Pe termen lung, de ce aș alege leasing operațional

Află acum ce oportunități îți pot duce afacerea la următorul nivel!

Fiecare pas contează într-o afacere. Din acest motiv este important să ai grijă când pui bazele unei strategii. Când ai propria afacere mereu te confrunţi cu tot felul de situaţii stresante, în care trebuie să îndeplineşti multe sarcini într-un termen limită. Nevoia de a fi rapid şi eficient este direct proporţională cu numărul de clienţi pe care îi ai. Competiţia este de asemenea acerbă şi este necesar să depui eforturi constante să îţi îmbunătăţeşti serviciile atât pentru a-ţi menţine cota de piaţă cât şi pentru a putea creşte uşor şi pe termen lung.  Dacă creşti rapid trebuie să ai la dispoziţie toate datele pentru a lua o decizie bună.

De aceea, nu poţi să ignori oportunităţile de expansiune, asociere care ţi-ar putea veni în ajutor şi aduce beneficii considerabile companiei tale. Dacă activezi în sectorul livrărilor, organizărilor de evenimente, imobiliare şi alte tipuri de domenii ce presupun să te deplasezi mult, atunci în mod sigur trebuie să dispui de mijloace de transport de calitate.

Mijloace de transport sustenabile şi care să vină în sprijinul obiectivelor tale. Nu îţi poţi permite să ratezi o întâlnire cu un potenţial investitor sau să duci comenzile cu întârziere. Acest lucru este vital mai ales când trebuie să organizezi şi anumite evenimente. Contează enorm să ai la dispoziţie un mijloc de transport sigur şi uşor de controlat. De altfel, să ştiţi că este mult mai uşor decât credeţi să descoperiţi oferte bune la diverse maşini bune.

Imaginează-ţi cum ar fi să duci produsele cerute de clienţii tăi (fie că este vorba de decoraţii florale, un meniu de catering, pliante etc.) după două ore de când v-aţi înţeles. Întârzierea să fie cauzată de o defecţiune la maşină sau poate din cauză că nu dispuneai de îndeajuns de multe autoturisme.

Din start îţi pierzi un client şi din reputaţie. Asemenea întâmplări îţi pot face foarte mult rău mai ales pe termen lung şi ar putea fi o „portița” pentru competiţie să te scoată din joc definitiv.

Bineînţeles, asta nu înseamnă că la orice mică greşeală rişti să îţi pierzi afacerea. Însă, dacă îţi planifici mişcările în mod inteligent şi reuşeşti să identifici oportunităţi de afiliere şi investiţie potrivite pentru tine ai putea nu numai economisi bani dar şi câştiga noi clienţi.

AutoBoca rent a car ţi-a pregătit pachete cu soluţii viabile de transport: leasing operaţional pe termen lung. Despre ce este vorba? În rândurile următoare ţi se va explica mai concis.

Pachete de leasing operațional pe termen lung de la AutoBoca: cum te pot ajuta?

Leasingul operaţional constă în procesul de închiriere a unui bun său serviciu, pe o perioadă de timp determinată fără a achiziţiona produsul respectiv. Deja se conturează un avantaj foarte important: nu va trebui să faci investiţii foarte mari.

Cum se aplică acest procedeu la pachetele de leasing operaţional de la AutoBoca? Este foarte simplu: noi îţi punem la dispoziţie maşini de închiriat variate şi de calitate înaltă. Tu le poţi folosi pentru a-ţi acoperi nevoile tale de transport pentru cât timp vei considera tu că este necesar.

Foarte multe companii au nevoie de maşini pentru perioadele mai aglomerate, când au mai multe comenzi de onorat sau în program sunt incluse mai multe deplasări. Însă, o dată ce ajungi la un anumit nivel, vei constata că va fi o continuitate în a mari mobilitatea businessului tău. De aceea o soluţie optimă ar fi să alegi pachetul de leasing operaţional pe termen lung.

Aşa vei fi sigur că te vei folosi de maşini bune, de calitate fără să îţi baţi capul cu probleme legate de mentenanţa, revizii, reperaţii şi aşa mai departe. Tu îţi vei folosi energia doar pentru afacerea ta iar orice dificultate legată de maşinile luate prin leasing operaţional nu ţine de tine să o rezolvi, ci de AutoBoca. Toată responsabilitatea este la noi, ca tu să fii liber să îţi foloseşti timpul pentru alte obiective ce deservesc companiei tale.

Care sunt avantajele leasingului operațional pe termen lung?

inchirieri masini termen lungPână acum deja s-au conturat cel puţin două avantaje esenţiale: nu trebuie să faci investiţii mari, deci îţi salvezi capitalul pentru alte oportunităţi şi nu ai costuri extra legate de orice ar implica întreţinerea şi reparaţiile maşinilor. Însă, pe lângă acestea se mai poate adăuga:

  • Flexibilitate 100%: alegi maşinile pe care le vrei tu, pentru perioada de timp pe care o vrei tu (pe termen lung perioada de închiriere este cuprinsă între 6 şi 12 luni);
  • Deductibilitate 100%: rata lunară este fixă și deductibilă fiscal;
  • Transparență 100%: AutoBoca păstrează o comunicare fluidă cu toţi clienţii săi şi ştii exact ce plăteşti, când plăteşti şi pentru ce plăteşti;
  • Suport și mentenanță 100%: indiferent de ce problemă întâmpini cu maşinile luate de la noi, îţi vom oferi soluţii, chiar şi o maşină la schimb;
  • Taxe, impozite, asigurare, costuri acoperite 100%: absolut orice ţine de costurile necesare pentru întreţinerea maşinilor revine în detrimentul AutoBoca. Noi plătim asigurarea CASCO, RCA şi orice alte impozite aferente;
  • Profesionalism 100%: ne place să ne tratăm clienţii aşa cum vrem şi noi să fim trataţi, şi nouă ne place profesionalismul!

Avantajele unui pachet de leasing operaţional pe termen lung sunt consistente şi poate fi soluţia de care ai tu nevoie. Acel extra care să te plaseze cu o poziţie mai sus în domeniul în care activezi. De ce să ratezi această oportunitate?

Contactează astăzi unul dintre agenţii AutoBoca şi vei afla în detaliu cum un pachet de leasing operaţional pe termen lung îţi poate creşte afacerea ta. De ce să nu profitaţi de această ocazie pentru a accesa o ofertă avantajoasă de leasing operaţional?

Oferta inchiriere masini termen lung