Pregătiri pentru sărbătorile de iarnă

Cum vom petrece de Crăciun şi Revelion 2019: clipe minunate alături de familie şi prieteni!

Luna noiembrie se apropie cu paşi repezi de sfârşit şi magia sărbătorilor de iarnă se simte din ce în ce mai puternic. Oare cum o să ne întâmpine luna decembrie? O să fie darnică cu omăt şi viscol? Vom vedea! În curând vom împodobi bradul, împărtăşi cadouri şi ne vom înfrupta cu bunătăţile preparate cu gust şi suflet de către bunicii şi părinţii noştri. Ei mereu ne aşteaptă cu drag să le păşim pragul, însă deseori lipsa de timp şi oboseala ne împiedică să îi vizităm mai des.  Câteodată câteva zile petrecute în sânul familiei pot deveni surse de voie bună şi linişte sufletească. Nimic nu se compara cu grijă unor cuvinte bine alese de părinţi.

Foarte mulţi romani sunt plecaţi şi peste hotare, iar distanţa de ţară uneori vine şi cu dificultăţi. Chiar dacă este relativ simplu să luăm un bilet de avion pentru a veni în România, uneori programul încărcat nu ne permite astfel de escapade. Din fericire, Crăciunul şi Revelionul sunt două evenimente importante care ne aduc câteva zile libere ce le putem dedica în totalitate oamenilor importanţi din viaţa noastră.

În această perioadă, romanii de peste hotare revin cu mare drag pe meleagurile natale, cu bagaje încărcate de cadouri şi atenţii pentru rude şi prieteni. Ei vor să se bucure de îmbrăţişările celor dragi şi să afle lucruri noi despre ţara. Un lucru este cert: oamenii vor să se delecteze cu zâmbete şi energii pozitive.

Photo credit: Marius Isac

Freamătul pregătirilor de iarnă deja ne înconjoară mai oriunde am merge: supermarketuri, magazine, bănci şi chiar şi la serviciu. Câte un glob, o beteală sau un brăduţ timid ne vestesc venirea Crăciunului şi a Anului Nou. În mai puţin de câteva săptămâni vom sta la masă cu toată familia şi vom celebra reuşitele şi greutăţile pe care le-am înfruntat în 2018. Astfel de momente devin amintiri de neuitat, pe care cu greu le putem ignora. Timpul petrecut cu familia nu are preţ sau termen de comparaţie. După un an lung de muncă şi greutăţi, nu strică să ne bucurăm de o vacantă reuşită!

În această perioadă mulţi romani aleg să şi călătorească puţin prin ţară, mai ales dacă nu au mai fost prin România de ceva vreme. Iarna este cu adevărat spectaculara undeva într-o staţiune montană fermecătoare departe de tumultul marilor oraşe. În plus, cei care iubesc sporturile de iarnă, abia aşteaptă să testeze o pârtie de ski sau un patinoar. Aici mulţi oameni se pot distra! De ce să nu schiaţi dacă iubiţi acest sport? La pârtia potrivită, oricine se poate simţi bine!

Copiii sunt cei mai fericiţi: se pot juca în zăpadă, da cu sania şi construi oameni de zăpadă. Îşi pot utiliza creativitatea pentru a crea mici opere de artă. Şi adulţii pot avea distracţia lor: un pahar de vin fiert cu scorţişoară în faţa unui foc primitor şi în companie plăcută. O să vă bucuraţi de o plăcere lichida cu totul specială.

Photo credit: Marius Isac

 

Cu alte cuvinte, iarna se poate transforma într-o mică aventură turistică. Totul constă în modul de abordare şi de cum alegem să ne petrecem timpul. În acest sens, ar fi de preferat să luăm iniţiativa şi să începem pregătirile de iarnă, mai ales dacă vrem să ne bucurăm de experienţe pozitive, lipsite de stres şi să evităm pe cât de mult posibil deciziile pripite.

De aceea ar fi de preferat să ne informăm din timp şi cu multă atenţie. Nu este dificil să punem la punct un itinerariu încântător, plin de locuri frumoase şi clipe deosebite. Cu puţină răbdare şi cu ajutorul specialiştilor veţi face alegerile potrivite. Chiar şi 2 zile într-un mic orăşel montan se poate transforma într-o vacanţă de neuitat. Sibiu este una dintre opţiunile favorite de turişti romani şi străini, mai ales pe timp de iarnă. Această aşezare minunată, vă îmbie la o călătorie în istorie, pe străduţe medievale acoperite cu zăpadă.

Photo credit: Constantin Seghedin

Sibiu este unul dintre comorile istorice ale României, fiindcă aici veţi avea acces la zeci de clădiri vechi de sute de ani şi multe legende fascinante. Nu doar atât, însă întreaga arhitectură a oraşului denotă o aşezare cu rădăcini străvechi şi care ascunde multe taine. 900 de ani au trecut peste Sibiu şi în tot acest timp, frumuseţea sa doar a crescut. De aici veţi avea acces şi către părţii de ski din staţiunea Păltiniş. De asemenea vă puteţi opri şi la Pasul Prislop sau sătucul de poveste, Cisnădie. Aici veţi putea să vă bucuraţi pe deplin de magia iernii.

Photo credit: Constantin Seghedin

În cazul în care preferaţi să rămâneţi cât mai aproape de rude şi prieteni, veţi găsi multe variante interesante de divertisment chiar şi în marile oraşe. Bucureşti, capitala României, cu siguranţă vă va întâmpina cu decoraţii încântătoare, spectacole de Crăciun şi bineînţeles, un concert deosebit cu ocazia Revelionului 2019. Motive de petrecere şi distracţie veţi găsi cu duiumul.

Important este să aveţi compania potrivită şi o maşină bună care să vă ducă către toate destinaţiile dorite. Pe timp de iarnă, mijlocul de transport este foarte important.

O călătorie auto de neuitat la volanul unei maşini de bun venit

Românii care doresc să aibă la dispoziţie un autoturism bun în perioada şederii în ţară, caută cu mare atenţie printre ofertele de rentă car de iarnă. În această perioadă veţi putea accesa câteva promoţii avantajoase care vă pot ajuta să economisiţi şi bani. Bineînţeles, trebuie luate în considerare mai multe elemente: perioada de închiriere, autoturismul dorit (care să facă faţă vremii), tipul de călătorii (scurte, urbane, lungi prin ţară), disponibilitatea (la locaţia dorită) şi preţul. În funcţie de aceşti factori, veţi putea să găsiţi o ofertă bună.

AutoBoca vă poate fi de real ajutor la acest aspect. Ştim că de sărbători vreţi să ajungeţi cât mai rapid posibil la cei dragi. De aceea am pus la punct servicii bune de rent care vă permit să accesaţi maşini bune şi la locaţia dorită de voi. Cu AutoBoca este posibil ca autoturismul dorit să vă aştepte chiar la aeroport (indiferent de oră la care veţi ajunge).

Ce fel de maşini să închiriaţi pentru perioada sărbătorilor de iarnă? Cum puteţi călători fără probleme pentru cât veţi sta în România? Avem câteva sugestii care credem că merită atenţia voastră. Vă invităm să citiţi chiar acum mai multe detalii! Sigur o să descoperiţi câteva lucruri interesante…

Maşini de încredere pentru drumuri de iarnă în România: AutoBoca va ajuta să sărbătoriţi Crăciunul cu familia!

Românii care se întorc acasă cu ocazia sărbătorilor de iarnă şi au nevoie de autoturisme bune pentru a-şi îndeplini sarcinile. Deşi scopul principal este revederea cu cei dragi, cu siguranţă mai sunt lucruri de natură administrativă care trebuie făcute (poate chiar schimbarea actelor de identitate, permis etc.). Nu doar atât, însă ei vor să îşi ajute prietenii şi familia pentru a pregăti masa de Crăciun şi Anul Nou. Asta înseamnă că vor fi multe vizite la supermarket şi prin oraş.

Din acest motiv, este important să aveţi acces la maşini potrivite pentru astfel de drumuri. AutoBoca va propune să închiriaţi un Suzuki Vitara sau un VW Touran. De ce? Fiindcă sunt modele excelente care au dat dovadă de o performanţă ridicată la drum. Clienţii noştri au lăsat doar recenzii pozitive şi unii dintre ei au ales să închirieze aceste maşini pentru călătorii viitoare!

Photo credit: Bogdan Tofan

Suzuki Vitara poate fi o alegere excelentă pentru cei care ştiu că au de întreprins multe drumuri atât prin oraş cât şi în afara acestuia. Este un SUV spaţios, puternic şi poate înfrunta fără probleme condiţiile rutiere pe timp de iarnă. VW Touran este un microbuz ce poate acomoda până la 7 persoane.

Asta înseamnă, că este alegerea ideală pentru cei care au planificat vacanţe cu familia. În ciuda dimensiunii sale, VW Touran este uşor de manevrat şi vă puteţi baza pe acest autoturism să vă aducă în siguranţă la destinaţiile dorite.

În decembrie romanii pot apela la o firmă românească cu 10 ani de experienţă în domeniu pentru a porni la drum cu drag şi entuziasm: AutoBoca. Vă stăm alături cu oferte avantajoase şi maşini de calitate. Vrem să aveţi parte de sărbători de neuitat alături de prieteni şi familie. Vă invităm să descoperiţi chiar acum promoţiile de rent pe care vi le-am pregătiţi în această iarnă! Ar fi păcat să nu profitaţi şi voi de această oportunitate!

Autoturisme bune de inchiriat