Povești captivante și comori mobile în România

O vară românească de neuitat: explorăm o țară pregătită pentru turiști! 

Vă pregătiți pentru o vacanță de vis în România? Foarte bine! Turismul românesc are nevoie de sprijin și vara se poate transforma într-o sursă de amintiri frumoase. Oportunitățile turistice extraordinare din 2021, așteaptă românii cu surprize fermecătoare. De ce să vă duceți în altă țară când puteți să vă simțiți bine pe plaiurile mioritice?

Teritoriul României este generos cu turiștii, mai ales cu cei care au mai mult timp liber la dispoziție. Fiecare oră petrecută în mediul digital, vă duce mai aproape de destinația ideală de văra. Majoritatea românilor turiști vor să treacă printr-o serie de experiențe plăcute și să se bucure de fiecare moment liber.

Dacă v-ați gândit să redescoperiți țara în vara anului 2021, atunci ați ales momentul potrivit pentru a călători. Proprietarii de pensiuni, hoteluri, cafenele și restaurante abia așteaptă să întâmpine vizitatorii cu surprize speciale.

Deja am văzut tot felul de interviuri și prezentări la televizor ale celor care dețin astfel de businessuri. Ei vor să se facă cunoscuți și să le ofere oamenilor posibilitatea de a beneficia de experiențe turistice, care mai de care mai interesante. Astăzi mai mult ca oricând, turiștii români pot profita de darurile României.

Photo credit: Dusmanu Ionut

Începem vacanța de vis cu o promisiune: ne vom simți bine!

Dacă anul 2020 a fost mai dificil decât ne-am fi dorit, avem nevoie de respiro! Ce înseamnă acest lucru? Vom reuși să redescoperim o țară superbă, ce include obiective turistice interesante. Fiecare regiune românească are o poveste de spus. Nu ar fi minunat să o „citiți” alături de cei dragi?

Am găsit pentru voi o sumedenie de locuri românești pe care merită să le descoperiți. Unele sunt cunoscute în comunitatea turistică românească iar altele rămân ascunse de turiști. De ce să nu găsiți un paradis al vostru? Trecem de ploile recurente ale primăverii și ne pregătim de gingășia verii. Identificarea parametrilor optimi pentru vacanțe de vis necesită timp.

Din fericire, internetul este un aliat pe cinste în orice călătorie. Totuși, aveți grijă când accesați diverse website-uri. Multe dintre ele pot fi de ajutor dar unele vor doar să-și vândă marfa. Isteria clickbait este în floare și atrage în hora persoane oneste.

Photo credit: Pascu Mariana

Noi vrem să vă oferim posibilitatea de a pune ordine în următoarea călătorie. Cum? În primul rând, ar fi bine să vă asigurați că aveți la dispoziție un autoturism bun, pe care să-l folosiți cu încredere. Drumurile României nu sunt rele dar au personalitate. Așa că ar fi bine să nu plecați la drum cu un autoturism șubred. Dacă călătoria durează mai mult de două ore și știți că prietenii nu vor fi disponibili să vă ajute în caz de se întâmplă ceva rău, asigurați-vă că folosiți o mașină bună.

Sunt situații când autoturismul personal iese din discuție. Atunci puteți apela la un serviciu dedicat de rent a car. Acesta este un bun mod de a ieși din oraș cu încredere și fără să vă gândiți la scenarii negative. AutoBoca a reușit în ultimii 13 ani să ajute foarte mulți oameni să exploreze România.

Am ajutat turiști români și străini să descopere Muntenia, Bucovina, Transilvania, Țara Românească, Dobrogea, Crișana, Maramureș, Moldova și multe alte regiuni interesante. Avem autoturisme potrivite pentru tot felul de nevoi de transport. O să găsiți în flota AutoBoca, mașini din clasa mini, compact, standard, SUV și microbuze. Vrem să fim alături de toți cei care și-au propus să călătorească prin România în 2021!

Photo credit: Ionuț Dușmanu

Susținem afacerile românești!

De ce să nu susțineți afacerile românești? Pandemia ne-a afectat pe toți. Procesul de vaccinare și tot ceea ce implică acesta, ne ajută să călătorim în siguranță oriunde dorim. Avem nevoie, poate mai mult că oricând, de solidaritate națională. Putem contribui la redresarea economiei românești prin consumarea unor produse și servicii oferite de firme locale. Dacă aveți posibilitatea de a alege un serviciu românesc, de calitate, faceți acest lucru din toată inima. O să contribuiți la salvarea unui business și la dezvoltarea economiei românești.

În acest an, toată lumea trebuie să lucreze la unison pentru a revitaliza industria HoReCa. Au dispărut vechile ranchiuni între proprietarii de restaurante și unități de cazare. Aceștia s-au aliat pentru a ieși din umbra pandemiei. Sperăm ca această alianță să dureze cât mai mult timp.

Clienții și economia României au de câștigat. Credem în potențialul extraordinar al turismului românesc. Cu puțină inspirație și multă muncă, lucrurile se pot redresa rapid. Să sperăm că anul 2021 o să fie mai bun decât 2020 (din toate punctele de vedere)!

inchirieri hyundai i20 rapid pret bun

Bucuria unei călătorii plăcute cu AutoBoca

Am descoperit în ultimii ani că fiecare client este diferit și are așteptări precise de la serviciul de rent a car pe care-l accesează. Unii doresc mașini mici dar puternice, alții mașini compacte și spațioase. Acestă diversitate este acompaniată în cele mai multe cazuri de un fundament irefutabil: nevoia de servicii de calitate. Clienții vor să primească servicii bune, pe care să le transforme în amintiri plăcute. Nimeni nu vrea să fie dezamăgit de ceea ce primește, produse sau servicii.

Principala grijă a celor care urmează să închirieze mașini, vor să fie întâmpinați de încredere și siguranță. Noi am dezvoltat un serviciu de rent a car pentru toți cei care au nevoie de mijloace de transport sigure. AutoBoca este o firmă românească cu peste 13 ani de experiență în domeniu.

autoturism bun de condus prin tara

Avem mașini de bun venit, alese cu atenție de specialiștii AutoBoca. Modelele sunt potrivite pentru nevoi diverse de transport. Citiți cu atenție testimonialele scrise de clienții noștri. Așa o să descoperiți dacă suntem alegerea potrivită pentru voi!

Agenții AutoBoca sunt pregătiți să vă ajute să închiriați rapid mașina optimă pentru călătoria pe care urmează să o faceți. Profitați de experiența lor din domeniu și alegeți o colaborare care să vă facă cinste. Sunt toate șansele să vă delectați cu darurile unei vacanțe de vis dacă aveți logistică pusă la punct. Și, așa cum sperăm că o să descoperiți, AutoBoca este un partener de încredere, care vă poate face călătoria mai plăcută!

Hai la drum! Vom descoperi împreună o țară extraordinar de frumoasă! 

Inchirieri auto oras