Regretul meu este că nu am dat peste serviciile Autoboca mai devreme

Noroc cu Autoboca că am ajuns în timp de sărbători acasă

 

FB mobile

După 10 ani de existenţa şi munca în Israel, perspectiva petrecerii unei scurte vacanţe în România a prins numai bine. Paştele s-a dovedit a fi momentul ideal pentru a descoperi aşa cum se cuvine darurile sufleteşti ce numai acasă le găseşti. Totuşi, atunci când ai multe opriri de făcut, drumul de la Bucureşti la Iaşi se dovedeşte a fi mai mult decât o provocare.

Din acest motiv m-am orientat către un serviciu de închirieri maşini care să mă ajute să călătoresc în linişte spre casă şi prieteni. După o atentă analiză a ofertelor de pe piaţa românească, cu precădere cele din aeroportul internaţional „Henri Coandă”, am ales să închiriez o maşină de la Autoboca. Băieţii care lucrează la această firmă m-au ajutat să închiriez rapid o Skoda Rapid fără să mă enervez. Un serviciu profesionist aş putea spune despre Autoboca. Mi-a plăcut că cei cu care am discutat au avut răbdarea necesară pentru a mă face să înţeleg cum decurge procesul de rezervare. În acest mod am reuşit să închiriez rapid maşina dorită fără să mă gândesc de două ori la decizia luată.

De asemenea mi-a plăcut că autoturismul m-a aşteptat la aeroport, cu plinul făcut şi destul de curată. Dacă vreţi şi voi să găsiţi rapid o maşină bună de închiriat în Bucureşti puteţi consulta cu încredere ofertele de la Autoboca. Este o firmă de la care puteţi lua cu uşurinţă un autoturism sigur şi la un preţ accesibil!

Anisoara Ioel, Tel Aviv