Pregătiți de sărbătorile de iarnă din decembrie prin țară

În decembrie 2019 explorăm România cu entuziasm și voie bună

Luna decembrie are obiceiul de a ne face viețile mai bogate cu emoții plăcute și sentimente pozitive. Ultima luna a anului 2019 ne aduce numeroase sărbători frumoase, care pot da naștere unor experiențe sublime, intense și uneori chiar pasionale. Pe 1 decembrie începem cu Ziua națională a României, prilejul ideal de a ne aduce aminte că trăim într-o țară cu o istorie bogată și interesantă.

În această zi încercăm să ne aducem aminte de lucrurile învățate la școală sau liceu. Totuși, nu trebuie să depunem efort prea mult în acest sens deoarece avem oricând la dispoziție internetul pentru a ne face muncă mai ușoară. Ar fi indicat să fim atenți cu website-urile accesate, deoarece unele sunt tendențioase și conțîn informații false.

Ziua națională a României ne invită să ieșim din casă și să participăm la tot felul de evenimente interesante. 1 decembrie este o zi marcată de celebrări sincere ale țării. La televizor vom găși tot felul de emisiuni care încearcă să educe publicul (într-un mod sau altul). Cu puțînă atenție vom găși posturi care să ne ofere acces la informații captivante și utile. Unele emisiuni tratează evenimentul cu respectul cuvenit iar altele mai puțîn, motiv pentru care trebuie să alegem cu atenție sursă de divertisment. Este simplu: alegem să ne uităm la lucrurile care ne plac și atât. Majoritatea orașelor mari din țară organizează tot felul de evenimente cu ocazia zilei naționale.

Photo credit: Constantin Andronic

Bucureștiul joacă rolul central al Zilei naționale a României deoarece aici are loc cea mai mare și impunătoare paradă militară. În capitală țării putem participa la o expresie minunată a patriotismului, alături de alte persoane interesate să vadă tot felul de aparate interesante ale armatei române și nu numai.

Sunt tot felul de mașini și militari care contribuie la menținerea unui spectacol antrenant și plăcut. Noi am participat mereu cu deosebită plăcere la aceste parade și ne-am bucurat de experiențe cât se poate de frumoase. Uneori a plouat însă vremea nu ne-a determinat să plecăm. Ne-am luat umbrela și am suportat picăturile cu stoicism. Trecem de 1 decembrie și ne pregătim de venirea moșului Nicolae, care într-un mod da startul sărbătorilor de iarnă.

Dăm startul sărbătorilor de iarnă!

Moș Nicolae vine cu surprize delicioase pentru cei mici iar adulții folosesc acest prilej pentru a se împărți bucurii și emoții pozitive. De asemenea, cei care au numele de Nicolae își sărbătoresc ziua alături de prieteni și familie. Ușor dar sigur ne apropiem de venirea Crăciunului și a revelionului. Foarte mulți oameni deja și-au planificat vacanță de iarnă.

Ei s-au pregătit din timp pentru a nu rată ocazia de a sărbători aceste zile într-un mod plăcut. Activitățile de Crăciun diferă de cele de revelion deoarece prima implică familia iar a două se extinde și la prieteni. Sunt români care se îndepărtează de casă și aleg să petreacă Crăciunul și revelionul la munte. Fiecare opțiune vine cu avantaje și dezavantaje. Trebuie să alegem varianta care ne place cel mai mult și cu potențial de a bucură spiritul.

Photo credit: Dăscălescu Liliana

Pe măsură ce analizăm opțiunile disponibile pentru sărbătorilor de iarnă, descoperim mai ușor drumul către fericire și voie bună. Persoanele care doresc să sărbătorească Crăciunul în zone tradiționale (Bucovina, Maramureș sau Moldova) au parte de experiențe plăcute dar ulterior devin amintiri deosebite. Un Crăciun tradițional în Bucovina împărtășit cu familia sau prietenii poate fi ceva special.

În această parte a României vom găși o mâncare specială, peisaje incredibile și localnici ospitalieri. Această combinație poate naște experiențe greu de uitat. Mai mult decât atât, prezența celor dragi transformă Crăciunul în ceva cu adevărat magic. Munții Carpați din Bucovina au capacitatea de a ne oferi acces la peisaje senzaționale, care ne marchează într-un mod sau altul. Să prinzi un răsărit sau un apus clar sub oblăduirea blanda a munților, stârnește emoții puternice în suflet. Devenim parte a naturii libere, cea care încă reușește să ne ofere acces la bucurii de neprețuit.

iarna vreme 2019
Photo credit: Dusmanu Ionut

Atunci când ne gândim la Revelion, petrecerea ocupă locul central. Oamenii vor să se distreze și să celebreze trecerea în noul an. 2020 se dorește a fi un an al oportunităților și al posibilităților de distracție și voie bună. Dorim să-i descoperim nenumăratele secrete așa cum se cuvine, având de partea noastră curajul și determinarea de a trece peste obstacole. În noul an vrem să fim întâmpinați de voie bună și înțelegere. Mai mult decât atât, facem tot ceea ce ne stă în putere pentru a nu cădea pradă stresului, anxietății sau mai rău depresiei. Așa că încercăm să facem primul pas în noul an cu dreptul și să fim încântați de îmbrățișarea lui. Fie că alegem să trecem în noul an la restaurant sau într-o cabană la munte, facem tot ceea ce ne stă în putere pentru a ne simți bine.

Dacă alegem să călătorim în luna decembrie pentru a ajunge în locuri noi de Crăciun sau revelion, nu strică să avem la dispoziție un mijloc de transport util. Atunci când mașină personală iese din discuție trebuie să găsim soluții utile și de încredere. Așa că alegem să închiriem autoturisme, care să asigure suficient spațiu pentru bagaje și pasageri. Călătoria la munte implică o pregătire atentă. De multe ori avam bagaje voluminoase deoarece acestea conțîn îmbrăcăminte de iarnă. Așa că românii se orientează către mașini spațioase și confortabile, potrivite pentru drumuri la munte.

inchiriaza polo in decembrie

AutoBoca și călătorii auto în decembrie prin țară

Firma noastră a demonstrat în ultimii 10 ani că poate oferi servicii serioase de rent a car. Ne-am dedicat complet clientului, pe care l-am pus mereu pe primul loc. Așa că oamenii pot închiria oricând de la noi autoturisme de calitate. Peste 96% din cei care au închiriat mașini de la noi, au decis să ne recomande serviciile celor dragi. Acest lucru ne onorează dar ne și determina să fim atenți la serviciile oferite clienților. În flota AutoBoca o să gășiți multe mașini de calitate, ce pot fi folosite pentru a explora România într-un mod plăcut.

Puteți descoperi cu ușurință lucruri utile despre serviciul AutoBoca de închirieri auto. Avem multe mașini bune pe care le puteți utiliza fără stres. Dacia Logan, VW Jetta, VW Polo (cu transmisie automată, manuală), Opel Astra (cu transmisie manuală, automată), Renault Trafic, Mercedes Benz Vito Tourer, Opel Corsa și Renault Clio va așteaptă!

Acestea sunt doar câteva din autoturismele pe care le puteți închiria de la noi în această perioada specială a anului. De ce să nu descoperiți și voi bucuria de conduce o mașină de bun venit? În decembrie puteți închiria mașini bune de la noi! Vă putem ajuta să vă îndepliniți obiectivele cu ușurință!

Inchirieri auto oras