Rapid online şi sigur: închiriezi VW Touran

Călătorii cu familia prin ţară cu noul VW Touran: un microbuz spaţios cu 7 locuri care mereu surprinde plăcut pasagerii şi şoferul

Vara ne întâmpină cu un zâmbet, temperaturi ridicate, natură frumoasă şi cu multe motive să pornim în mici explorări turistice. Acum este perioada în care ne putem programa concediile cât să şi urmărim posibile rute de urmat.

În această vară pornim la drum cu zâmbetul pe buze. Vrem să ne simţim bine şi să facem colecţie de clipe minunate şi de ce nu, unele chiar unice. Sub stindardul entuziasmului, ne gândim la călătorie şi mintea creează tot felul de scenarii interesante. Câteva dintre ele chiar pot deveni realitate, mai ales dacă ştim cum să le dăm glas.

Marea Neagra Romania

Photo credit: Constantin Seghedin

Mulţi romani aleg să îşi petreacă zilele libere pe plaiul mioritic şi cu siguranţă nu vor regreta decizia. Ţara noastră este bogată în comori turistice care merită descoperite mai ales cu în compania oamenilor dragi inimii. Fiecare regiune istorică reuşeşte să surprindă vizitatorii cu mici surprize, care treptat devin surse de voioşie. De ce să nu pornim la drum cu entuziasmul unui călător începător? În acest mod locurile descoperite o să ne surprindă şi mai mult.

O vacanţă reprezintă o oportunitate să ne relaxăm, să ne implicăm în activităţi noi cât să şi petrecem timp preţios alături de familie. De multe ori, ne vedem nevoiţi să lucrăm mult şi neglijam lucrurile şi persoanele  care sunt  cu adevărat importante. Din acest motiv, merită să vă informaţi corespunzător înainte de a porni la drum. În această manieră, veţi avea parte de experienţe turistice de neuitat cât şi ocazia să creaţi multe amintirii plăcute.

Photo credit: Ionuț Dușmanu

Internetul este o unealtă la îndemână dacă doriţi să găsiţi câteva destinaţii de vacanţă interesante cât şi obiective de interes pe care să le vizitaţi. Partea grea va fi să vă axaţi doar pe câteva din ele. În România, sunt sute de locuri ce cuceresc prin ceva anume, fie că este vorba de poveşti încântătoare, obiceiuri şi tradiţii, istorie, cultura sau activităţi distractive.

Cu răbdare şi cu ajutorul profesioniştilor, veţi găsi variantele cele mai avantajoase. Sunt mulţi oameni care abia aşteaptă să uite de problem şi să se bucure de experienţe plăcute. Mulţi specialişti pot oferi informaţii utile despre cele mai populare obiective turistice romaneşti.

Orice călătorie de succes începe la volanul unui autoturism de calitate, pe care să îl conduceţi cu plăcere. Dacă v-aţi propus să faceţi un mini tur al ţării, atunci veţi avea nevoie de o maşină durabilă şi care se poate adapta fără probleme la toate condiţiile rutiere.

Photo credit: Mihaela Abalaesei

Fără îndoială, România este un loc spectacular, iubit de milioane de turişti, însă infrastructura mai poate fi îmbunătăţită (mai ales în zonele montane). Aşa că, nu ar strica să faceţi cercetări şi în privinţa posibilelor opţiuni de deplasare. În acest mod vă asiguraţi că ajungeţi la destinaţie fără să întâmpinaţi restricţii sau probleme.

Fiind vorba despre un concediu, sau excursie pentru relaxare, cel mai probabil veţi căuta condiţii de maximum confort şi siguranţă. Mijloacele de transport în comun nu prea sunt la îndemână, mai ales dacă veţi călători cu mai multe bagaje. Uneori, nici maşina personală nu este o alegere ideală, având în vedere că trebuie să luaţi în considerare multe elemente înainte de a porni la drum lung (revizii, asigurări, starea tehnică şi altele). Astfel de probleme pot fi ocolite cu uşurinţă. 

Mulţi turişti aleg un serviciu de închirieri auto, fiind o metodă eficientă de a găsi o maşină bună şi potrivită pentru traseul pe care vi l-aţi propus. Şi aici, intervine AutoBoca, o firmă de rent cu 10 ani de experienţă şi gata să vă ajute să călătoriţi fără stres oriunde în ţară.

Ştim că fiecare client este diferit, aşa că ne-am pregătit flota corespunzător, cu multe modele noi şi interesante. Pentru noi clientul merita ce avem mai bun din flotă. Dacă consideram ca o maşină nu o să se comporte exemplar pe şosea, atunci nu vom ezita să spunem nu. Credem în experienţe auto plăcute, lipsite de probleme.

În acest sens, pentru vacanţa de vară cu familia prin România, vă recomandăm să închiriaţi un microbuz deosebit, spaţios cu 7 locuri. Este vorba de VW Touran, un model special conceput pentru drumuri lungi în compania prietenilor. A fost recent adus în familia auto de la AutoBoca şi VW Touran merită atenţia tuturor celor care doresc să conducă maşini bune şi de încredere.

Mai orice şofer ar susţine că dacă va dispune de un autoturism de calitate, atunci călătoria devine mult mai plăcută şi entuziasmul de explorări turistice creşte. Care sunt particularităţile acestui microbuz deosebit de la VW?

Ce anume face din VW Touran un autoturism special? De ce atât de mulţi oameni din întreaga lume îl folosesc cu drag pentru a ajunge la destinaţie? De ce ar trebui să vă încredeţi în serviciile noastre? Toate aceste întrebări merită răspunsuri detaliate. În funcţie de acestea vă puteţi pune la punct vacanţă la care visaţi. Vă invităm să citiţi în continuare şi să descoperiţi avantajele acestui microbuz! Credem că o să descoperiţi un microbuz cu totul special în flota noastră! 

de unde pot inchiria o masina

Vara aceasta mergem în vacanţă cu noul VW Touran de la AutoBoca

Scopul nostru este de a îi ajută pe toţi cei care ne păşesc pragul să pornească în călătoriile lor cu autoturismul de care au nevoie. În acest sens, avem mare grijă ca fiecare maşină introdusă în flota noastră să îndeplinească cele mai înalte standarde de calitate.

VW Touran a trecut cu brio aceste teste şi nu este de mirare, având în vedere că milioane de oameni sunt mulţumiţi de performanţă acestui microbuz. Din acest motiv, credem că şi vouă o să vă placă să îl conduceţi pe străzile din oraşele romaneşti.

VW Touran se diferenţiază de alte modele din clasa microbuzelor prin aspect, manevrabilitate şi fiabilitate. Deşi este spaţios (poate acomoda până la 7 persoane), VW Touran este uşor de stăpânit şi îl puteţi folosi atât la drumuri lungi cât şi prin condiţii de trafic mai intense (specifice oraşelor mari). De asemenea, dispune şi de dotări speciale menite să vă facă întreaga vacanţă mai plăcută şi relaxanta. 

Clienţii AutoBoca care au închiriat acest microbuz ne-au lăsat zeci de feedbackuri pozitive şi mulţi dintre ei au ales VW Touran şi pentru călătorii viitoare. Fără îndoială, Touran a reuşit să impresioneze. În plus, autoturismele ce poartă marca VW sunt recunoscute pe plan internaţional pentru calitate şi atenţia la detalii iar Touran nu face excepţie.

Ţinând cont de aceste aspecte, considerăm că veţi avea doar motive să zâmbiţi o dată ce v-aţi urcat la volanul acestui microbuz. Atât şoferul cât şi restul pasagerilor vor călători confortabil şi în condiţii de siguranţă. Partea bună este că puteţi închiria noul VW Touran de la AutoBoca la un preţ avantajos! După cum am menţionat, ne place să ne vedem clienţii zâmbind şi vom face tot posibilul să ne asigurăm că acest obiectiv este atins.

Nu doar atât, însă, dacă veţi închiria VW Touran online, aveţi oportunitatea să beneficiaţi de 5% discount, dacă veţi achita suma integral. Practic, puteţi economisi fără a face compromis la calitate. Cât de dificil este să închiriaţi un autoturism online de la AutoBoca? Întreg procesul este foarte simplu şi constă în doar 3 paşi (alegerea locaţiei, a modelului şi câteva date personale). 

Nu vrem să vă irosim timpul. Vrem să vă ajutăm să vă bucuraţi de fiecare călătorie prin ţară. Aşa că, nu mai staţi pe gânduri: rezervaţi online astăzi noul VW Touran şi profitaţi de ofertele noastre! Profitaţi de ofertele special din luna iunie şi porniţi la drum cu drag şi fără stres!

Inchirieri auto oras