Planuri inteligente pentru amintiri de neuitat în România

autoturisme bune calatorii romania 2020

Redescoperim România și darurile sale turistice! Începem cu dreptul!

Am fost mai mereu dornici să explorăm țara și obiectivele sale turistice. Câteodată este dificil să ne dedicăm complet călătoriei. Tot ceea ce ne oferă România, poate fi copleșitor de frumos sau pur și simplu ceva deosebit. Munții Carpați, râurile Olt, Siret, Jiu, Mureș, fluviul Dunărea, Marea Neagră și Delta Dunării au schițat cu precizie relieful României, pe care-l admirăm cu drag de fiecare dată când călătorim prin țară. Întotdeauna ne-am dorit să strângem informații frumoase despre țara în care trăim. Așa că ciulim bine urechile și ne îndreptăm privirea către lucrurile cu adevărat speciale.

Experiențele turistice românești pot fi incredibile, mai ales dacă le împărtășim cu oameni dragi. În fiecare regiune din țară, turiștii au la dispoziție câteva obiective și activități interesante, menite să se transforme în amintiri WOW! Știm că anul acesta a fost mai greu decât ceilalți.

Am trecut prin multe greutăți, unele mai apăsătoare decât altele. Chiar și în ciuda acestor lucruri, privim cu optimism către oportunitățile viitorului. Sperăm că lucrurile se vor redresa și vom putea reveni la normal, așa cum o să fie definit el. Până atunci, rămânem cu responsabilitatea drept ghid în toate activitățile zilnice.

Cuprins articol:

  • Pas cu pas, explorăm responsabil România
  • Călătorii plăcute cu autoturisme de la AutoBoca

Atunci când începem să cochetăm cu ideea unei călătorii prin țară, dăm peste atât de multe opțiuni, care mai de care mai fascinante. Mirajul excursiei perfecte ne invită să ieșim din spectrul tradiționalului și să căutăm cât mai multe văriante posibile. Avem prieteni către petrec săptămâni întregi căutând informațîi despre cele mai bune locuri de cazare, oferte de mobilitate auto (rent a car) și activități de întreprins.

Ei vor să fie siguri că alegerile făcute nu o să-i dezamăgească. Acum că oferta turistică internă este mai prietenoasă și sigură decât cea din străînătate. Știm că sunt români care și-ar fi dorit să plece în Grecia, Spania, Franța sau Italia însă pandemia a lovit puternic în liberă circulație. Din motive de siguranță sanitară, românii au fost nevoiți să rămână în țară și să găsească soluții turistice intern. Zis și făcut!

Photo credit: Dusmanu Ionut

România reprezintă o opțiune turistică extraordinară, deoarece oferă de toate pentru toți. Aveți ce să faceți și cum să utilizați timpul la maximum. Atenția la detalii poate fi mai mult decât utilă într-un asemenea demers. Noi vă recomandăm să nu vă grăbiți. Utilizați cu încredere internetul pentru a descoperi așa cum se cuvine parametrii vacanței ideale de toamnă și iarnă. Câtevă sfaturi practice:

  • 1. Citiți bloguri de călătorie. Aceste sunt mai mult decât utile în descoperirea României. Consultați cu încredere și categoria noastră de blog „Descoperă România Autentică”, unde o să gasiti o sumedenie de articole interesante despre tot felul de locuri faine de vizitat. Țara este atât de frumoasă și promite să ofere experiențe extrem de plăcute.
  • 2. Vloggurile de călătorie. YouTube a devenit o sursă de inspirație pentru foarte mulți călători. Noi urmărim cu deosebit interes aventurile unor călători profesioniști, care-și câștigă existența descoperind locuri faine din întreaga lume.
  • 3. Google Maps (Hărți) sau Waze. Puteți folosi aceste unelte digitale (aplicațîi) pentru a identifica cele mai bune rute până la destinația aleasă. Aceste aplicații pot fi perfecte atunci când nu știți drumul optim. Noi le folosim mereu pentru a planifica călătoriile prin țară.
  • 4. Instagram. Această rețea de socializare este potrivită pentru călătorii care vor să vadă din timp ce îi așteaptă. Cum poate fi utilizată? Simplu! Căutați în bară hashtagul locației pe care urmează să o vizitați. Așa o să primiți acces rapid la poze făcute de oameni care au vizitat la fața locului. Așa o să luați mai ușor decizia de a vizita anumite locații.
Photo credit: Dusmanu Ionut

Pas cu pas, explorăm responsabil România

Într-un moment în care trebuie să conviețuim cu virusul Covid-19, avem nevoie măsuri de siguranță și protecție de fiecare dată când ieșim din orașul în care locuim. Purtăm mască? Check! Ne spălăm mâinile des și mai mult de 20 de secunde? Check! Avem la noi gel dezinfectant pentru mâini? Da! Păstrăm distanța socială față de celelalte persoane din societate? Da! Acestea sunt regulile de baza pe care trebuie să le respectăm.

Nu sunt grele. În ciuda faptului că anul 2020 este unul complex și imprevizibil, avem și oportunități turistice de care putem profită. În acest an, ne putem concentra pe darurile turismului românesc. Credem că România are un potențial imens, cu oferte speciale pentru toți cei care vor să o descopere.

Photo credit: Dusmanu Ionut

Istoria, natura, arta și cultura „lucrează” împreună pentru a oferi turiștilor, indiferent de unde sunt ei, experiențe vibrante, de neuitat. De altfel, ori de câte ori ascultăm interviurile turiștilor străini care au vizitat România, vedem fericirea din ochii lor că au ales să vină la noi. Bine, mai sunt și câțivă turiști care aveau așteptări mai mari de la infrastructură românească.

Până la urmă, România este o țară membră U.E și așteptările sunt oarecum normale. Totuși, poate în următorii ani, lucrurile se vor schimbă și vom putea călători pe șosele românești mai bune. Ar fi util să păstrăm un nivel ridicat de precauție în trafic. Nu trebuie să ne grăbim pentru a ajunge la destinație. Această nu o să plece, ci o să ne aștepte cu bucurie. Fiecare călătorie pe care o facem prin țară, merită atenția cuvenită.

Photo credit: Dusmanu Ionut

Dacă explorăm responsabil România, atunci și țara o să ne recompenseze cu experiențe plăcute. În acest an, locurile turistice tradiționale, par a fi mai vii că niciodată. În turismul intern, se da o lupta pentru supraviețuire. Această este destul de cruntă și nu prea lasă prizonieri.

Fiecare business încearcă să reziste presiunii sanitare impuse de noul coronavirus. Unii au reușit să găsească soluțîi optime pentru păstrarea businessului activ și eficient. Așa cum bine știți, segmentul de rent a car din industria serviciilor, a fost puternic afectat de criză sanitară și starea de urgență. Nu a fost deloc ușor. Astăzi, putem să ne întâmpinăm clienții cu mașini de bun venit, curate și igienizate.

o masina de inchiriat buna

Călătorii plăcute cu autoturisme de la AutoBoca

De 12 ani, AutoBoca oferă românilor și străinilor acces rapid la mașini de calitate. Acestea au fost folosite cu încredere pe străzile României. În acest sens, vă invităm cu drag să citiți testimoniale, scrise de clienții AutoBoca. Aceștia au răspuns pozitiv invitației noastre de a completă chestionare de calitate.

Vrem să le mulțumim cu servicii de rent a car de încredere. Așadar, muncim în fiecare zi pentru a dezvolta cele mai bune servicii posibile. Acestea pot fi accesate cu ușurință online. Aveți acces la un formular online, în 3 pași, foarte ușor de completat. Noi vă putem ajuta să descoperiți mai ușor mașina optimă de drum! Contactați-ne cu încredere pentru a obține mai multe informații despre ofertele lunare și nu numai!