Pasiunea pentru călătorii auto de nepreţuit

Iată că urmează să purcedem la un nou drum prin minunata Românie

Au trecut 10 ani de la prima maşină închiriată în micuţul dar cochetul oraş Rădăuţi. Aici am făcut primii paşi în industria rent a car. Nu a fost uşor. A fost o provocare din multe puncte de vedere, dar ne-am „încăpăţânat” să dezvoltăm servicii pe care clienţii să le folosească cu drag. Dacă la început am închiriat prietenilor şi apropiaţilor, astăzi avem o acoperire naţională, ajutând romani şi străini să se bucure de experienţe auto pozitive. În prezent, 96% din clienţii AutoBoca ne recomandă serviciile prietenilor şi nu numai. Înţelegem importanţa dezvoltării unor servicii bune, care să fie în ton cu nevoile imediate ale clienţilor.

Muncim din greu pentru a dezvolta servicii de calitate, întreţinute de pasiunea noastră pentru satisfacţia clienţilor. Aşa cum bine intuiţi, nu este uşor, mai ales când ne gândim la ritmul alert de dezvoltare al industriei şi noile nevoi ale clienţilor care uneori se schimbă de la an la an. Este important să ţinem pasul cu noile trenduri auto şi să le oferim clienţilor serviciile de care au nevoie pentru a-şi îndeplini obiectivele. Ce spun clienţii AutoBoca despre pasiunea noastră pentru calitate auto? Oricând doriţi, aveţi posibilitatea de a citi cele mai recente testimoniale scrise de clienţii noştri. Avem două secţiuni dedicate de testimoniale, una în limba romană şi una în limba engleză, pe care le puteţi accesa cu uşurinţă.

Toată lumea pune accent astăzi pe testimoniale. Firmele înţeleg importanţa unor testimoniale pozitive lăsate de clienţi mulţumiţi de serviciile primite. Din acest motiv, o să găsiţi la majoritatea firmelor mari, secţiuni de testimoniale, unde puteţi descoperi experienţele oamenilor avute cu diverse servicii şi produse. Majoritatea testimonialelor sunt constructive. Au fost numeroase feedback-uri de la clienţi, care ne-au ajutat să remediem anumite probleme şi să dezvoltăm servicii noi (telefon de închiriat).

Photo credit: Tinel Andronic

Călătorii auto plăcute prin România

Ţara noastră este un bastion de bucurii turistice, mai ales dacă alegem să vizităm locuri minunate. Nu putem face o listă care să cuprindă cele mai populare locaţii de vizitat din România. Am redactat variante scurte cu 7 şi 10 locuri de explorat în 2019 dar una care să le cuprindă pe toate este aproape imposibil. De ce? Sunt atât de multe locuri de vizitat în ţara noastră încât cu greu un articol le poate cuprinde pe toate.

Turiştii profesionişti încearcă de cele mai multe ori să scrie despre experienţele lor în locaţii specifice, punând accent pe particularităţile lor. Dacă urmează să pregătiţi o călătorie prin România, nu strică să citiţi şi câteva articole despre locurile pe care o să le vizitaţi. Acesta este un bun mod de a fi informaţi şi pregătiţi de provocări turistice interesante.

Rent VW Jetta in Romania great price
Photo credit: Bogdan Tofan

De-a lungul anilor, clienţii au folosit autoturismele noastre cu deosebită plăcere pe străzile României. Ei au putut să-şi îndeplinească toate obiectivele şi implicit să descopere numeroase locuri faine din ţară. Multe din locurile turistice de top din România se afla în itinerarii internaţionale. Printre acestea se număra castelul Bran, castelul Peleş, Palatul Culturii din Iaşi, oraşul Sibiu, oraşul Sighişoara, oraşul Cluj Napoca, Turnul Chindia şi Curtea Domnească de la Târgovişte, Mănăstirea Curtea de Argeş şi sanctuarul de la Sarmizegetusa Regia. Acestea sunt doar câteva din locurile de renume ale României, uşor de recunoscut şi care atrag vizitatori din diverse colţuri ale Europei.

Ştim cât de important este rolul jucat de autoturism în cadrul unei experienţe turistice. În acest sens, încercam să le oferim clienţilor cele mai bune servicii de rent a car posibile. Uneori este greu şi alteori totul merge de la sine. Indiferent de situaţie, agenţii AutoBoca pun interesul clientului pe primul loc. Noi vrem ca fiecare client care apelează la serviciul nostru să acceseze rapid maşina dorită, fără să întâmpine probleme. În acest sens, am dezvoltat un formular de închiriere online în trei paşi. Simplu şi fără bătăi de cap. Să nu uitaţi: noi vă stăm la dispoziţie. Puteţi folosi chatul, adresa noastră de email sau Facebook messenger pentru a cere sfaturi în diverse situaţii sau dacă pur şi simplu aveţi nevoie de informaţii suplimentare despre o ofertă.

AutoBoca şi maşini de bun venit pentru călătorii minunate

Anul 2019 poate fi ocazia ideală pentru cei care vor să călătorească să se bucure de clipe minunate alături de prieteni buni în noi locuri. Putem lăsa în urma oraşul în care locuim şi toate problemele care-l caracterizează pentru a accesa o sursă de linişte şi odihnă. Suntem mereu în căutarea unor experienţe care să ne bucure trupul şi mintea. Din fericire, sunt multe locuri în România care pot fi sursa de relaxare pe care o aşteptaţi de mult timp. Dacă veniţi după o perioadă lungă şi apăsătoare de stres, un pic de linişte şi relaxare prinde bine.

În concluzie

Dacă în perioada următoare v-aţi propus să porniţi la drum şi aveţi nevoie de o maşină bună, apelaţi cu încredere la noi. Avem câteva maşini de bun venit care vă pot surprinde plăcut la drumuri urbane şi rurale. Vă invităm cu deosebit drag să descoperiţi câteva din maşinile noastre şi implicit ofertele lunare!