Polo Automat pentru călătorii minunate în Rădăuţi

rent vw polo in romania great price

Minivacanţe în Bucovina cu o maşină cu transmisie automată de la AutoBoca

Mulţi turişti ar afirma cu toată încrederea că unul dintre cele mai plăcute moduri de a petrece timpul liber ar fi să călătorim. Este înscris în genă umană să dorim să explorăm, să descoperim, iar această curiozitate ne-a ajutat să evoluăm şi să progresăm de-a lungul secolelor.

În plus, chiar este indicat să ieşim din rutina zilnică şi să ne concentrăm atenţia asupra altor lucruri sau locuri. În această manieră, ne putem extinde orizonturile, modalitatea de a gândi şi chiar şi învaţa multe elemente fascinante fie despre propria cultură sau de cea a altei țări.

Photo credit: Tinel Andronic

Întreaga planetă este o sursă constantă de miracole, dacă am sta să analizăm cu puţină atenţie. Oceanele, mările, deşerturile, munţii sunt doar câteva exemple a măreţiei naturii şi a frumuseţii ce ne stă oricând la dispoziţie. Ar fi chiar păcat să nu profităm şi să nu ne bucurăm de momente de relaxare împreună cu oamenii dragi inimii.

Din păcate, puţini sunt cei care îşi pot permite să îşi petreacă vacanţele pe insule exotice în celălalt colţ al lumii (pe lângă Noua Zeelandă, Thailanda sau altele). Însă, de multe ori nici nu este nevoie să plecaţi prea departe pentru a vă bucura de locaţii de-a dreptul incredibile, mai ales din punct de vedere natural. Ţara noastră a fost binecuvântată cu resurse variate ce permit numeroase posibilităţi turistice. Totul depinde de preferinţele voastre!

Photo credit: Ștefania Lău

În fond, ce poate fi mai încântător, dacă nu să explorăm câteva porţiuni din frumuseţea ţării noastre? România este un adevărat paradis natural pentru cei care caută locuri departe de agitate, aglomeraţie şi stres. Avem munţi frumoşi, lacuri calme, mare generoasă şi zeci de construcţii impunătoare ce au propria poveste de împărtăşit.  Practic, în România, avem la îndemână toate ustensilele pentru o vacanţă de vis şi care nu ne depăşeşte nici bugetul.

Photo credit: Bogdan Almajan

De unde anume să începeţi explorarea României? După o simplă căutare online, cu siguranţă veţi găsi zeci de indicaţii şi sugestii, însă majoritatea călătorilor (şi romani şi străini), arata o preferinţă faţă de Bucovina. De ce anume? Este dificil de surprins în câteva cuvinte, însă de îndată ce veţi ajunge aici, veţi constata că Bucovina parcă se deosebeşte cu desăvârşire de celelalte regiuni. Veţi găsi ceva aparte, unic, ce va încânta sufletul şi inima şi aduce un plus de linişte şi calm.

Împreună descoperim Bucovina, un ţinut de poveste

Bucovina este un mix frumos între spiritualitate, natura şi istorie. Aici tradiţiile şi obiceiurile străvechi sunt literă de lege şi în preajma oricărei sărbători importante, veţi putea participa la adevărate ceremonii. Din exterior pot fi considerate ca nişte piese de teatru bine coordonate ce au de transmis un mesaj important: respect faţă de natură şi respect faţă de divinitate.

Oamenii, deşi duc vieţi relativ simple, trăiesc după principii bine înrădăcinate. Prin comportamentul lor, ne putem readuce aminte de adevăratele elemente importante din viaţa noastră: familia. Suntem prea învăţaţi să trăim într-un ritm alert, aşa că o mică pauză poate fi mai multe decât binevenită.

Photo credit: Ionuț Dușmanu

Puteţi planifica o mică escapadă romantică alături de persoana iubită fie chiar şi pentru un weekend. Important este să găsiţi un loc unde vă puteţi refugia de greutăţile înfruntate de-a lungul anilor şi să vă încărcaţi cu energie. Bucovina poate fi destinaţia perfectă. Aici vă puteţi delecta de peisaje superbe şi puteţi vizita câteva dintre monumentele şi lăcașele de cult de interes.

Mii de pelerin vin anual în Bucovina pentru a se reculege la una dintre zecile de mănăstiri. Voroneţ, Moldoviţa, Putna, sunt doar câteva obiective ce merită incluse în itinerariul vostru. Chiar dacă nu sunteţi o persoană religioasă, aceste construcţii au o valoare deosebită pentru patrimoniul cultural românesc şi merită atenţia voastră.

Photo credit: Ionuț Dușmanu

De asemenea, puteţi vizita Cetatea de Scaun a Sucevei, una dintre cele mai importante fortăreţe construite de voievozii Moldovei. Rădăuţi în sine, poate fi un orăşel montan fermecător. Deşi micuţ, este bogat în locuri minunate şi aveţi access uşor către munţi şi alte zone turistice foarte căutate.

Pentru a călători cu plăcere, veţi avea nevoie şi de un mijloc de transport pe măsură. Bucovina este o zonă predominant muntoasă, aşa că veţi avea nevoie de o maşină capabilă să înfrunte dificultăţile rutiere însă şi uşor de condus. Aici intervine AutoBoca, o firmă de închirieri auto, mereu pregătită să vă ajute să porniţi la drum cu un zâmbet.

Photo credit: Ștefania Lău

Aşadar, pentru o mini vacanţă în Bucovina, vă recomandăm să închiriaţi o maşină mini cu transmisie automată şi anume, VW Polo Automat. De ce să optaţi şi voi pentru acest model? De ce să vă încredeţi în serviciile noastre? Mai multe informaţii veţi primi în rândurile următoare!

VW Polo Automat, o alegere fără cusur

AutoBoca este o firmă de rent cu 10 ani de experienţă, servicii de încredere şi mereu alături de clienţi. Scopul nostru este să îi ajutăm pe toţi cei care ne păşesc pragul să se bucure de maşini performante şi potrivite pentru necesităţile lor de transport. În acest sens, ne îmbunătăţim flota periodic şi ne asigurăm că dispunem de modele variate de cea mai înaltă calitate. Nu doar atât, însă la AutoBoca, veţi fi întâmpinaţi de agenţi prietenoşi, care vă pot oferi sfaturi utile.

Pentru o vacanţă în Bucovina, vă sugerăm să alegeţi noul VW Polo Automat. Este un autoturism din clasa mini, însă asta nu înseamnă că veţi avea de suferit în ceea ce priveşte spaţierea sau performanţă. Polo Automat este o alegere perfectă pentru o vacanţă în cuplu, sau pentru un grup de 3 persoane. Este foarte uşor de condus, manevrat şi ca un mare plus, nu va trebui să vă îngrijoraţi prea mult în identificarea unui loc de parcare.

Clienţii AutoBoca care au ales Polo Automat au fost foarte mulţumiţi de această maşină. Din acest motiv, credem că şi voi veţi fi încântaţi. VW Polo vă poate duce fără probleme către toate destinaţiile vizate şi nici nu are un consum mare. Aşadar, veţi putea chiar şi economisi bani când plecaţi în vacanţă!

AutoBoca are sediu şi în Rădăuţi, ceea ce înseamnă că puteţi închiria maşina direct de la sediu, sau unul dintre agenţii noştri vă poate aştepta cu noul Polo la o locaţie pe care o preferaţi voi. Este chiar atât de simplu să vă bucuraţi de un autoturism de calitate. Contactaţi-ne chiar acum şi profitaţi de noile noastre oferte!

Inchirieri auto oras