Prindem un Apus la ţărmul Mării Negre în acest an?

În goană după seninătate naturală alături de prieteni dragi

Foto: Constantin Seghedin

Foto: Constantin Seghedin

Se întâmplă de multe ori să fugim după clipe entuziasmant de plăcute, care să rămână întipărite în inimile noastre mult timp. Atunci când timpul este de partea noastră, ne delectam cu numeroase perspective de explorat, viziuni ale unui tărâm sublim legat intrinsec de linişte. Deoarece România este o ţară binecuvântată cu numeroase daruri naturale: munţii Carpaţi, Podişul Transilvaniei, Câmpia Romana, fluviul Dunărea, Delta Dunării şi evident Marea Neagră. De-a lungul anilor aceste monumente ale naturii au reuşit să seducă milioane de oameni. Magia naturii este revitalizanta şi se regenerează de mii de ori în mintea omului. Din momentul în care Marea Neagră se arata la orizont, începem o călătorie dulce în lumea vie a relaxării.

Bucuria unui apus nemuritor la ţărmul Mării Negre, îmbrăţişaţi de un frig amuzant, pare a fi garanţia unei experienţe turistice aparte. Din acest motiv numeroşi turişti romani aleg să-şi petreacă vacanţă de vară la mare, mai precis la Marea Neagră. Preţurile relativ decente de cazare, mâncare şi distracţie joacă un rol esenţial în alegerea acestui loc pentru o vacanţă. Atunci când ai un timp limitat pentru a te simţi bine, încerci să alegi un loc care să nu dea greş. Noi ne-am gândit să vă prezentăm câteva lucruri despre Marea Neagră şi al ei ţărm darnic.

 

Voioşia mării şi tandreţea vie a valurilor rebele

Foto: Constantin Seghedin

Foto: Constantin Seghedin

Uneori ne gândim că locurile frumoase sunt undeva departe, în mijlocul oceanului Pacific sau la marginea oceanului Indian. România este o ţară minunată care surprinde prin locuri unice şi etern fascinante. Marea Neagră are o voce seducătoare, ce mângâie vizitatorii într-un mod natural. Vreţi să aflaţi mai multe lucruri despre această zona specială a României? Dacă răspunsul vostru este da, atunci cu siguranţă o să vă placă rândurile următoare. Am descoperim câteva lucruri interesante despre Marea Neagră şi oamenii care-i trec „pragul”. Alura mistică a mării aduna spiritele mai libertine, ce apreciază îmbrăţişarea voioasă a valurilor.

Foto: Constantin Seghedin

Foto: Constantin Seghedin

Dacă căutaţi câteva lucruri despre Marea Neagră pe internet, o să găsiţi o sumedenie de articole interesante şi chiar fascinante. În primul rând să începem cu suprafaţa. Marea Neagră acoperă un teritoriu de aproximativ 423.488 km (2). Ţările care „împart” marea sunt: Ucraina, România, Bulgaria, Turcia, Georgia şi Rusia. Majoritatea celor care au vizitat ţărmul Mării Negre au promis o vizită suplimentară într-un timp cât mai scurt. În prezent turiştii se îngrămădesc să ajungă în perimetrul imediat al mării. Frumuseţea mării şi a zonei adiacente este uneori eclipsata de lipsa unei infrastructuri corespunzătoare. Se pare că unele aspecte ale turismului prietenos sunt trecute cu vederea de cei care se ocupă de bunăstarea staţiunilor estivale.

Atunci când vă decideţi să vizitaţi una din staţiunile marii Negre, nu strică să vă asiguraţi că aveţi acces la un mijloc de transport util. Cu o maşină te poţi mişca în voie prin staţiunile situate în apropierea litoralului. O să simţiţi imediat diferenţa între a explora o anumită zonă cu sau fără maşină. Dacă nu aveţi un mijloc de transport la dispoziţie, puteţi opta pentru un serviciu de închirieri maşini. Nu ştiţi de unde să închiriaţi o maşină în Constantă? Autoboca are câteva oferte speciale de rent a car!

Puteţi profita de ele şi evident să găsiţi o maşină de calitate, optimă pentru experienţe auto plăcute. Pentru a închiria o maşină de la noi în Constantă trebuie doar să ne contactaţi. O să vă răspundem rapid cu oferte detaliate, ce cuprind informaţii utile despre o posibilă colaborare cu noi. De asemenea o să descoperiţi cât de uşor poate fi să închiriaţi o maşină de la Autoboca!

Autoturisme bune de inchiriat