Profită de ultimele oferte Autoboca din luna martie

Nu rata ocazia să pleci în vacanță și să economisești bani atunci când închiriezi o maşină!

Din când în când meriţi să mai iei o pauză de relaxare, de încărcare a energiei şi poate o pauză care să îţi aducă şi experienţe noi. Este important să ne reconectăm cu placerile turistice reale ale ţării. Cum putem totuşi să explorăm diverse părţi ale ţării fără să ne lovim de probleme? România este o ţară plină de locuri minunate pline de istorie, cultură şi peisaje naturale ce par de-a dreptul rupte din poveşti. Şi uneori puţină magie nu strica, mai ales când ea este atât de vie pe tărâmul românesc. Ai putea să petreci săptămâni bune explorând toate colţurile României, însă, din păcate timpul pentru călătorit este oarecum limitat, mai ales când ne gândim la jobul de zi cu zi. Prea puţini dintre noi pot sta două luni în vacanţă fără a fi presaţi de responsabilităţile jobului sau poate chiar a propriei companii.

Unde este pasul Rucar Bran

Photo credit: Dusmanu Ionut

Însă, asta nu înseamnă că în acel interval de 4-7 zile alocat pentru excursia ta nu poţi să te simţi bine şi să revii cu mai mult chef de a combate problemele impuse de rutina zilnică. Din contră, dacă îţi planifici corect vacanţa, poţi petrece clipe minunate alături de familia şi prietenii tăi. De exemplu o vizită în Braşov ar fi un exemplu potrivit să te bucuri de măreţia munţilor, aerul curat şi să întreprinzi şi câteva activităţi distractive. Iubitorii de cultură şi artă pot să participe la diverse evenimente, să admire arhitectura construcţiilor ce dăinuiesc de sute de ani şi să îşi exerseze imaginaţia cu zecile de legende ce sunt asociate fiecărui loc în parte. Practic, ar fi imposibil să te plictiseşti indiferent de ce zonă alegi să vizitezi. Şi teoretic fiecare drum ascunde o nouă poveste minunată, demnă de descoperit!

2015 catedrala din Targoviste

Photo credit: Dusmanu Ionut

Şi pentru a profita la maxim de tot ce îţi poate oferi România, AutoBoca rent a car îţi vine în ajutor cu o serie de promoţii speciale care îţi vor da încă un motiv în plus să zâmbeşti. Ştii prea bine cât de mult contează să porneşti la drum cu un autoturism de încredere care să îţi ofere o anumită doză de confort şi siguranţă. Mai ales dacă plănuieşti o vacanţă în familie: vei dori dotări extra, confort şi mai ales să ai maşină special adaptată pentru copii tăi şi să călătoriţi cu voie bună. În acest sens, poţi conta pe AutoBoca. Noi îţi punem la dispoziţie o gamă largă şi variată de maşini de calitate ce sunt mereu pregătite să pornească într-o aventură. Ca să facem lucrurile şi mai interesante, AutoBoca rent a car ţi-a pregătit câteva surprize valabile pentru toată lună martie. Fiindcă timpul este limitat, hai să afli acum despre ce este vorba.

Ofertele lunii martie te ajută să descoperi România: descoperă una pe placul tău!

Mai în fiecare lună, noi cei de la AutoBoca vrem să îţi pregătim ceva deosebit pentru că noi considerăm că fiecare client de-al nostru este deosebit şi trebuie să plece de la noi zâmbind. Aşadar, AutoBoca ţine cont de feedbackul primit de la fiecare persoană în parte şi pe baza acestuia ne construim pachetele de servicii de închirieri maşini. Vrem să îţi oferim autoturisme de care ai tu nevoie şi pe care ţi le doreşti să le conduci indiferent ce fel de drum urmează să întreprinzi. Şi de ce să nu reuşeşti să şi economiseşti bani în acelaşi timp?

Conform rezultatelor cercetării privind preferinţele clienţilor AutoBoca am constatat că majoritatea dintre voi închiriaţi maşini pentru perioade de timp relativ scurte (2-7 zile) şi că vă plac maşinile compacte (precum Hyundai Elantra, Citroen C-Elysée, ş.a.m.d.) sau cele mini (precum VW Polo, Hyundai I20, ş.a.m.d.). Aşa că, am pus la punct două oferte îmbietoare la care chiar nu poţi spune nu:

Ofertă specială 1: La închirierea oricărei dintre maşinile: VW Polo, VW Golf, Skoda Rapid, Hyundai I20 pentru o perioadă de minimum 2 zile şi maximum 7 zile, vei primi încă o zi EXTRA pe GRATIS. Practic, închiriezi maşină pentru 4 zile şi plăteşti pentru 3!

Ofertă specială 2: La închirierea unui VW Jetta sau a unui Citroen C-Elysée vei primi un discount considerabil. Călătoreşti cu o maşină elegantă, de calitate fără a fi presat de un preţ ridicat. Cu AutoBoca nu trebuie să faci compromisuri.

Pentru mai multe detalii, poţi vizita site-ul oficial la secţiunea promoţii, sau poţi contacta oricând unul dintre agenţii noştri şi vei primi toate informaţiile necesare.

Pornește la drum cu un partener de încredere: o mașină închiriată de la AutoBoca

Servicii de inchirieri masini in RomaniaAcum că ştii ce promoţii te aşteaptă, tot ce trebuie să faci este să profiţi de ele. Însă va trebui să te grăbeşti: poţi beneficia de ofertele speciale doar până la sfârşitul lunii martie. De ce să ratezi şansa să îţi planifici o vacanţă specială cu familia fără a cheltui prea mult? Mai ales când noi avem grijă să facem tot procesul de închiriere simplu şi eficient. Agenţii noştri sunt special pregătiţi să îţi vină în ajutor şi să te ajute să găseşti maşină de care ai tu nevoie. Mai mult decât atât: îţi punem la dispoziţie şi o serie de servicii extra menite să îţi facă călătoria plăcută şi fără bătăi de cap. Noi suntem mulţumiţi când te vedem zâmbind.

Dacă ştii să faci alegeri înţelepte poţi să te distrezi fără a trece peste bugetul propus. Aşa că, alege înţelept, alege AutoBoca rent a car! Te aşteptăm cu drag şi entuziasm!

Inchirieri auto oras