Personal drăguţ şi sociabil

Cât de greu poate fi să colaboraţi cu firma rent serioasă în Cluj?

În toamna anului 2017 mulţi oameni abia aşteaptă să călătorească prin diverse regiuni ale Transilvaniei. Ei au nevoie de relaxare şi încearcă atât cât pot să se delecteze cu peisaje naturale speciale şi evident de prezenţa unor prieteni buni. Cine nu doreşte să se relaxeze puţin după câteva luni de muncă? Oraşul Cluj Napoca este recunoscut pentru dărnicia să turistică şi culturală, motiv pentru care puteţi stabili un itinerariu destul de fascinant. Pentru a vă putea mişca în linişte şi fără restricţii, credem că este important să aveţi dispoziţie un mijloc de transport eficient. Au trecut vremurile când mijloacele de transport în comun dominau posibilităţile de transport existente.

În Cluj Napoca o să găsiţi cu certitudine variante de transport flexibile şi uşor de accesat. Dacă în Occident serviciile de rent a car au o lungă istorie de clienţi mulţumiţi, în ţara noastră serviciul este încă destul de nou. Totuşi se poate observa o revitalizare a serviciului, fiind accesat în 2017 de foarte multe persoane (venite din străinătate dar şi localnici). În prezent mulţi oameni doresc să închirieze în Cluj Napoca o maşină bună, în ton cu nevoile lor de transport specifice. Dacă şi voi încercaţi în prezent să închiriaţi un autoturism de calitate, atunci nu strică să petreceţi câteva ore căutând informaţii despre cele mai bune oferte de transport existente.

În Cluj mulţi clienţi prefera serviciile Autoboca

Aşa cum poate aţi observat şi voi, mulţi oameni încearcă să găsească un autoturism bun de condus pe străzile româneşti. Este foarte important ca fiecare procesul de selecţie să fie gestionat cu atenţie. Durează ceva timp să treceţi în revistă cele mai bune oferte de rent din Cluj Napoca. De ce? Sunt multe firme care oferă servicii de închirieri în oraşul, considerat de mulţi, inima Transilvaniei. Dintre acestea, Autoboca pare a atrage atenţia clienţilor cu maşinile sale de bun venit şi preţurile avantajoase. De ce aţi putea colabora şi voi cu firma noastră în Cluj? În primul rând, noi depunem efort în fiecare zi pentru a ne asigura că fiecare client are parte de o experienţă pozitivă.

De fiecare dată când apelaţi la serviciile Autoboca o să primiţi toată atenţia noastră. Vrem să ne asigurăm că maşina aleasă nu o să vă dezamăgească. Din acest motiv suntem foarte atenţi atunci când oferim un autoturism spre închiriere. Dacă totuşi nu doriţi să citiţi caracterizarea noastră despre serviciile pe care le oferim, atunci puteţi descoperi fără probleme ce spun clienţii. Ei sunt în măsură să ofere un feedback util despre experienţele lor trecute cu firma noastră. Sunteţi pregătiţi să descoperiţi cum văd clienţii experienta Autoboca? În rândurile următoare o să citiţi răspunsurile clientului Constantin-Iulian Tarpascu. Am dori să folosim această ocazie pentru a îi oferi mulţumiri clientului pentru răbdarea de care a dat dovadă atunci când a completat chestionarul nostru de calitate.

Ar trebui să menţionăm că clientul a închiriaţi autoturismul Suzuki Vitara în Cluj Napoca în perioada 09.10 – 12.10.2017. El a fost mai mult decât mulţumit atunci când a predat maşina. De asemenea autoturismul a fost relativ recent în flota Autoboca.

Răspunsurile clientului Constantin-Iulian Tarpascu la întrebările chestionarului sunt următoarele:

Cât de mulţumit aţi fost de raportul calitate-pret?

5 STAR – Comentariu:

Cât de mulţumit aţi fost de modul în care aţi fost primit/întâmpinat de personalul de la biroul de închiriere

5 STAR – Comentariu: Un personal drăguţ şi sociabil.

Cum apreciaţi timpul petrecut la preluarea maşinii?

5 STAR – Comentariu: Timpul de aşteptare a fost destul de scurt.

Cum apreciaţi timpul petrecut la predarea maşinii?

5 STAR – Comentariu: A fost un timp scurt la predarea maşinii.

Cât de mulţumit aţi fost de curăţenia maşinii?

5 STAR – Comentariu: Autovehiculul a fost curat,la primirea acestuia.

Cât de mulţumit aţi fost de starea tehnică a maşinii?

5 STAR – Comentariu: Maşina s-a comportat fără probleme tehnice de orice natură.

Cum apreciaţi locaţia biroului de închirieri? uşor/greu de găsit

5 STAR – Comentariu: A fost uşor de găsit.

Ne-ai recomanda şi altora?

5 STAR – Comentariu: Vă recomand cu cea mai mare plăcere.

Veţi apela la serviciile noastre în viitor?

DA – Comentariu: Voi apela cu siguranţă la serviciile dumneavoastră.

Putem publica răspunsurile tale pe site-ul nostru www.autoboca.ro?

DA– Comentariu:

În oraşul Cluj Napoca aveţi mereu posibilitatea de a alege un serviciu profesionist de închiriere. Autoboca este mereu la dispoziţia celor care doresc să conducă maşini bune, fără să întâmpine probleme. Te putem ajuta să porneşti la drum cu plăcere şi fără stres. Eşti pregătit şi tu pentru o experienţă Autoboca? Sperăm că răspunsul vostru este DA, deoarece noi suntem pregătiţi să vă oferim access la servicii profesioniste!

Inchirieri masini