Pregătiți de un sejur la Marea Neagră în vara anului 2019

Românii și minunatul litoral al Mării Negre: o idilă de veacuri  

În această vară minunată ne pregătim de emoții minunate și bucurii demne de împărțit cu cei dragi. Mulți români se pregătesc cu drag de venirea temperaturilor ridicate și mai ales, a vacantelor de vara. Ei vor să se delecteze de experiențe turistice plăcute, care să se metamorfozeze în amintiri frumoase. Marea Neagră ne poate surprinde plăcut cu stațiunile sale și nenumăratele activități distractive pe care le putem face acolo. Litoralul românesc poate fi surpriza pe care o așteptam tot anul. Daca vrem să ne bucuram de un sejur de neuitat la Marea Neagră atunci este indicat să ne pregătim din timp. Acesta este poate cel mai bun mod de a ne simți bine și de a strânge amintiri frumoase, demne de prețuit peste ani și ani.   

După luni bune de muncă și stres, merităm să ne relaxăm și să uităm de problemele cotidiene și nu numai. Odată ajunși într-o stațiune minunată pe litoral, suntem invitați de cântecul marii la distracție. Începem să ne destindem și să uităm de lucrurile care câteodată ne împiedică să ne bucuram de viață. De fiecare data când cădem pradă emoțiilor negative devenim prizonierii unei monotonii neplăcute. Deloc surprinzător vom întâlni astăzi oameni care vor să scape de această stare, optând pentru călătorii prin diverse zone ale tării.   

Photo credit: Constantin Seghedin

Vara pornim la drum împreună!

V-ați gândit la un sejur frumos la Marea Neagră? Daca ați ajuns la acest articol, sigur răspunsul vostru este da! În zilele noastre este destul de ușor să ne bucuram de experiențe turistice plăcute pe litoralul romanesc. Daca vrem să strângem amintiri frumoase prin România, atunci este important să ne asiguram că logistic totul este setat corespunzător. Astăzi putem planifica totul online, din confortul propiei case.

Și dacă tot avem la dispoziție internetul, pe care-l putem folosi cu încredere pentru a seta parametrii ideali pentru călătoria de vara, atunci cresc șansele să ne simțim bine. Vara anului 2019 poate fi mai mult decât darnica, mai ales dacă suntem bine informați. Ar fi util să folosim inteligent timpul liber. Majoritatea romanilor care astăzi se gândesc la posibile călătorii în vara, depun efort considerabil pentru a călători cu drag și fară stres.  

sunset romania black sea
Photo credit: Constantin Seghedin

Stațiunile de pe litoral sunt deja pregătite să întâmpine vizitatorii. Luna iunie a marcat începutul sezonului de vara și implicit stațiunile s-au pregătit pentru a primi vizitatori din România și nu numai. Nu suntem surprinși să aflam că sunt mulți români care să se bucure de clipe minunate la la malul Marii Negre. Dacă vreți să vă bucurați de o experiență frumoasa trebuie să alegeți o stațiune care să fie apropiata de inimile voastre. Dacă iubiți distracția, muzica și voia bună, atunci puteți opta pentru un sejur la Mamaia, o stațiune recunoscută pentru „pasiunea” pentru astfel de experiențe.  

De-a lungul anilor, stațiunea Mamaia a reușit să atragă atenția oamenilor cu bani din tara. Aici un sejur poate costa destul de mult, mai ales daca optați pentru un loc de cazare de lux. O să fiți surprinși să aflați că astfel de locuri de cazare ajung la preturi de Occident. Totuși, puteți opta și pentru variante mai avantajoase: închirierea de apartamente sau vile. Daca porniți la drum în grup, atunci costurile se împart mai ușor. Aceasta metoda de gestionare a costurilor este folosita de tineri, care încearcă să profite de preturile mici și ocaziile perfecte de distracție.

inchiriezi vw touran vara 2019

Deloc surprinzător, stațiunea Mamaia este des aleasă de tineri pentru sejururi la mare. Totuși, o altă stațiune iubită de tineri este Vama Veche, care a crescut în popularitate în ultimii ani. Daca cu ceva ani în urma, stațiunea era refugiul celor care iubeau muzica rock și hippie, azi lucrurile s-au schimbat. Toți cei care vor să se distreze ajung aici, strângând amintiri frumoase și bucurii greu de descris.

Pe lângă festivalurile și nenumăratele concerte care au loc vara la mare, simpla prezentă a brizei și nisipul fin, ne determină să plănuim cu drag vacanta în această parte a României. Și dacă suntem suficient de atenți la evenimentele de pe litoral, putem crea un tipar minunat, care să ne încânte spiritul. În ceea ce privește mobilitatea auto, aveți la îndemăna un serviciu de închirieri auto, pe care-l puteți accesa fară bătăi de cap. Ați putea colabora cu noi oricând aveți nevoie de o mașină buna. De altfel, credem că vă putem surprinde plăcut cu oferte special concepute pentru lunile de vara.

Sejur la Marea Neagră și mobilitate de bun venit

În vara anului 2019 vă așteptam cu numeroase oferte rent a car speciale. De exemplu: puteți închiria Dacia Logan la un preț avantajos; puteți închiria Opel Astra cu transmisie automata la preț de Opel Astra! Să nu uitam de VW Jetta de închiriat la preț de VW Golf! De ce să nu profitați de aceasta ocazie pentru a închiria un autoturism bun și la un preț avantajos?

Abia așteptăm să vă surprindem plăcut cu mașinile noastre de bun venit. Discutați cu specialiștii AutoBoca pentru a închiria mașină dorita! Contactati-ne oricând aveți nevoie de o mașină bună!