Priveste in jur si aminteste-i lumii de Romania

Uitati-va in jur si zaboviti asupra lucrurilor frumoase din Romania!

Cat conteaza in vietile noastre accesul la povesti captivante? Care sunt resorturile independentei turistice autohtone? Aceste intrebari, cu greutatea lor considerabila, ne-au ancorat intr-o aventura a literelor, suspendata mai mult in deziderat decat in realitate. Timpul este de partea celor care iubesc sa calatoreasca.

Romania este tara care reuseste sa incante calatorii cu natura sa superba. In ciuda faptului ca unele servicii turistice nu se ridica la nivelul unor asteptari europene, tara ramane atractiva. Exista o discrepanta calitativa intra ospitalitatea romaneasca si cea europeana.

In acelasi timp, si ne doare sa spunem acest lucru, respectul aratat clientului lasa de dorit. Am citit multe testimoniale scrise de turisti, romani si straini, dezamagiti de calitatea servciilor primite in anumite regiuni ale tarii.

Totusi, exista multi romani extraordinari care ofera servicii splendide in HoReCa. Ei merita respectul nostru si o publicitate adecvata. Foarte multe unitati de cazare si restaurante muncesc din greu pentru a oferi servicii ireprosabile. Ele vor rezista presiunii exercitate de inflatie si cel mai probabil, recesiunea din 2022.

vizita la transfagarasan
Photo credit: Dusmanu Ionut

Amintiti-va de o Romanie incantatoare!

In anul turistic 2022, oamenii planuiesc tot felul de calatorii interesante. Daca v-ati gandit explorati tara in urmatoarele luni, va asteapta o gama variata de experiente. Acestea iau diferite forme. Cateva dintre ele raman in inimile noastre. Altele sunt date uitarii, fie ca vrem sau nu. Cum puteti pregati o calatorie prin tara in acest an?

1. Asigurati-va ca alegeti o destinatie potrivita gusturilor voastre turistice

2. Logistica trebuie sa fie pusa la punct.

  • Cum ajungeti la destinatie?
  • Unde va cazati?
  • Care sunt cele mai faine restaurante de incercat?
  • Ce activitati puteti face in zona?
  • Cum o sa fie vremea?

Acestea sunt doar cateva din lucrurile care trebuie sa le aveti in vedere cand planuiti o calatorie. Fie ca vorbim de Romania sau oricare alta tara din lume, punctele enuntate de noi mai sus, raman valide.

De altfel, majoritatea calatorilor amatori sau profesionisti, fac un plan de calatorie, pe care incearca sa-l respecte.

Photo credit: Dusmanu Ionut

3. Optiuni turistice pentru toate gusturile

  • Natura romaneasca este incantatoare: lacuri (Bicaz, Sf. Ana, Rosu, Ursu si altele), Muntii Carpati, Delta Dunarii si Marea Neagra va vor revitaliza simturile in cel mai placut mod posibil
  • Istoria romaneasca este ancorata in cele mai indepartate timpuri. Daca ar fi posibil sa calatorim timp, sigur am vrea sa simtim putin din pulsul romanilor, dacilor, membrilor culturii Cucuteni, Dudesti, locuitorilor statelor medievale si a celor care au contribuit la dezvoltarea Romaniei. Internetul este plin de liste turistice, demne de consultat.

Noi recomandam utilizarea Google Maps si Waze pentru a seta cele mai bune rute pana la principala destinatie aleasa. De asemenea, folositi cu incredere aceste instrumente digitale pentru a identifica si alte locuri faine, optime pentru itinerariul vostru. Am avut clienti care au descoperit locuri faine aproape de punctul lor central de interes. Cum? Se uitau pe harta si vedeau locuri noi.

  • Agroturism. Agroturismul a devenit extrem de popular printre cei care traiesc la oras si vor o bucatica de liniste si conexiune veritabila cu natura. Vor sa manance preparate bio si sanatoase. In timp ce savureaza merindele delicioase, ei respira aer curat.
  • Turismul de grup si elita unitatilor de cazare. Mai nou, romanii cu bani, aleg sa se cazeze in cabane si vile de lux, pe care le inchiriaza integral, pentru a organiza petreceri si momente distractive. Asa au aparut chaleturile cu piscine infinity, saune si tot felul de facilitati moderne.
autoturism bun de inchiriat

Romania poate fi o oaza turistica seducatoare pentru orice calator. Tara este foarte darnica. Ea are rolul de Mama pentru atat de multe obiective turistice incat ar fi dificil sa contopesti o lista cuprinzatoare.

Calatorii se pot simti extraordinar in aproape orice colt al Romaniei. Magia romaneasca se vede in codrii Bucovinei, muntii Carpati si piscurile lor semete, Marea Neagra si a sa plaja interminabila si multe alte daruri ale tarii.

Nu prea ai cum sa te plictisesti in Romania, ceea ce este extraordinar. Oricand doriti sa inchiriati autoturisme bune in tara, apelati fara retineri la serviciile AutoBoca. Firma noastra a reusit in fiecare an sa asigure flexibilitate auto de calitate.

Clientii care au inchiriat masini de la noi, s-au bucurat de experiente cu totul speciale. Daca v-ati gandit ca este momentul potrivit sa inchiriati un autoturism, apelati la serviciile noastre. Firma activeaza in industrie de peste 14 ani. Unii ani au fost mai grei decat altii. Totusi, astazi incercam sa fim alaturi de toti clientii care inchiriaza masini de bun venit.

Oricand doriti informatii suplimentare despre serviciile AutoBoca, contactati-ne la numarul de telefon 0733.50.84.84! Aveti si posibilitatea de a ne trimite mail la adresa rezervari@autoboca.ro!

Vrem sa va cunoastem. Avem multe masini pentru voi! Acestea au demonstrat in repetate randuri ca merita sa fie la indemana soferilor romani si straini. Merita sa le folositi pe strazile Romaniei!

Inchirieri auto oras