Pregătiți de o vacanță românească de neuitat

Vara ne ispită cu vacanțe de neuitat pe teritoriul României   

Pentru milioane de romani, vacanța de vară reprezintă principala sursa de liniște, distracție și relaxare a anului. Avem la dispoziție câteva zile libere de la locul de munca pentru a uita de problemele care ne stresează zi de zi. Credem că este foarte important să ne destresam și macar într-o perioada aleasa de noi, să nu condiționam starea de spirit în funcție de rezultatele sau comportamentul persoanelor de la locul de munca. Pentru foarte mulți români, stresul acumulat la locul de munca, le afectează starea de spirit și capacitatea de a se bucura de darurile frumoase ale vieții. Din acest motiv, este recomandat să ne odihnim corespunzător atunci când avem aceasta oportunitate.

Mulți români încearcă, atât cât pot, să se bucure de experiențe plăcute în aceasta vara, fie că doresc să-și petreacă vacanta în tara sau peste hotare. A venit timpul să lașam în urma sursele de stres și anxietate. Putem face acest lucru relativ ușor, mai ales daca alegem să vizitam locuri minunate, capabile să ne bucure vizual și sufletește. Atunci când ne gândim la vacanta de vara, romanii sunt împărțiți în doua tabere: unii optează pentru călătorii în străinătate iar alții pentru ofertele României. Fiecare opțiune este acompaniata de avantaje și dezavantaje. Pentru a lua decizia optima pentru ceea ce vrem să obținem de la vacanta, este indicat să le știm. Totuși, bugetul alocat vacantei este cu siguranță un factor care influențează semnificativ decizia finala. Știm foarte bine acest lucru dar totuși, depunem eforturi considerabile pentru a ne bucura de o vacanta minunata. Sunt și romani care-și fac credit sau plătesc în rate vacantele, tocmai pentru a nu irosi timpul liber.

Photo credit: Dăscălescu Liliana

Vara și vacanța, drumul bun și bucuria de a călători

Românii care nu o să plece în una din stațiunile din Grecia, Bulgaria, Turcia, Spania sau Cipru, încearcă să-și planifice vacantele în România. Ei vor găsi în tara noastră numeroase locuri incredibil de frumoase, care pot deveni surse de bucurii de neprețuit. Este destul de greu să creionam parametrii unei vacante speciale dar în același timp și o provocare plăcuta. Vom descoperi lucruri interesante despre România, Tara noastră este mai mult decât pregătită să întâmpine vizitatorii curioși și dornici să se întâlnească cu elemente vii ale Frumosului. Totuși, pentru a ne putea bucura de fiecare drum pe care-l facem prin tara, este indicat să fim bine informați. Daca corelam informațiile descoperite cu bugetul pe care-l avem pentru vacanta, totul se aseaza de la sine și pornim la drum cudrag și entuziasm.

În această vară avem posibilitatea de a porni la drum cu drag, mai ales dacă mergem către o locație faina. Sunt multe opțiuni din care putem alege. Pe măsură ce le știm mai multe lucruri despre ele devine mai ușor să facem o alegere. Credem că este important să găsim un tipar de călătorie care să fie în ton cu așteptările noastre. Putem merge la Marea Neagra, alegând una din stațiunile de pe litoral. De asemenea, stațiunile montane reprezintă opțiuni demne de avut în vedere, mai ales daca iubiți aerul curat și voia buna. Azuga, Vatra Dornei, Sinaia, Predeal, Poiana Brașov, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Frasin, Pojorâta, Rarău, Râncă sunt locuri alese des de turiștii romani pentru vacante de scurta și lunga durata. Fiecare loc are particularități speciale, care pot transforma vacanta într-o amintire frumoasa. Daca vrem să ne bucuram de „îmbrățișarea” naturii, atunci muntele poate fi opțiunea ideala. Ne vom relaxa corespunzător în locul potrivit.

Photo credit: Mihaela Abalaesei

Împreună cu prietenii și diverși membrii ai familiei, putem descoperi placerea de a explora locuri noi și frumoase. De asemenea, România a devenit o destinație minunata pentru mii de turiști europeni. Aceștia abia așteaptă să descopere obiectivele turistice populare romanești. Mulți din cei care au decis să-și petreacă vacantele de vara în România au avut parte de experiențe minunate. Au avut câteva obiecții, legate în mod special de calitatea drumurilor romanești. Daca am avea o infrastructura cu adevărat europeana, atunci cu siguranță numărul turiștilor fericiți ar creste. Chiar și așa, tara noastră reușește să impresioneze prin natura să speciala. Pe teritoriul tarii, turiștii reușesc mereu să se simță bine, profitând de frumusețea naturii și de ospitalitatea romanilor.

Turiștii străini sunt plăcut surprinși de monumentele istorice, culturale și artistice pe care le găsesc în România. Ei strâng o sumedenie de amintiri frumoase pe care le împărtășesc cu prietenii și familia. Aceasta este cea mai bună publicitate pentru o tară o poate primi. Sunt foarte mulți turiști care abia așteaptă să pornească la drum prin România, descoperind locuri interesante. Românii se pot delecta de momente minunate prin tara, mai ales daca-și petrec timpul colindând regiunii interesante. Moldova, Bucovină, Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Maramuresul vă așteaptă cu multe surprize turistice interesante. Câteva dintre ele pot fi descoperite online iar altele doar la fata locului. Daca tot avem la dispoziție 7 zile pentru o vacanta de vara, ar fi păcat să nu facem tot ceea ce ne stă în putere pentru a ne asigura că totul decurge așa cum ne dorim.

calatorii prin tara 2018

AutoBoca și călătorii plăcute prin țară  

Știm că foarte mulți români încearcă să găsească mașini pe care să le utilizeze atunci când urmează să pornească la drum. Am vrut să dezvoltăm un serviciu de închirieri mașini pe care clienții să-l folosească cu încredere.

Muncim din greu pentru a menține un nivel de calitate ridicat! 96% din clienții care închiriază mașini de la noi, recomandă serviciile  noastre persoanelor dragi. Dacă doriți și voi să închiriați un autoturism de la noi pentru vacanța de vară (iunie, iulie, august), contactati-ne cu încredere. Având în vedere că vara este sezonul de vârf, nu strică să faceți o rezervare din timp!

Inchirieri auto oras