Pregătiri de vacanță: bucurii românești de durată

inchiriere opel astra automat drumuri romania

În căutarea frumoaselor comori turistice românești: pornim la drum împreună!

Milioane de români și-au plănuit vacanțele de vară cu mare atenție, încercând să se bucure de cele mai frumoase emoții posibile. Majoritatea celor care pornesc la drum în această vara nutresc speranța că o să se simtă minunat. Ei vor să strângă cât mai multe amintiri sublime, care să fie surse de bucurii și liniște. România este țară tuturor posibilităților turistice dar trebuie să știm cum să le căutăm. Mulți români abia așteaptă să pornească la drum prin țară și să descopere cât mai multe locuri frumoase. Pregătirile de vacanță au început cu mult timp în urmă. Toți doresc să strângă cât mai multe amintiri frumoase, pe care să le prețuiască ani la rând.

Pentru a ne bucura de o experiență turistică plăcută prin țară, ar fi indicat să fim bine informați. Așa putem descoperi cum se cuvine locațiile pe care le vizităm. De ce să nu știm câteva lucruri despre locul în care ne aflăm? De fiecare dată când pornim la drum avem așteptări mari, ceea ce este absolut normal. Nimeni nu vrea să fie dezamăgit în vacanță. Vrem să profităm așa cum se cuvine de timpul liber. Așa că depunem efort considerabil pentru a ne asigura că avem parte de emoții minunate, atinse de grația unor elemente unice.

Majoritatea românilor care au în față călătorii în această vara, abia așteaptă să pună distanță între ei și locurile de muncă. Sunteți surprinși? Probabil că nu! Timpul liber este dedicat distracției și odihnei. Stresul cotidian nu are „voie” să apară! Având în vedere cât de frumoasă este România, cu ușurință putem găși destinații care să ne încânte vizual și emoțional. Dacă știm unde să mergem și cum să ne bucurăm de ceea ce vedem, atunci sunt șanse mari să avem parte de experiențe minunate. Și acest lucru contează!

Photo credit: Ionuț Dușmanu

Bucuria unei călătorii superbe prin România

În țara noastră o să gășiți multe locuri minunate, demne de vizitat alături de prieteni sau familie. Alegerea unei locații speciale pentru vacanță, necesită o documentare atentă. Răbdarea trebuie să vă acompanieze la fiecare pas. Așa puteți identifica locurile care să fie în ton cu pasiunile și așteptările voastre. Puteți fi surprinși plăcut de ofertele turistice existente care sunt din ce în ce mai diverse. Munții Carpați sunt mereu pregătiți de primirea vizitatorilor. Peisajele Carpaților sunt de multe ori incredibile. Nu o să le gășiți în alte locuri ale Europei. Particularitățile Carpaților românești fac din acești munți destinații de vizitat. Nu trebuie să le ratați, mai ales dacă aveți la dispoziție timp liber. Vacanța merită să fie acompaniată de bucurii, zâmbete și veselie.

Nu avem mereu timp liber de la locul de muncă. Atunci când avem concediu de odihnă, trebuie să profităm la maximum de el. Fie că pornim spre una din stațiunile montane sau litorale, știm că avem de unde alege. Așa cum bine intuiți, vara determina mulți români să meargă la mare. Aici ei se pot bucură de valurile Marii Negre și de nisipul fin. În fiecare an, stațiunile de pe litoralul românesc sunt pline de oameni.

turism la pasul tihuta foto
Photo credit: Tinel Andronic

Aceștia vin aici pentru a se bucură de atmosfera specială de sărbătoare, cu iz românesc. Chiar dacă ultimii ani au determinat mulți români să-și petreacă vacanțele de vara în Grecia, Spania sau Turcia, Marea Neagră nu a fost ignorată. Cei care nu au vrut să plece în străînătate, s-au bucurat de experiențe plăcute în țară. Ei au ales să exploreze zona litoralului românesc, unde românii știu cum să se distreze.

Știm că Mamaia reprezintă una din cele mai iubite stațiuni românești. Aici vin oamenii pentru a se distra și pentu a strânge amintiri frumoase. Nu uitați să prindeți un răsărit sau apus. Aceste evenimente sunt fascinante și merită să fie imortalizate în fotografii și clipuri video.

Ele fac senzație pe diverse rețele de socializare (Instagram, Facebook sau Twitter). De ce să nu creați și voi conținut minunat? Puteți face acest lucru cu ușurință. Alte stațiuni de pe litoral care reușesc să atragă atenția vizitatorilor români și străini sunt Costinești, Eforie Sud, Eforie Nord, Vama Veche și Neptun. Acestea reușesc mereu să surprindă plăcut turiștii.

Aveți nevoie de o mașină? O puteți închiria de la noi!

În momentul în care începeți să căutați servicii de mobilitate auto, o să dați peste o sumedenie de opțiuni. Printre opțiunile demne de avut în vedere se află și AutoBoca, firma rent a car cu peste 10 ani de experiență în domeniu. De-a lungul acestor ani am reușit să le oferim oamenilor acces facil la mașini de bună calitate.

Astăzi, peste 96% din clienții AutoBoca recomandă serviciile prietenilor. Va așteptăm cu drag să descoperiți câteva lucruri despre serviciile noastre și cum puteți închiria o mașină bună! Avem o sumedenie de modele, din care puteți alege! Așadar, rămâne doar să ne contactați și să spuneți ce mașină doriți să închiriați!

Inchirieri auto oras