Personalul Autoboca extrem de prietenos

Clienţii pe primul loc mereu la noi! Descoperă şi tu ospitalitatea noastră!

Mulţi oameni se întreabă dacă serviciile de rent-a-car din România se ridica la nivelul de calitate din străinătate. Răspunsul este da, mai ales dacă alegeţi să colaboraţi cu firme profesioniste, recunoscute pentru serviciile prestate zilnic. Din acest motiv nu trebuie să vă grăbiţi atunci când urmează să închiriaţi o maşină în România. Trebuie să căutaţi cu atenţie printre ofertele existente şi în acest mod să găsiţi una în concordanţă cu nevoile voastre. În rândurile următoare o să găsiţi informaţii utile despre cum să abordaţi căutarea unui serviciu de rent.

Alegerea unui serviciu de rent care să pună accent pe calitate în România este uneori dificil, mai ales dacă faci acest lucru pentru prima oară. Există un număr ridicat de incertitudini asociat cu acest proces, de regulă cauzate de lipsa informaţiilor clare şi precise referitoare la clauzele unui contract de închiriere. Nu ştii dacă ceea ce ţi se promite va fi respectat şi nici dacă maşina închiriată se va ridica la nivelul aşteptărilor tale.

Un client nou are nevoie de date utile privind cele mai bune servicii de rent din România. Doar în această manieră vei putea face alegeri inteligente care îţi vor aduce mijloacele de transport de care ai nevoie. Deşi iniţial, poate ţi se va părea complicat, cu ajutorul unei firme profesionale, acest proces poate fi mai simplu decât crezi! În acest sens este important să ajungeţi unde trebuie.

Photo credit: Marius Isac

Orice lucru întreprins pentru prima dată aduce un anumit factor de stres şi de îndoială. Deşi nu poţi elimina toate variantele negative, cu siguranţă poţi diminua din risc (atât cât este posibil). Cu răbdare, atenţie şi informaţii corespunzătoare, vei identifica cele mai bune opţiuni de pe piaţă. De regulă, sursele valoroase sunt recenziile, comentariile şi testimonialele lăsate de alţi oameni care au accesat aceleaşi tipuri de servicii de care ai şi tu nevoie.

În funcţie de reacţiile lor, poţi determina cu mai multă acurateţe dacă o firmă merită interesul tău sau nu. Nu doar atât, însă poţi afla recomandări, sugestii privind ce modele de autoturisme sunt bune de închiriat pentru a cutreiera România pe timp de iarnă.

Photo credit: Bogdan Tofan

Cu Internetul la îndemână, accesul la acest tip de informaţii se poate face doar cu câteva click-uri. Sunt numeroase forumuri, site-uri de socializare, bloguri, unde specialiştii şi alţi clienţi îşi prezintă experienţele auto. Aşa, vei putea compila o listă cu cele mai bune firme de rent de pe piaţa românească şi să analizezi apoi serviciile lor.

La final, o vei alege pe cea care oferă atât maşini de calitate cât şi preţuri mici. Şi fiindcă luna decembrie este o lună destinată promoţiilor, cu siguranţă vei identifica câteva oferte bune. De ce să nu profitaţi de o reducere dacă aceasta este la îndemâna voastră?

AutoBoca este una dintre companiile de rent de top din România, ce pune accent pe nevoile clientului. Pentru noi este foarte important ca toţi cei care ne păşesc pragul să fie mulţumiţi de serviciile noastre. Încercam mereu să le oferim clienţilor noştri maşini bune, la preţuri avantajoase. Nu este întotdeauna simplu, însă la AutoBoca nu va trebui să faci compromis la calitate.

Ştim că aşteptările sunt mari, însă nu ne este frică să depunem eforturi suplimentare pentru a le îndeplini. Politica noastră include profesionalism şi transparentă pe toate nivelurile: de la maşinile incluse în flota până la agentul care va prelua închirierea. Am pus la punct un sistem de rent eficient care îţi va permite ca în doar câteva minute să poţi porni la drum.

Photo credit: Bogdan Tofan

Bineînţeles, nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Te invităm să citeşti testimonialele şi feedbackul lăsat de cei care au ales maşinile AutoBoca. Conform statisticilor obţinute, 96% dintre aceştia ne-ar recomanda mai departe. În acest sens, de ce să nu îţi oferim şi un exemplu concret? În rândurile următoare, vei găsi feedbackul lăsat de doamna Mihaela Donisa ce a închiriat un VW Polo din Suceava în perioada 24 Noiembrie – 27 Noiembrie 2017.

Experienţa ei cu AutoBoca poate fi sumarizată în cuvintele „se cunoaşte că la această firmă clienţii sunt pe primul loc”. Doamna Donisa a fost foarte mulţumită de amabilitatea agenţilor noştri, timpul de preluare cât şi starea în care i-a fost încredinţată maşina. Haide să afli acum mai multe detalii privind ce servicii poţi să obţii de la AutoBoca!

Eficient, personal prietenos şi maşini bune: alege AutoBoca pentru călătorii lipsite de stres!

Suceava este unul dintre oraşele principale din nordul Moldovei şi în ultimii ani, din ce în ce mai mulţi oameni îşi fac drum prin această aşezare montană. Suceava este în plină dezvoltare economică şi are un potenţial turistic considerabil. Din acest motiv, foarte mulţi turişti aleg să îşi petreacă vacanţele aici, explorând spiritul autentic românesc. Sunt multe obiective istorice care merită atenţia ta şi te pot ajuta să descoperi mai multe detalii despre istoria ţării noastre.

Photo credit: Bogdan Tofan

Însă, traficul este pe măsură şi poate fi un element neplăcut pe parcursul călătoriei tale. De aceea este important să dispui de o maşină de calitate, practică şi uşor de controlat. VW Polo poate fi o alegere excelentă pentru acest scop. Este un model de autoturism special creat pentru a înfrunta aglomeraţia şi datorită dimensiunii sale, te vei putea deplasa cu uşurinţă şi fără probleme.

Desigur, noul VW Polo dispune de toate condiţiile necesare pentru un nivel ridicat de confort şi siguranţă. Clienţii noştri ce au ales acest model nu au fost dezamăgiţi de performanţă la drum. Iată şi experienţa doamnei Donisa cu noul VW Polo introdus în flota noastră:

Photo credit: Bogdan Tofan

Mulţumiţi de personalul de la biroul de închiriere? Răspuns: Întotdeauna am apreciat faptul că personalul de la Autoboca este extrem de prietenos şi se cunoaşte că îşi pun clienţii pe primul loc.

Cum apreciaţi timpul petrecut la preluarea maşinii? Răspuns: Avionul nostru a aterizat la Iaşi în loc de Suceava şi am putut reorganiza ora de preluare a maşinii. Am fost în contact telefonic astfel încât nici noi nici personalul Autoboca nu am pierdut mult timp la aeroport.

Cum apreciaţi timpul petrecut la predarea maşinii? Răspuns: La fel, extrem de rapid ca şi la preluare. Ne aşteptau în parcare, în ciuda vremii 🙂

Cât de mulţumit aţi fost de curăţenia şi starea tehnică a maşinii? Răspuns: Foarte curată. Maşină nouă, a mers foarte bine.

Cum apreciaţi locaţia biroului de închirieri? uşor/greu de găsit 4 STAR – Comentariu: E uşor de găsit, probabil că ar fi mai confortabil dacă ar fi mai mult loc. Deocamdată e bine şi aşa.

Ne-ai recomanda şi altora? 5 STAR – Comentariu: Desigur, am închiriat maşina de 3-4 ori şi de fiecare dată a fost o experienţă pozitivă.

Veţi apela la serviciile noastre în viitor? DA

Putem publica răspunsurile tale pe site-ul nostru www.autoboca.ro? DA

După cum se poate observa şi din răspunsurile oferite de doamna Mihaela Donisa, agenţii noştri au făcut tot posibilul pentru că maşina să fie pregătită în timp util pentru călătoriile clientului nostru. Nu doar atât, însă ne-am ocupat de procesul de închiriere rapid şi fără bătăi de cap. Sunt elemente importante mai ales pentru cei care nu vor să îşi irosească timpul cu astfel de formulare.

Dacă vrei şi tu să te bucuri de un autoturism de calitate, la un preţ avantajos, atunci alege să colaborezi cu AutoBoca! Luna decembrie vine cu multe oferte şi multe modele noi de maşini de bun venit. În flota noastră, vei găsi mijloace de transport potrivite pentru orice tip de călătorie. Descoperă-le şi tu maşina ideală pentru următorul tău drum prin România!

Inchirieri masini