Primăvara şi provocările ei de mobilitate

Maşini de bun venit oricând pregătite pentru drumuri lipsite de stres. Autoboca te invită la drum! 

Acum ca primăvara ne bate la uşă, schimbările se resimt pe mai multe planuri: atât privind cadrul natural (temperaturi ridicate, înverzirea copacilor, etc.) cât şi în ceea ce priveşte mediul de afaceri. Din ce în ce mai mulţi oameni aleg să călătorească în această perioadă, dornici să profite de vremea frumoasă şi să evadeze în natură, după lunile lungi şi friguroase de iarnă. Astfel, există oportunităţi pentru a crea diferite servicii potrivite pentru această perioadă. În această primăvară ne putem bucura de o experienţă auto plăcută, care să rămână cu noi preţ de mai mulţi ani.

Photo credit: Bogdan Tofan

Nevoia de mobilitate eficientă creşte în fiecare lună. Toată lumea vrea opţiuni avantajoase pentru deplasări lipsite de stres. Uneori reuşim să ne bucurăm de astfel de experienţe mai uşor decât am crede. Sunt foarte mulţi oameni care vor să călătorească cu drag prin ţară, fără să se lovească de probleme. Cum reuşesc ei să se bucure de experienţe pozitive? Puteţi afla chiar acum!

Atât persoanele fizice cât şi juridice doresc acces la servicii de calitate care le pot permite utilizarea de autoturisme bune şi potrivite pentru drumurile româneşti. Foarte multe neplăceri şi timp irosit pot fi evitate dacă reuşeşti să călătoreşti cu modelul potrivit. De aceea, nu este deloc surprinzător că foarte mulţi oameni aleg un serviciu de rent ori de câte ori ştiu că au de parcurs câteva sute de km. Cu ajutorul profesioniştilor din domeniu, poţi tăia de pe listă o problemă importantă şi să îţi foloseşti energia pentru a îndeplini alte obiective. Ei sunt mai mult decât pregătiţi să vă ofere informaţii clare despre cele mai bune opţiuni de mobilitate.

Photo credit: Vasile Prisacariu

Firmele care plănuiesc să pună bazele unei flote performante (fie pe termen scurt sau lung), sunt interesate de soluţii de mobilitate flexibile şi personalizate. Achiziţionarea de autoturisme noi este întotdeauna un efort financiar şi pentru unele companii, acest pas chiar iese din discuţie. Din fericire, există posibilităţi avantajoase care pot permite tuturor accesul la maşini de la producători de top.

Leasingul operaţional este una dintre opţiuni, des aleasă de întreprinderile româneşti. Cu un pachet de leasing bine pus la punct, nu doar că vei beneficia de mijloace de transport performante, însă vei putea şi economisi (mai ales pe termen lung). Sunt multe firme care optează pentru servicii de leasing operaţional.

Din acest motiv, fie că doreşti să închiriezi maşini pentru nevoi personale, sau pentru firma ta, este important să colaborezi cu o agenţi de rent profesională. Doar aşa vei şti că te poţi baza pe servicii de calitate şi de încredere. Însă, cum identifici o firmă de închirieri ce se ridică la aşteptările tale? Procesul de selecţie poate fi uşor complicat, dar cu informaţiile corespunzătoare, vei găsi variante bune. Din fericire, în România sunt multe companii de închirieri maşini care merită consideraţia ta. Desigur, la final, va trebui să optezi pentru cea care are ofertele cele mai avantajoase. Această diversitate ne ajuta să optăm pentru cele mai bune variante posibile.

Primăvara aceasta, te poţi bucura de flexibilitate auto atât în domeniul rent a car cât şi pentru leasing operaţional, dacă vei alege să lucrezi cu AutoBoca. De ce noi şi nu altă  firmă? Fiindcă avem mulţi ani de experienţă, multe maşini noi din clase diferite şi preţuri greu de refuzat! Bineînţeles, nu ne aşteptam să ne crezi pe cuvânt. Din contra!

Photo credit: Bogdan Tofan

Chiar te invităm să citeşti ce spune clienţii noştri despre serviciile noastre. Pe site-ul nostru oficial, sau pe canalul de youtube, vei găsi câteva testimoniale şi clipuri video ce surprind cu atenţie opiniile celor care ne-au ales pentru călătoriile lor. Conform feedbackului primit, 96% dintre clienţi ne-ar recomanda şi altora! Şi tu te poţi număra printre persoanele mulţumite de ofertele noastre! Haide să afli chiar acum ce avantaje vei avea dacă vei alege să colaborezi cu AutoBoca mai ales pe termen lung!

Soluţii de mobilitate avantajoase cu serviciile de rent de la AutoBoca

Înainte de a face o alegere, ar fi de preferat să ştii exact la ce te poţi aştepta de la noi. AutoBoca operează ţinând cont de următoarele aspecte: profesionalism, transparentă şi calitate. Obiectivul nostru este că fiecare client să ştie exact care sunt condiţiile contractuale şi să beneficieze de mijloace de transport fiabile şi potrivite pentru drumurile lor.

În acest sens, specialiştii noştri au creat mai multe pachete de servicii atât pentru firme cât şi pentru indivizi care doresc să închirieze maşini în scopuri personale. Dar, toate aceste oferte au câteva lucruri în comun, şi anume: acces la modele noi de autoturisme din clase diverse, suport tehnic şi asistenţă pentru toată durata procesului de închiriere, personal prietenos şi disponibil oricând cât şi preţuri avantajoase.

Photo credit: Bogdan Tofan

Acestea sunt câteva elemente esenţiale care sunt incluse în fiecare ofertă pe care o creăm. Vrem să oferim servicii de rent de calitate şi facem tot posibilul să ne ţinem de cuvânt. Ce maşini poţi închiria din flota noastră? Recent am introdus noi modele precum VW Polo Automat, VW Jetta, VW Touran, Mercedes Benz Vito Tourer şi lista poate continua. Totul depinde de preferinţele tale şi de nevoile de transport. Noi avem o flotă auto diversă, ce include numeroase autoturisme, potrivite pentru călătorii sigure şi confortabile.

De ce să nu te bucuri şi tu de autoturisme noi, cu puţini km la bord şi întreţinute în condiţii excelente? Contactează-ne chiar acum şi noi îţi vom face o ofertă personalizată pentru scopul călătoriei tale! Te aşteptam! O să te surprindem în mod plăcut cu oferte speciale în lună martie.

Ne-am gândit să le oferim tuturor clienţilor în această perioadă maşini NOI la preţuri mici. Ei pot închiria de la noi diverse modele de la producători auto de top, ce asigură stabilitate şi confort în timpul fiecărei călătorii întreprinse prin România.

Autoturisme bune de inchiriat