Promoţii de invidiat: oferte de închirieri speciale de sărbători

De sărbători avem cele mai bune oferte rent a car

 

inchirieri masini termen lungMulţi români vin acasă de sărbători. Ei doresc să se bucure de timpul petrecut acasă, alături de prieteni şi familie. Suntem conştienţi că nevoia de mobilitate creşte de la an la an. Oamenii vin acasă pentru a se relaxa.

De cele mai multe ori astfel de activităţi implică drumuri prin ţară şi spre diverse obiective turistice. Accesul la un autoturism de calitate este esenţial. Din acest motiv am încercat să dezvoltăm oferte rent a car avantajoase, un pic de speciale, doar ne apropiem de sărbătoarea Crăciunului. Majoritatea celor care au nevoie de un autoturism de calitate pentru o perioadă de timp bine determinată, vor găsi în oferta Autoboca o variantă de încredere.

În fiecare lună primim cereri de la clienţi Autoboca pentru diverse modele. Ei şi-au exprimat dorinţa de a conduce modelul „x” sau „y”. Din acest motiv am încercat să le oferim preţuri avantajoase la majoritatea autoturismelor prezente în flota Autoboca. Vrem să descoperiţi România aşa cum se cuvine, fără bătăi de cap sau stres. Credem că este important ca fiecare client să descopere tara în propriul stil şi ritm. O maşină personală închiriată la nevoie oferă experienţe auto plăcute. În prezent aveţi posibilitatea de a închiria orice maşină doriţi de la noi – cu o reducere substanţială de 30%! Până pe 10 decembrie aveţi şansa de a profita de acesta oferta promoţională! Să nu uităm de ofertele promoţionale din segmentul de leasing operaţional. Acestea au fost făcute pentru firmele mici şi mijlocii care în prezent doresc să-şi revitalizeze flota auto.

Autoboca a dezvoltat aceste servicii pentru a ajuta oamenii să pornească la drum oricând doresc. În flota noastră extinsă o să găsiţi modele diverse, dezvoltate pentru o gamă variată de activităţi auto. Vrem să porniţi la drum fără reţineri şi să vă bucuraţi de tot ceea ce vedeţi! Ştim că este important să aveţi la dispoziţie o maşină de calitate, care să vă ducă la destinaţie fără probleme. Cu puţină atenţie la detalii o să descoperiţi într-un timp relativ rapid cea mai bună variantă.

Pentru mai multe informaţii cu privire la ofertele rent a car disponibile trebuie să ne contactaţi agenţii. Noi vă putem ajuta să descoperiţi maşini de calitate la preţuri avantajoase. Contează foarte mult să aveţi o maşină bună la dispoziţie, fără să plătiţi prea mulţi bani. Raportul preţ calitate din flota Autoboca este de invidiat. Doriţi să descoperiţi mai multe lucruri despre ofertele noastre? Contactaţi-ne cu încredere!

Inchirieri auto oras