Pe termen lung, profesionalismul îşi spune cuvântul

Orice business are nevoie de siguranţă suplimentară când vine vorba de parcul său auto…

 

De unde pot inchiriat vw jetta

În cele mai importante oraşe din România, piaţa economică impune anumite strategii şi oferte speciale. Atunci când vine vorba de businessuri „sănătoase” ştim cât de important este să dezvoltaţi flote auto generoase şi productive.

Oamenii de afaceri înţeleg cât de important poate fi accesul la mijloace de transport sigure şi uşor de controlat. Cum puteţi dezvolta şi voi o flotă auto productivă? Răspunsul la această întrebare vine după lungi şi atente analize a ofertelor existente. Cea mai bună variantă la necesităţile auto ale unei firme vine în formă leasingului operaţional. Autoboca are un departament special de leasing, unde lucrează agenţi profesionişti, pregătiţi mereu cu informaţii detaliate despre cele mai bune oferte.

Un parc auto bun include maşini de calitate, care pot fluidiza transportul auto dintr-un loc în altul. Fiecare flotă auto necesită o notă profesionistă. Am observat că mulţi administratori şi manageri de firme doresc să acceseze programe de leasing utile, capabile să vină cu un impact pozitiv asupra business-ului. Din fericire puteţi găsi în flota Autoboca autoturisme de calitate, ce pot spori calitatea auto a fiecărui drum întreprins. Având în vedere că avem multe opţiuni de analizat, considerăm că o discuţie se impune.

De fiecare dată când discutam cu clienţii noştrii, încercam să le oferim o imagine completă a pachetelor de leasing operaţional de la Autoboca. Cu cât ştiţi mai multe despre ofertele noastre, cu atât o să vă fie mai uşor să luaţi o decizie. Ştim că uneori poate fi dificil să înţelegeţi de ce o ofertă este mai bună decât altă dar cu certitudine noi depunem efort serios pentru a vă informa corespunzător.

 

De ce puteţi alege o colaborare cu Autoboca leasing şi nu cu altă firmă?

 

de unde pot inchiria o masina

În ofertele noastre o să găsiţi câteva avantaje pe care nu le puteţi ignora. Agenţii Autoboca ce lucrează în cadrul departamentului de leasing operaţional o să vă spună în lux de detalii care sunt avantajele pachetelor noastre de leasing. Indiferent de dimensiunea firmei pe care o administraţi, cu certitudine o să găsiţi la Autoboca câteva oferte interesante.

Vrem să găsiţi într-un timp relativ rapid cele mai bune variante şi implicit să alegeţi una potrivită firmei pe care o conduceţi. Aveţi în prezent oportunitatea de a alege o ofertă leasing avantajoasă. În rândurile următoare o să găsiţi expuse câteva din cele mai interesante avantaje ale pachetelor de leasing operaţional de la Autoboca:

 

  1. Deductibilitate integrală
  2. Avans 0
  3. Asigurare RCA şi CASCO
  4. Mentenanţa completă
  5. Asigurare rutieră zilnică 24/7
  6. Maşina la schimb
  7. Diversitate auto – maşini de calitate de la producători auto de top
  8. Taxe incluse
  9. Transparenta completă – fără comisioane ascunse
  10. Aprobare rapidă

 

Preţul contează dar calitatea şi mai mult…

În 2016 aveţi şansa de a dezvolta un parc auto stabil şi uşor de accesat. Prin intermediul Autoboca puteţi avea mereu la dispoziţie un set de maşini de calitate, pe care şoferii din firma să le aprecieze. Până la urma noi ne dorim să vă dezvoltaţi armonios flota. Atunci când ştii că ai o flotă generoasă şi puternică devine mult mai uşor să te deplasezi dintr-un loc în altul. Sunteţi dornici să aflaţi mai multe lucruri despre ofertele noastre de leasing?

Autoturisme bune de inchiriat