punând accent pe siguranță și grijă la mediul înconjurător.

Care sunt locurile de neratat în 2021?

Wow, ce întrebare interesantă! Există numeroase variante turistice, în funcție de ceea ce doriți să faceți sau să simțiți. Dacă nevoia este de a va odihni atunci varianta cea mai bună este un loc retras undeva la munte, la o pensiune sau hotel care să aibă diverse modalități de relaxare și destindere. Departe de stresul orașului și pulsul sau dinamic, devine mult mai ușor să ne bucurăm de fiecare moment petrecut în natură.

Printre opțiunile de relaxare putem enumera piscina, sauna sau posibilitatea de a primi un masaj relaxant singur sau de cuplu. De asemenea este binevenită și o sala în care să puteți să petreceți timpul efectuând diferite activități sportive. Priveliștea este importantă atunci când corpul are nevoie de liniște și relaxare iar muntele oferă astfel de priveliști în funcție de locația aleasă binențeles.

Dacă sunteți o persoană foarte activă care își dorește o vacanță asemenea puteți alege varianta drumețiilor pe munte sau vizitarea mai multor obiective aflate într-o anumită regiune. Cine nu iubește să descopere spiritul naturii libere? Munții Carpați ne pot surprinde cu povești captivante. Ar fi păcat să fim cu stresul în desagă minții. O putem lasă în orașul care ne cotrobăie prin activitățile zilnice. Când pornim la drum, putem să uităm de stresul cu care am fost obișnuiți zi de zi. Uităm chiar și de stresul pandemiei atunci când suntem în natură.

Foto: Dusmanu Ionut

Vatra Dornei, Pojorâta, Frasin, Gura Humorului și Câmpulung Moldovenesc sunt stațiunile care par să atragă atenția călătorilor români în zona Moldovei. Bucovina și-a păstrat din farmec, în ciuda faptului că a fost lovită destul de puternic de pandemie. Stațiunile sunt populare printre locuitorii orașelor mari din Moldova și Transilvania, care doresc să se bucure de liniștea și frumusețea Carpaților Orientali.

Mâncarea delicioasă din Bucovina și oamenii ospitalieri pot face călătoria un real succes. Știm foarte mulți prieteni care au fost fascinați de darurile Bucovinei. De altfel, trebuie să recunoaștem că această regiune este poate cea mai frumoasă din țară. De ce? Trebuie să vă convingeți la față locului. Fiecare stațiune, cătun, sat și orășel promite să vă seducă cu o poveste sau două despre spiritul autentic bucovinean.

microbuz 7 locuri de inchiriat

Ați vrea să pornim la drum împreună în 2021?

Anul nou a venit cu oferte speciale la numeroase autoturisme. Acestea pot fi închiriate cu ușurință de la noi. Ne-am propus că în 2021 să fim aproape de clienții care vor să redescopere România într-un mod plăcut. Dorim să-i ajutăm să călătorească fără probleme prin țară. Așa că am dezvoltat un parc auto cu modele de la producători auto de renume.

Printre aceștia se numără Dacia, VW, Renault, Mercedes Benz, Opel, Hyundai, Suzuki, Ford și multe altele. AutoBoca oferă servicii de rent a car în România de peste 13 ani. Clienții noștri se bucură de experiențe plăcute! Vreți să vă numărați și voi printre ei? Contactați-ne pentru detalii suplimentare!